Προς το περιεχόμενο

Καλύτερες κατεψυγμένες πίτσες.


ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές στις πίτσες πάντως στα ντελιβεράδικα δεν συμφέρει με τίποτα κατεψυγμένη. Όταν βρίσκεις πίτσες 30-34cm με 4-5 ευρώ έτοιμες ψημένες σε επαγγελματικούς φούρνους δεν έχει νόημα να παίρνεις κατεψυγμένη με τα ίδια περίπου λεφτά. 

Δεν αναφέρω καν το να φτιάξεις μόνο σου εσύ με ζύμες τύπου pilsbury και δικά σου υλικά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 minutes ago, Backpacker said:

Έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές στις πίτσες πάντως στα ντελιβεράδικα δεν συμφέρει με τίποτα κατεψυγμένη. Όταν βρίσκεις πίτσες 30-34cm με 4-5 ευρώ έτοιμες ψημένες σε επαγγελματικούς φούρνους δεν έχει νόημα να παίρνεις κατεψυγμένη με τα ίδια περίπου λεφτά. 

Δεν αναφέρω καν το να φτιάξεις μόνο σου εσύ με ζύμες τύπου pilsbury και δικά σου υλικά. 

Αλλη ποιοτητα θα παρεις απο το καθενα, πιτσες και στις 3 περιπτωσεις, ελαχιστα ανωτερο διατροφικο αποτελεσμα απο χωμα ομως η 1η.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Αλλη ποιοτητα θα παρεις απο το καθενα, πιτσες και στις 3 περιπτωσεις, ελαχιστα ανωτερο διατροφικο αποτελεσμα απο χωμα ομως η 1η.

 

Οταν λες πρωτη φαντάζομαι εννοείς την κατεψυγμένη φυσικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Backpacker said:

Οταν λες πρωτη φαντάζομαι εννοείς την κατεψυγμένη φυσικά. 

Οχι μιλαω για την συντριπτικη πλειοψηφία των πιτσαριων, ειδικα των μεγαλων αλυσιδων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για μεγάλες αλυσίδες. Στην πόλη των 85χιλ  που είμαι εγώ και έχουμε μονο τοπικούς επιχειρηματίες βρίσκεις τρομερές πίτσες με 4-5 ευρώ από 30cm μέχρι 34cm. Έτοιμες καυτες στο σπίτι σου. Επίσης οι αλυσίδες από οσο ξερω (Πιτζα χατ και Ντομινος δλδ που ειναι οι μεγαλυτερες μονο φθηνες δεν τις λες)

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Backpacker said:

Δεν ξέρω για μεγάλες αλυσίδες. Στην πόλη των 85χιλ  που είμαι εγώ και έχουμε μονο τοπικούς επιχειρηματίες βρίσκεις τρομερές πίτσες με 4-5 ευρώ από 30cm μέχρι 34cm. Έτοιμες καυτες στο σπίτι σου. Επίσης οι αλυσίδες από οσο ξερω (Πιτζα χατ και Ντομινος δλδ που ειναι οι μεγαλυτερες μονο φθηνες δεν τις λες)

Κοιταξε ειχα κατα νου αλυσιδες με σκουπιδια τυπου πιτσα φαν, δεν ειναι οι μονοι φυσικα.

Σαφως τετοιες μικροτερες αλυσιδες και τοπικα επιχειρησεις κανουν μακραν καλυτερη δουλεια και αποτελεσμα. Μονο και μονο παντως η κατεψυγμενη πιτσα και το ψησιμο της, συνηθως την καθιστουν ασυμφορη για την μεση οικογενεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Για τις αναλογίες για 2 πίτσες που γράφετε παρακάτω, πόσο νερό πρεπει να βάλω, διότι προσπάθησα να το υλοποιήσω, αλλά τα έκανα μαντάρα στο νερό!!!

On 16/03/2016 at 20:08, billdanos said:

=========================================================

Αν θέλεις ρίχνεις μια πρέζα ζάχαρη στο χλιαρό νερό μαζί με τη μαγιά για να την "ξυπνήσεις" πιο γρήγορα.

Οι αναλογίες για 2 πίτσες είναι:

153γρ αλεύρι τύπου 00 (μία κούπα περίπου)

153γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

8γρ αλάτι (ένα κουταλάκι)

2γρ μαγιά ξερή (3/4 κουταλάκι)

4γρ ελαιόλαδο (1 κουταλάκι)

- Τα ανακατεύεις όλα μαζί (κολλάει αρκετά), και τα ζυμώνεις 4 λεπτάκια το πολύ.

- Αφήνεις τη ζύμη κάνα 20λεπτο σκεπασμένη.

- Ξαναζυμώνεις άλλα 4 λεπτά και τη χωρίζεις σε 2 μπάλες (μία για κάθε πίτσα).

Επεξ/σία από inspigr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικό-άσχετο. Έκανα ταξίδι Γερμανία και πέρασα από την έδρα του Dr.Oetker στο Μπίλεφελντ. Μιλάμε για κτιριακές εγκαταστάσεις να σου πέσει το σαγόνι.

Στα λυπηρά οτι ο ιδιοκτήτης είναι Ναζί μαζί με όλο το γενεαλογικό του δέντρο (άκουσα και κάποιες πρόσφατες ιστορίες) και υποσχέθηκα οτι δε θα ξαναγοράσω τις ομολογουμένως φανταστικές πίτσες του.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 17/11/2022 στις 5:11 ΜΜ, greekfragma είπε

Στα λυπηρά οτι ο ιδιοκτήτης είναι Ναζί μαζί με όλο το γενεαλογικό του δέντρο (άκουσα και κάποιες πρόσφατες ιστορίες) και υποσχέθηκα οτι δε θα ξαναγοράσω τις ομολογουμένως φανταστικές πίτσες του.

ΩΝΑΣΟΥ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2022 στις 5:11 ΜΜ, greekfragma είπε

σχετικό-άσχετο. Έκανα ταξίδι Γερμανία και πέρασα από την έδρα του Dr.Oetker στο Μπίλεφελντ. Μιλάμε για κτιριακές εγκαταστάσεις να σου πέσει το σαγόνι.

Στα λυπηρά οτι ο ιδιοκτήτης είναι Ναζί μαζί με όλο το γενεαλογικό του δέντρο (άκουσα και κάποιες πρόσφατες ιστορίες) και υποσχέθηκα οτι δε θα ξαναγοράσω τις ομολογουμένως φανταστικές πίτσες του.

Την εταιρεία την ξεκίνησε ο Richard Kaselowsky που ήταν ο πατριός του πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη,και μέλος του NSDAP,έπειτα,το 1941 ανέλαβε ο Oetker ο οποίος ήταν επίσης χιτλερικος.

Ο γιος του και σημερινος ιδιοκτητης,λοιπον,ο οποιος δεν είχε ποτε σχέση με τους ναζί,ήταν μικρό παιδί όταν τελείωσε ο πολεμος,

αφου πέθανε ο πατέρας του μίλησε πριν 15χρόνια περίπου για το σκοτεινό παρελθόν του πατέρα του αλλά και του Kaselowsky επειδή ήθελε επιτέλους να μαθευτεί το παρελθον του πατερα του,ο οποίος το κρατούσε κρυφό για δεκαετίες,ο λόγος προφανής.Η ίδια  οικογένεια Oetker ανέθεσε επίσης σε επιστημονική ομάδα να ψάξει τα πάντα για το ναζιστικό παρελθόν της εταιρείας, και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε σε ένα βιβλίο που τα λέει όλα. 

Έπειτα εκείνην την εποχη σχεδόν όλες επιχειρήσεις συνεργάζονταν με τους ναζί,είτε το ήθελαν είτε όχι,όπως ο Robert Bosch.

Τέλος επειδή ο πατέρας ήταν ναζιστης,δεν έχουν ευθυνη τα παιδιά.Αυτές τις αρρωστημένες νοοτροπίες τις είχαν οι ναζιστες και οι κομμουνιστές.

Είναι όμως όντως οι καλύτερες κατεψυγμένες πίτσες.

Επεξ/σία από jmmys
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, jmmys said:

Τέλος επειδή ο πατέρας ήταν ναζιστης,δεν έχουν ευθυνη τα παιδιά.

ωραία ανάλυση και συμφωνούμε. εγώ απλά το μοιράστηκα γιατί έτυχε να πάω Μπίλεφελντ για λίγες μέρες και έπεσε και αυτή η ιστορία (έστω και πιο γενικευμένα σε τραπέζι με μπύρες)

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσες έτοιμες πίτσες έχουμε ψήσει δύσκολα θα πετύχουμε το ψήσιμο. Όλες θα κολλήσουν στο ταψι και θα μας βγαίνει η πίστη να κόψουμε ακόμα και λάδι να βάλουμε στον πάτο. Άλλες καιγονται γιατί οι χρόνοι και η θερμοκρασία που γράφουν οι οδηγίες δεν είναι ακριβείς και πρέπει να είσαι από πάνω όταν ροδίσει να την βγάλεις. Συνήθως αυτές που έχουμε δοκιμάσει τις πιο πολλές φορές είναι του Υφαντή. 

Του Oetker δεν τις έχουμε δοκιμάσει. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...