Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock: Τι έκτρωμα ειναι αυτό!!!! :shock:

Τα πιο πολλα απο αυτα τα αυτοκινητα δεν κυκλοφορουν στο δρομο, ειναι καθαρα φτιαγμενα για τις αναγκες εκθεσεων ηχοσυστηματων, οπου λαμβανουν μερος σε διαγωνισμους.

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ένα τέτοιο ηχοσύστημα με τα τετραψήφια watts, να το βάλεις να παίζει < 20 Hz τόνους, και ν' αράξεις πάνω στα ηχεία... ΤΟ μασάζ! :)

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδες πάρτε το χαμπάρι, αυτά συμπεριλαμβάνονται στους ήχους της άνοιξης στην Ελλάδα. Υπάρχουν και στις ΗΠΑ όμως, ειδικά στο νότο. Δείτε το επισόδειο του southpark "The F-Word"

Δημοσ.

Ξεχασατε και την νεα μοδα με scooter (t-max συνηθως) με εξατμισεις acrapovich.

Να σου πω την αληθεια κατι πιο μπασο απ οτο μαμα το θελει... αλλα να μην ειναι μονο θορυβος... λιγο πιο ελευθερο.. :P 

Απορω τι ακουνε μεσα σε smart με 15 bayma/πορτα και αλλες τοσες κορνες...  εγω 2 διαιρουμενα μπροστα και ενα μικρο sub πισω και ειμαι μια χαρα.. αλλα ξεχασα.. δεν ξερουν τι ειναι η ποιοτητα στον ηχο... ενταση = ποιοτητα για αυτους.. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα πιο πολλα απο αυτα τα αυτοκινητα δεν κυκλοφορουν στο δρομο, ειναι καθαρα φτιαγμενα για τις αναγκες εκθεσεων ηχοσυστηματων, οπου λαμβανουν μερος σε διαγωνισμους.

μπα οι περισσοτεροι τα κυκλοφορουν κανονικα για να πιασουν τοπο τα χιλιαρικα που ριξαν.

Εχω ακουσει απο εναν οτι και το ιδιο το μαγαζι τους λεει καγκουριαστειτε διπλα απο καφετεριες κτλ.για "διαφημιση"

Δημοσ.

μπα οι περισσοτεροι τα κυκλοφορουν κανονικα για να πιασουν τοπο τα χιλιαρικα που ριξαν.

Εχω ακουσει απο εναν οτι και το ιδιο το μαγαζι τους λεει καγκουριαστειτε διπλα απο καφετεριες κτλ.για "διαφημιση"

ειναι αδυνατον να οδηγησεις με τετοια μουσικη

Δημοσ.

Punto GT με αυτοκόλλητο GT-R (από Nissan) :eek:

Corolla με αυτοκόλλητο Ralliart :mad:

Ibiza 1400άρι με αυτοκόλλητο Type R :shock: 

Να πω κι άλλα ή σας γύρισαν τα άντερα ήδη; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...