Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παιδια καλησπερα,εχω μια ερωτηση να σας κανω και αν ξερει καποιος ας μου πει.Σημερα ξαφνικα πανω στην μαντρα του σπιτιου μου,στη αυλη εξωτερικα ειδα πολλα πολλα τετοια μαμουνια που ειναι σαν τσιμπουρια.. Ειναι κοκκινου χρωματος.Να πω πως στην αυλη ζει και ενα σκυλακι Λαμπρατορ εδω και εναμιση χρονο και δεν εχει παρουσιαστει ξανα κατι τετοιο.Να πω επισης οτι δν νομιζω να ειναι κατι που το προκαλεσε ο σκυλος γιατι και στον 3ο οροφο του σπιτιου μου που δεν ανεβαινει κανεις,και ουτε εχουν προσβαση γατες σκυλοι κ.τ.λ. παλι περιμετρικα του οροφου στα τοιχοματα εξωτερικα της ταρατσας υπαρχουν αυτα τα μαμουνια..Μπορει να μου πει καποιος τι μπορει να ειναι και αν ειναι επιβλαβες για το σκυλι?
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μου φαίνονται 99,9% για τσιμπούρια (θα έλεγα 100% αλλα μου φαίνονται μεγάλα τα πόδια τους σε σχέση με αυτά που έχω συνηθίσει να βλέπω)δοκίμασες να σκοτώσεις κανένα ? κάψτα με φωτιά να είσαι σίγουροςψάχνοντας πριν λίγες μέρες , διάβασα οτι τα τσιμπούρια μπορούν να ζήσουν σε νηστεία (νηστικά !!) 15-20 χρόνια !!!!!!!!!!! :ph34r: μακριά απο σκύλο/γάτα γιατι αν κολλήσουν σε μια μέρα μπορεί να γεμίσει και μεταδίδουν και αρρώστιες θανατηφόρες για το ζωο!ενα θηλυκό τσιμπούρι μπορεί να γεννήσει χιλιάδες μικρά !προσοχή μόνο γιατι κολλάνε και στον άνθρωπο .
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ναι αλλα κοκκινο χρωμα? Και τοσα πολλα? Και ειδικα στην ταρατσα του σπιτιου που δεν παταει κανεις? Τι αλλο μπορει να ειναι? Κανεις καμια αλλη γνωμη?
kalogeros Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Φίλε μου και εμένα για τσιμπούρια μου κάνουν.
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ναι αλλα κοκκινο χρωμα? Και τοσα πολλα? Και ειδικα στην ταρατσα του σπιτιου που δεν παταει κανεις? Τι αλλο μπορει να ειναι? Κανεις καμια αλλη γνωμη? τα τσιμπούρια της γάτας είναι διαφορετικά απο του σκύλου (κολλάνε και στα δύο βέβαια ) Τσιμπούρι του σκύλου Rhipicephalus sanguineus Εμφάνιση Κόκκινο-καφέ χρώμα Σχήμα σώματος επιμηκυμένο. Πηγή: http://www.rentokil.gr/pest-guides/insects-and-spiders/bedbugs-and-biting-insects/brown-dog-tick/index.html">δες το οτι ειναι στην ταράτσα του σπιτιού δεν λέει κάτι , μπορεί να βρήκαν κάποιο κατάληλο μέρος να ζήσουν . δεν ειναι αδύνατον να βρεθούν εκεί .
Gtr34 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Έχω και εγώ τέτοια στο σπίτι μου εδώ και πολλά χρονιά εμφανίζονται το καλοκαίρι
Lucifer Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν είναι τσιμπούρια! Μη τα πειράξεις, κυνηγάνε άλλα έντομα και είναι φίλοι σου. http://www.whatsthatbug.com/2005/06/14/predatory-running-mite-2/ 3
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν είναι τσιμπούρια! Μη τα πειράξεις, κυνηγάνε άλλα έντομα και είναι φίλοι σου. http://www.whatsthatbug.com/2005/06/14/predatory-running-mite-2/ αυτό το 0,1% που άφησα απέξω !! τελικά όντως , καλά μου φάνηκαν μεγάλα τα πόδια τους για τσιμπούρια και κάτι που πρόσεξα τώρα , δεν έχουν "αγκάθια" στα πόδια τους
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν είναι τσιμπούρια! Μη τα πειράξεις, κυνηγάνε άλλα έντομα και είναι φίλοι σου. http://www.whatsthatbug.com/2005/06/14/predatory-running-mite-2/ Φιλε μου εισαι σιγουρος? Γιατι στην αυλη εχω σκυλο που ζει και δεν θελω να γεμισει απο αυτα.. Ειναι σιγουρα τετοια? εχεις καμια αντιστοιχη σελιδα στα Ελληνικα?
MovingShadow Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Φιδια , τσιμπουρια , γατες σκύλοι , αυτό δεν είναι φόρουμ , το National Geographic είναι. 14
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Φιδια , τσιμπουρια , γατες σκύλοι , αυτό δεν είναι φόρουμ , το National Geographic είναι. Νεος εισαι θα μαθεις..Στο μπλα μπλα βρισκομαστε,οτι θελουμε λεμε..Ποιο το προβλημα σου?
MovingShadow Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Νεος εισαι θα μαθεις..Στο μπλα μπλα βρισκομαστε,οτι θελουμε λεμε..Ποιο το προβλημα σου? Δεν είμαι νέος ..... Απλά μια παρατήρηση έκανα , εσένα ποιο είναι το προβλημά σου
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δεν ειναι καθολου παρατηρηση,ειμαστε στο μπλα μπλα και μπορουμε να συζητησουμε οτιδηποτε θελουμε που δεν κολλαει σε αλλο section του forum. Οποτε σταματα τα offtopic μηνυματα
mouti Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καλά μωρέ ένα αστείο έκανε...και συ μάλλον νέος είσαι η να πω καλύτερα κομπλεξικός αλλά θα μ αρχίσεις"σταματά με οφτοπικ μηνύματα"και χεστηκε η φοράδα στ αλώνι...εμένα μ άρεσε...μπράβο του που το είπε...άντε γιατί πολύ σοβαρέψε το θέμα...μην μάλλωνέτέ ρε κάντε έρωτα!ουπς...οφτοπικ.........:-S 1
Superpie Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Κομπλεξικος γιατι δεν θελω να γεμιζει το θεμα ΜΟΥ με ανουσια post? Δεν ειπε κατι,και το συγκεκριμενο κομματι του forum δεν ειναι για τεχνολογικα πραγματα,ειναι για οτιδηποτε αλλο..Αν εχει καποιος αλλη απαντηση για το ερωτημα μου ας μου απαντησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις