Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και στο θέμα μας. Καθώς έψαχνα να αγοράσω ssd(εχω κάνει και θέμα δίπλα) παρατήρησα κατα τύχη ότι ο cpu μου(i5 2500k) ανεβάζει  πολύ υψηλή θερμοκρασία. Για την ακρίβεια σε idle ξεκινά από 48-50 και με skype,ff,και league of legends(σχετικά όχι βαρύ παιχνίδι) φτάνει 80αρια. Σημειωτέον

έχω την stock ψύκτρα. Οπότε σκέφτομαι οτι κάτι πάει στραβά, και σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια. Εχετε να προτείνεται κάτι μέχρι ~40ευρώ? Ευχαριστώ!

Tl;dr cpu cooler μέχρι 40ευρώ.
Case έχω το CM 690 II Advanced

και μια ss με ανοιχτό μόνο ff και RealTemp

aNtPIKj.png

Δημοσ.

Καταρχάς έχεις ελέγξει αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις σκόνες; Τα καλώδια σου είναι οργανωμένα ή γίνεται χαμός στο κουτί;

Πάστες έχεις αλλάξει; Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω εγώ θα πήγαινα εδώ http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/modding-and-cooling/cpu-cooler-el/coolermaster-hyper-212-evo-rr-212e-16pk-r1.html

Καλή απόδοση και νομίζω θα σε καλύψει μιας και δεν ασχολείσαι με βαρύ gaming

Δημοσ.

Καταρχήν thx για την γρήγορη απάντηση. Σκόνες και καλώδια είναι comple, πάστα όχι δεν έχω αλλάξει από τότε π πήρα το pc(1.5 χρόνο περίπου) .

Δημοσ.

Πριν ξοδευτείς - εφόσον δεν clockάρεις - δες με το cpuz τι τάση έχεις σε load (linx). Υπάρχει περίπτωση το board σου να overvoltάρει πολύ και να μπορείς έτσι (undervolt) να σώσεις αρκετούς βαθμούς. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...