pantelis21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Το ιπποφαες λενε ειναι πιο δυνατό. Η γνώμη σας ; Εγω εχω πάρει μόνο βασιλικό πολτό. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Παίρνω αποξηραμένο εδώ και μήνες και πήρα έλαιο ιπποφαές εδώ και 1 μήνα περίπου. Από ενέργεια δε μου λέει κάτι. Στο δέρμα και μαλλί βοηθάει αλλά θέλει πάνω από μήνα για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα. Νομίζω είναι πάντως θέμα οργανισμού. Τώρα που μου θυμίσατε το βασιλικό πολτό με ψήθηκα να πάρω κανένα μπουκαλάκι
POLITIS35 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Το ιπποφαες λενε ειναι πιο δυνατό. Η γνώμη σας ; Εγω εχω πάρει μόνο βασιλικό πολτό. Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Παίρνω αποξηραμένο εδώ και μήνες και πήρα έλαιο ιπποφαές εδώ και 1 μήνα περίπου.Από ενέργεια δε μου λέει κάτι. Στο δέρμα και μαλλί βοηθάει αλλά θέλει πάνω από μήνα για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα. Νομίζω είναι πάντως θέμα οργανισμού. Τώρα που μου θυμίσατε το βασιλικό πολτό με ψήθηκα να πάρω κανένα μπουκαλάκι Στο δέρμα και στο μαλλί ; δηλαδή ;Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App 1
funbreaker Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παίρνω αποξηραμένο εδώ και μήνες και πήρα έλαιο ιπποφαές εδώ και 1 μήνα περίπου. Από ενέργεια δε μου λέει κάτι. Στο δέρμα και μαλλί βοηθάει αλλά θέλει πάνω από μήνα για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα. Νομίζω είναι πάντως θέμα οργανισμού. Τώρα που μου θυμίσατε το βασιλικό πολτό με ψήθηκα να πάρω κανένα μπουκαλάκι Τί είναι αυτό το ιπποφαές και τι χρήσεις έχει?
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τί είναι αυτό το ιπποφαές και τι χρήσεις έχει? είναι super food Πηγή: http://www.super-foods.gr/superfood_goji.html">goji berry ιπποφαές goji berry ιπποφαές
takis_koll Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Λογο οτι προέρχομαι απο μελισσοκομικη οικογένεια που παραγει βασιλικο πολτό (βασιλοτροφεία) θα σας πω οτι ο γνησιος καθαρος πολτός πωλείται προς 3 ευρώ το γραμμάριο! Και ειναι τοσο δυσευρετος οσο και τα πετρέλαια της Ελλάδος! 10τονους μελι το χρονο παραγωγη..κ ισως 2κιλα πολτό! Παντα επαγγελματικα κ οχι ερασιτεχνικα! Το καλύτερο ειναι να αναμειχθεί με μελι,προπολη και γύρη! Εγω τρωω κ πανω απο 3γρ την ημέρα (ετρωγα τουλαχιστον)...Και δεν επαθα τπτ! Αλλα ξαναλέω ηταν φυσικος και φρεσκος! 1
greekparot Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εχω παρει ιπποφαες για ενέργεια και κόντεψα να κοιμηθω! Ο βασιλικος πολτος πολυ καλός αλλα ακριβός. Αξιόπιστη ειναι η σπιρουλινα του marcus rohrer: βιταμίνες, ενέργεια κ.α.
urukos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 www.poltoparagwgos.blogspot.grΈχει πληροφορίες για την κατανάλωση και την συντήρηση απο έμπιστες πηγές..
Porg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ο βασιλικός πολτός είναι το μόνο που χρειάζεται κάποιος αν είναι βασίλισσα σε μελίσσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα