pavlos88 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλημερα. Ειχα αγορασει πριν χρονια καποια γυαλια ηλιου (με φακους μυωπιας και αστιγματισμου) οι φακοι τω οποιων εδω και ενα χρονο εχου ναρχισει να ξεφλουδιζουν ολο και περισοτερο. Μαλλον οτ αντιχαρακτικο φιλμ εχει αρχισει να αποκολλάται. Θα ηθελα να ακουσω μερικες συμβουλες ως προς την αγορα και τοποθετηση καινουργιων φακων στον υπαρχων σκελετο ) οι οποιοι να κρατησουν περισσοτερο. Ψαχνοντας στο Ιντερνετ διαβασα οτι ολο και περισσοτεροι προχωρουν σε αγορα πλαστικων φακων χωρις καμια επιπλεων προστασια υπο την μορφη φιλμ γιατι ακομα και σε συρταρι να τα εχουν υστερα απο καποιο χρονο το φιλμ θα αρχισει να αποκολλαται. Επισσης λογω του οτι προοριζονται για γυαλια ηλιου, σκεφτομαι και την περιπτωση των κρυσταλλινων φακων των οποιων το μεγαλυτερο βαρος ειναι αμελιτεο μπροστα στην αντοχη τους και στο οτι οπως ειπα προκειται για γυλαια ηλιου. Στην τελευταια περιπτωση, το μονο που με προβλιματιζει ειναι οτι μου ειπαν ( εκτος του οτι υπαρχουν πλεον ελαχιστες εταιριες που τα δουλευουν και με μικρο αριθμο χρωματων) οτι το χρωμα επειδη ειναι σε φακους μυωπιας και αστιγματισμου, λογω του τροπου με τον οποιο βαφονται, θα ειναι πιο σκουρο στην περιφερεια του φακου παρα στο κεντρο. Αυτες ειναι οι πληροφοριες που εχω μεχρι στιγμης. Θα ηθελα την γνωμη σας οχι μονο στην διαλογη των φακων (υλικο, επιστρωση, η οχι) αλλα και σχετικα με φτηνα καταστηματα,η εργαστηρια που τυχων γνωριζετε και που κανουν σωστη και σοβαρη δουλεια με προτεραιοτητα τον πελατη!
pavlos88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καποια συμβουλη κανενας; Κανενας δεν φορα γυαλια στο φορουμ;
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αυτο το πραμα με το ξεφλουδισμα πρωτη φορα το ακουω, φοραω σερι 5 χρονια τα γυαλια μου και εχω και ηλιου και δεν ξεφλουδισαν ποτε, φυσικα χαρακιες εχουν. δεν χρειαζεται να πας σε κρυσταλλο, ενα καλο μαγαζι οπτικων θες μονο, πλεον βγαινουν σε ολα τα χρωματα οι φακοι ανεξαρτητως μυωπιας και αστιγματισμου, ακομα και 10 μυωπια να εχεις.
pavlos88 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ευχαριστω evabb για την απαντηση. Δυστυχως το ξεφλουδισμα των προστατευτικων φιλμ ειναι συνιθισμενο γεγονος. Διαβαζοντας ξενες Ιστοσελιδες ορισμενοι προτιμουν να παραγειλουν χωρις φιλμ παρα να βρεθουν στην δυσαρεστη θεση να πρεπει υστερα απο ελαχιστο χρονικο διαστημα να ξανα παραγγειλουν. Τα δικα μου τα ειχα φτιαξει απο πολυ γνωστο καταστημα και κρατησαν γυρω στα 4-5 χρονια. Ακομα και ο γιατρος που ειχα παει πριν ενα χρονο εντυπωσιαστηκε και μου ειπε να τα προσεχω γιατι ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Παρολαυτα, δεν ξερω αν ηταν λογω υπερβολικης θερμοκρασιας απο το ντουλαπακι του αυτοκινητου, απο πιθανο αλατι της θαλασσας, απο ιδρωτα,η αλλο λογο, ξεκινησε αυτο το ξεφλουδισμα στον ενα φακο και τωρα ψαχνω που να παω και αν πρεπει να βαλω προστατευτικο φιλμ, η οχι!
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/479131-%CE%B5%CF%80%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/page-2?do=findComment&comment=52228308
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα