Προς το περιεχόμενο

Νέο website για την Olympic Air


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στον πλήρη επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση του web site της, καθώς και τον εμπλουτισμό του σε λειτουργίες και εφαρμογές, προχώρησε πρόσφατα η Olympic Air σε συνεργασία με την εταιρεία λinakis digital. Με εικαστικό σχεδιασμό που αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα και  υποστηρίζει τις ανάγκες του επισκέπτη και τεχνολογικό υπόβαθρο που στηρίζεται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα CMS Sitecore, σε περιβάλλον φιλοξενίας Microsoft Azure – μια από τις πρώτες εγκαταστάσεις του Sitecore σε Azure παγκοσμίως –  το νέο web site της Olympic Air αποτελεί το πρώτο δείγμα μιας ευρύτερης συνεργασίας, με τη λinakis digital, σε θέματα online στρατηγικής, επικοινωνίας και εφαρμογών, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε κινητές συσκευές.

 

Το νέο web site της Olympic Air www.olympicair.com ξεχωρίζει για τον εικαστικό του σχεδιασμό. Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και λιτή σχεδίαση, έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση. Σε ένα περιβάλλον οπτικά ευχάριστο, με σημαντική έκφραση της ελληνικότητας, ο χρήστης βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και ακολουθεί τα βήματα που απαιτούνται, ώστε να πραγματοποιήσει αγορά εισιτηρίου ή να πάρει την πληροφορία που χρειάζεται. Ταυτόχρονα, οι εναλλαγές στις προβαλλόμενες εικόνες, κάνουν την παραμονή στο site μια ευχάριστη οπτικά εμπειρία.

 

post-1-0-54664600-1367308087_thumb.jpg

 

Η τεχνολογική αρτιότητα επιτυγχάνεται μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας CMS Sitecore, η οποία με τις δυνατότητες εξατομίκευσης που διαθέτει επιτρέπει την ανταπόκριση του web site στις ιδιαίτερες ανάγκες πληροφόρησης κάθε χρήστη, προσφέροντας μια ιδιαίτερη, εξατομικευμένη εμπειρία, που είναι εμπορικά πολύτιμη για την Olympic Air. Έτσι, κάθε χρήστης, έχει στην ευχέρειά του εναλλακτικούς τρόπους περιήγησης, που του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει την έρευνα και την κράτηση που επιθυμεί, ανάλογα με τη διάθεση ή τις ανάγκες του.

 

Το νέο web site της Olympic Air αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο συνέδριο «Digital Travel», που διοργάνωσε η Sitecore, στις 24 Απριλίου, στο Παρίσι.  Το www.olympicair.com συζητήθηκε για τη λειτουργικότητα, τη δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά κυριότερα για την ευκαιρία που προσφέρει στην εταιρεία να χωρίζει το κοινό-στόχος της σε διαφορετικά σύνολα και να απευθύνεται σε καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

post-1-0-23177700-1367308119_thumb.jpg

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...