Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγέλνω αρκετά συχνά και μου έρχονται τα πράγματα μέσω ελτα.

Εδω και αρκετό καιρό τα ελτά έχουν  εγκαινιάσει μια υπηρεσία  :-D  που γνωρίζουν 3 μέρες νωρίτερα τι θα έρθει με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ειδοποιητήρια απο το πουθενά  :-D  :-D

ο καλός μου ταχυδρόμος ταξίδεψε στον χρόνο απο την δευτέρα και μου άφησε σήμερα ειδοποιητήριο με ημερομηνία επίδοσης δευτέρας.

ο αξιόλογος αυτός υπάλληλος έχει εμφανιστεί και άλλες φορές Κυριακή μεσημέρι με ημερομηνία δευτέρας αλλά το σημερινό ήταν εξωπραγματικό  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

ειλικρινά δεν ήξερα που να το βάλω. ανέκδοτα, περίεργα, προβλήματα, το ευτυχές γεγονός είναι οτι δεν χάνονται τα πράγματα και οτι μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο μου καλύτερα μιας και ξέρω απο νωρίτερα οτι θα πρέπει να πάω ταχυδρομείο.  :-)

post-40569-0-15841300-1366997094_thumb.jpg

Δημοσ.

Σωστό είναι.

Εφ' όσον το ειδοποιητήριο σου ήρθε σήμερα δεν μπορείς να παραλλάβεις και σήμερα, γιατί τα ειδοποιητήρια τα μοιράζει το κέντρο διανομής και οχι το τοπικό ταχυδρομείο.

Το δέμα σου λοιπόν θα ειναι διαθέσιμο στο τοπικό ταχυδρομείο την επόμενη ημέρα το πρωί, σήμερα είναι παρασκευή η επόμενη εργάσιμη είναι η δεύτερα,  άρα οκ

Δημοσ.

κανονικά θα έπρεπε να είχε γράψει επίδοση ειδοποίησης 26/4 αλλά και όχι νωρίτερα από 29/4 (προσοχή το μετά τις 10πμ) αλλά είναι διπλάσιος κόπος οπότε σκέφτηκε ότι θα το καταλάβεις

Δημοσ.

Σωστό είναι.

Εφ' όσον το ειδοποιητήριο σου ήρθε σήμερα δεν μπορείς να παραλλάβεις και σήμερα, γιατί τα ειδοποιητήρια τα μοιράζει το κέντρο διανομής και οχι το τοπικό ταχυδρομείο.

Το δέμα σου λοιπόν θα ειναι διαθέσιμο στο τοπικό ταχυδρομείο την επόμενη ημέρα το πρωί, σήμερα είναι παρασκευή η επόμενη εργάσιμη είναι η δεύτερα,  άρα οκ

το σωστό ποιο είναι? ότι επιδόθηκε στις 29/4 δηλαδή την δευτέρα σε μένα και εγώ το παρέλαβα σήμερα?

διαθέσιμο δεν θα είναι την δευτέρα αλλά την επόμενη εργάσιμη απο την 29 δηλαδή την τρίτη 30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...