Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου το παρακάτω σύστημα: 

KOYTI: THERMALTAKE VK60001N2Z ELEMENT S BLACK 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 

ΨΥΞΗ: NOCTUA NH-U12P SE1366 CPU COOLER 

ΜΝΗΜΗ: CORSAIR TR3X6G1600C9 XMS3 DDR3 6GB 

ΜΗΤΡΙΚΗ: DFI LANPARTY JR X58-T3H6 

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: SAPPHIRE RADEON VAPOR-X HD4890 1GB

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ: WESTERN DIGITAL 1TB WD1001FALS CAVIAR BLACK (2 TEM) 

DVD: SONY OPTIARC AD-7240S DVD-RW BLACK 

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE 

Θέλω τις απόψεις και προτάσεις σας για το τι θα μπορούσα να αναβαθμίσω για καλύτερες επιδόσεις. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρώ πως ζορίζεται το μηχάνημα ορισμένες φορές, ακόμη και σε εφαρμογές στα windows, πράγμα που θεωρώ αδικαιολόγητο. Δεν ξέρω βέβαια μήπως φταίει η ψύξη ή μήπως έχει μαζέψει σκόνη αλλά γενικά για τις προδιαγραφές του δεν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν «φυσάει» το σύστημα παρ' ότι και η μνήμη του είναι αρκετή. Η βοήθειά σας πολύτιμη...
Δημοσ.

Η μοναδική αναβάθμιση που έχει νόημα είναι να πάρεις κανένα Ssd και καμία κάρτα αν παίζεις παιχνίδια.

Απο εκεί και πέρα το σύστημα σου είναι Πολυ δυνατό και οι καθυστερήσεις που παρατηρείς το πιο πιθανο είναι να οφείλονται σε Πολυ επιβαρυμένη εγκατάσταση Windows η σε μηδενική συντήρηση του εσωτερικού του υπολογιστή με αποτέλεσμα να αναιβαζει θερμοκρασίες . Μια εικόνα απο το προγράμμα hwinfo με τις θερμοκρασίες θα μας βοηθούσε Πολυ σε αυτο το δεύτερο.

Δημοσ.

Format έκανα πολύ πρόσφατα και δεν έχει πολλά προγράμματα πάνω... Αυτό είναι που με προβληματίζει. Δεν είναι θέμα χρήσης ή ιού σίγουρα.

Δημοσ.

Η μοναδική αναβάθμιση που έχει νόημα είναι να πάρεις κανένα Ssd και καμία κάρτα αν παίζεις παιχνίδια.

θα συμφωνησω

Δημοσ.

Ναι, τα windows είναι ok.. Και μάλιστα εγκατέστησα win 7 πριν λίγο καιρό γιατί πιο παλιά είχα Vista.

Η θερμοκρασία 76.5 βαθμών που βλέπω στο screenshot στην κάρτα γραφικών είναι φυσιολογική;

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες σου καλες ειναι 

αμα εχεις money καλο ειναι να αλλαξεις gpu (αν ναι πες τι παιχνιδια παιζεις και αναλυση οθονης)

φυσικα πρεπει να παρεις και εναν ssd ωστε να δεις διαφορα στην ταχυτητα

Δημοσ.

Ιδού και οι θερμοκρασίες του sentinel:

post-98912-0-70392400-1366923997_thumb.jpg

Χρήση και στις δύο περιπτώσεις όχι ιδιαίτερη. Photoshop έχω ανοικτό και καμιά δεκαριά καρτέλες στον browser.

Παιχνίδια δεν παίζω ιδιαίτερα.. Πολύ σπάνια. Οπότε η κάρτα γραφικών νομίζω είναι υπέρ αρκετή για τις απαιτήσεις μου. Αλλά για ssd το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.

Δημοσ.

Υπολογησε καμια 40-50 euros για ψυχτρα,καμια κατοσταρα για 120αρι ssd και βαλε και στο budget γυρω στα 190-200 για καμια 7870 και θα εισαι αρχοντας.(φυσικα η ψυξη παει για το ανεβασμα του επεξεργαστη).

Δημοσ.

Υπολογησε καμια 40-50 euros για ψυχτρα,καμια κατοσταρα για 120αρι ssd και βαλε και στο budget γυρω στα 190-200 για καμια 7870 και θα εισαι αρχοντας.(φυσικα η ψυξη παει για το ανεβασμα του επεξεργαστη).

δεν χρειαζεται καρτα γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...