Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιπποφαες λενε ειναι πιο δυνατό.

Η γνώμη σας ;

Εγω εχω πάρει μόνο βασιλικό πολτό.

Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Παίρνω αποξηραμένο εδώ και μήνες και πήρα έλαιο ιπποφαές εδώ και 1 μήνα περίπου.

Από ενέργεια δε μου λέει κάτι. Στο δέρμα και μαλλί βοηθάει αλλά θέλει πάνω από μήνα για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα.

Νομίζω είναι πάντως θέμα οργανισμού. Τώρα που μου θυμίσατε το βασιλικό πολτό με ψήθηκα να πάρω κανένα μπουκαλάκι

Δημοσ.

Το ιπποφαες λενε ειναι πιο δυνατό.

Η γνώμη σας ;

Εγω εχω πάρει μόνο βασιλικό πολτό.

Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Παίρνω αποξηραμένο εδώ και μήνες και πήρα έλαιο ιπποφαές εδώ και 1 μήνα περίπου.

Από ενέργεια δε μου λέει κάτι. Στο δέρμα και μαλλί βοηθάει αλλά θέλει πάνω από μήνα για να δεις σοβαρό αποτέλεσμα.

Νομίζω είναι πάντως θέμα οργανισμού. Τώρα που μου θυμίσατε το βασιλικό πολτό με ψήθηκα να πάρω κανένα μπουκαλάκι

Στο δέρμα και στο μαλλί ; δηλαδή ;Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τί είναι αυτό το ιπποφαές και τι χρήσεις έχει?
Δημοσ.

Λογο οτι προέρχομαι απο μελισσοκομικη οικογένεια που παραγει βασιλικο πολτό (βασιλοτροφεία) θα σας πω οτι ο γνησιος καθαρος πολτός πωλείται προς 3 ευρώ το γραμμάριο! Και ειναι τοσο δυσευρετος οσο και τα πετρέλαια της Ελλάδος!

10τονους μελι το χρονο παραγωγη..κ ισως 2κιλα πολτό! Παντα επαγγελματικα κ οχι ερασιτεχνικα!

Το καλύτερο ειναι να αναμειχθεί με μελι,προπολη και γύρη!

Εγω τρωω κ πανω απο 3γρ την ημέρα (ετρωγα τουλαχιστον)...Και δεν επαθα τπτ! Αλλα ξαναλέω ηταν φυσικος και φρεσκος!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει ιπποφαες για ενέργεια και κόντεψα να κοιμηθω! Ο βασιλικος πολτος πολυ καλός αλλα ακριβός. Αξιόπιστη ειναι η σπιρουλινα του marcus rohrer: βιταμίνες, ενέργεια κ.α.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...