Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Pintsie

Το κομμάτι με τα πρόστιμα πού το βρήκες; Στο αρχείο στα συνημμένα δεν περιλαμβάνεται.

Επίσης, για να κάνεις καταγγελία χρειάζεται 100€ που είπες παραπάνω;

Αυτό με τα πρόστιμα μου το έχουν στείλει προσωπικά. είναι η αλλαγή που σου είπα. Δεν σου χρειάζεται εσένα. Μόνο το pdf εκτύπωσε και αν σου πει τίποτα κάλεσε αστυνομία κατευθείαν για να του γίνουν συστάσεις. ο παπαράκος θα φοβηθεί λογικά να μη φάει καμιά μήνυση και θα το σταματήσει εκεί. Μετά κάνεις και μια καταγγελία (παράπονο δηλαδή) στα κεντρικά και τους διασύρεις στα μμε. :)  )  Για μήνυση νομίζω πως πρέπει να πληρώσεις (όπως πληρώνεις αν κάνεις μήνυση σε κάποιον για εξύβριση πχ) για κακοποίηση δεν πληρώνεις σίγουρα. 

Αλλά είναι καταπάτηση συνταγματικού δικαιώματος οπότε δεν ξέρω τι παίζει με αυτή την περίπτωση (αν πληρώνεις δηλαδή ή όχι). 

Εσύ απλά πάρε τηλ., πες θεσσαλονικη(πχ) από αθήνα τάδε μέρα, υπάρχει σκύλος σε κλουβί μεταφοράς. Τι ώρα υπάρχει λεωφορείο.

τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Θα έχεις μαζί το διαβατήριο/βιβλιάριο ό,τι έχεις τέλος πάντων. και θα φροντίσεις απλά να μην κάνει φασαρία. 

Και είσαι οκ. :) 

Δημοσ.

@mak3don

Πριν πόσο καιρό είχε ταξιδέψει αυτή η φίλη σου; Ρωτάω γιατί είναι κάνα δυο χρόνια που έχει βγει αυτή η εγκύκλιος και απαγορεύεται τα ζώα να είναι στις αποσκευές.

αρχες ιανουαριου εγινε αυτο που λεω σε δρομολογιο αθηνα καβαλα (δεν την ξερω την κοπελα απλα ετυχε και ειμασταν στο ιδιο λεφωρειο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...