Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εδω και καιρο εχουν βγει στην αγορα τα ετοιμα πακετα υδροψυξης.. Εχω διαβασει αρκετα για υδροψυξη και αεροψυξη αλλα μου εχει μεινει ενα ερωτημα που πιστευω οταν θα απαντηθει θα λυθει η απορια μου για το που θα κατασταλλαξω.

Θελω να μαθω ποσο καιρο μπορει να μεινει το υγρο που εχουν τα ετοιμα πακετα υδροψυξης και αν αυτο μπορει να αλλαχθει μετα απο καποιο καιρο. Επισης θα ηθελα να μαθω αν με την παροδο του χρονου πεφτουν οι επιδοσεις της υδροψυξης λογο απωλειας του ψυκτικου υγρου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς ΠΟΤΕ με το υγρό - και ναι οι επιδόσεις υποχωρούν οριακά, όχι λόγω απωλειών αλλά λόγο γήρανσης της αντλίας.

Δημοσ.

παρε μια corsair φιλε.5 χρονια εγγυηση.οτιδιηποτε και να δεις οτι δεν σου αρεσει ειτε γιατι κανει θορυβο η αντλια ειτε μετα απο καιρο πεσουν οι επιδοσεις κτλ κτλ την στελνεις corsair και σου στελνουν μια ολοκαινουρια σφραγισμενη.μακραν η καλυτερη εταιρια στο rma.ακομη και για το παραμικρο σου στελνει καινουριο προιον.

Δημοσ.

Καλησπερα. Εδω και καιρο εχουν βγει στην αγορα τα ετοιμα πακετα υδροψυξης.. Εχω διαβασει αρκετα για υδροψυξη και αεροψυξη αλλα μου εχει μεινει ενα ερωτημα που πιστευω οταν θα απαντηθει θα λυθει η απορια μου για το που θα κατασταλλαξω.

Θελω να μαθω ποσο καιρο μπορει να μεινει το υγρο που εχουν τα ετοιμα πακετα υδροψυξης και αν αυτο μπορει να αλλαχθει μετα απο καποιο καιρο. Επισης θα ηθελα να μαθω αν με την παροδο του χρονου πεφτουν οι επιδοσεις της υδροψυξης λογο απωλειας του ψυκτικου υγρου.

Sent from my iPhone using Insomnia

το κουτι σου ποιο ειναι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...