Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή partition


keftes48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα ένα partition και ο τρόπος για να το διαγράψω ήταν να πάω στο disk management επιλέγω το partition που θέλω και delete volume μετά πάω στο “C:” και extend volume αλλά δεν μου το έχει ως  επιλογή. Τι να κάνω; Έχω win 8

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να κάνεις extend partition στα windows 8 μόνο προς τα αριστερά, δηλαδή προς το τέλος του σκληρου, χρησιμοποιώντας το  disk management των windows. για να κάνεις extend σε ελευθερο χώρο "πριν" το partition των windows θέλεις καποια εφαρμογή 3ου κατασκευαστή. Ακούω πως δουλεύει καλα με  τα Windows8 το PartitionWizard . Προσωπικά δέν το έχω δοκιμάσει.

 

ΥΓ:Κάνε ενα image backup σε ενα εξωτερικό σκληρό πρώτα, και μετά κάνε οτιδήποτε αλλαγές θέλεις, ωστε να μπορείς να επαναφέρεις το pc στην αρχική του κατάσταση. Στα win8 το image backup ειναι κάπως κρυμμένο. αναφέρεται σαν "Windows 7 File Recovery".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και το G είναι raw ,δεν έχει δηλαδή τίποτα μέσα,διέγραψε το και αυτό τον 24gb και όλα τα ενδιάμεσα και όλον τον ελεύθερο χώρο που θα προκύψει κάνε τον ένα καινούργιο ενιαίο διαμέρισμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν τα έκανα όλα delete μου έβγαλε την επιλογή extend volume. Το PartitionWizard το έβαλα και θα το κρατήσω σίγουρα θα το χρειαστώ. Ευχαριστώ και τους δυο σας για την βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...