Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πειρα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169845 (εκανε αρκετη ωρα να ανοιξη κανοντας κατι ρυθμισεις.......)

Τωρα ολα καλα. Αλλα π.χ οταν μπενω σε ενα παιχνιδι μου βγαζει πανω δεξια ενα μικρο ορθογωνιο κουτακι και λεει μεσα D-SUB. Κραταει 2 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται. Ξαναεμφανιζεται οταν βγω απο το παιχνιδι και παω στην επιφανεια εργασιας η στο ιντερνετ (και δεν εχει σημασια που θα παω αρκει να βγω απο το παιχνιδι). Για να μην σας μπερδευω δεν εχει να κανει με το παιχνιδι (το οποιο ειναι to  (Warcraft 3 TH αφθεντικο .....!! ), αυτη την ενδειξη την βγαζει καθε φορα που μπαινω/βγαινω καπου ανοιγοντας φουλ παραθυρο.

Πειτε μου σας παρακαλω ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχο?? κατι που δεν εκανα σωστα? η μηπος να την παω για αλλαγη? πειτε μου!!!

Ευχαριστω πολυ !!

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις χρειάστηκε να κάνεις ακριβώς? Σε ρωτάω γιατί οι οθόνες (ειδικά αν τις συνδέσεις αναλογικά με d-sub) ανοίγουν αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις χρειάστηκε να κάνεις ακριβώς? Σε ρωτάω γιατί οι οθόνες (ειδικά αν τις συνδέσεις αναλογικά με d-sub) ανοίγουν αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι.

αν θυμαμε καλα ελεγε επαναφορα των ρυθμισεων μου.....? κατι τετοιο.. :unsure:

Δημοσ.

Μπα πρόβλημα δεν είναι με την σύνδεση έχει να κάνει όπως λέει και παραπάνω...άμα υπάρχει καμία ρύθμιση της οθόνης απενεργοποιήσε την ειδοποίηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...