Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tablet,αξίζει τα € για το Hardware?


AMD Expert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την αγορά του πρώτου μου Smartphone πριν από 2 χρόνια (Sony Ericsson XPERIA X10 Mini Pro,600MHZ ARM11,256MB RAM,2.5",160€) αποφάσισα να αγοράσω ένα tablet (αφού είδα μια προσφορά στο e-shop) ως μια "αναβάθμιση" του smartphone μου.

Συγκεκριμένα, είδα το Manta PowerTab MID705 με τα εξής χαρακτηριστικά,για 59€ :
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904207

 


PER.904207.jpg

Boxchip A13 (Single Core 1GHz)
MALI 400
4GB NAND Flash
512MB RAM
0.3MP Webcam
2800 mAh Battery
7" Capacitive (Up to 5 fingers) 800x480 pixels
Android 4.0 Ice Cream Sandwich

ενώ το X10 Mini Pro έχει :
ARM11 600MHz (OC @748MHz) (MSM 7227)
Adreno 200
160MB NAND Flash
256MB RAM
5MB Camera + Flash
930 mAh Battery
2.5" Capacitive (Up to 2 fingers) 320x240 pixels
Android 2.1 Eclair (έχω περάσει ROM με Android 2.3.7 Gingerbread)

Είμαι 13,και σαν δώρο από τη νονά μου για το πάσχα καλό δεν είναι; Τι λέτε,αξίζει; Θα μπορώ να παίζω κάποια 3D παιχνίδια (π.χ. κάποια με αυτοκίνητα) ή τουλάχιστον να παίζω το Angry Birds & Fruit Ninja σε μεγαλύτερη οθόνη & με άνεση;

Ευχαριστώ πολύ!
 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θέλω οπωσδήποτε! Αλλά ρε

παιδιά,δοκίμασα και ένα της Bitmore στον Κωτσόβολο (αν το'γραψα σωστά :P) με ίδια χαρακτηριστικά,ολόιδια,και μου άρεσε!Το μέγεθος ήταν καλό και δοκίμασα να παίξω Candy Crush Saga,Angry Birds και κάποια άλλα και μου φάνηκε καλό...ρωτώ αν αξίζει να το πάρει κάποιος για πρώτο tablet,δεν θέλω να μου κάνει και Capuccino Late με Cookie Chocolat (Θεοπούλα :P) απλά να χρησιμεύει για όταν μου παίρνουν την οθόνη του PC (όταν την παίρνουν για να διαβάσω ή όταν πέφτω για ύπνο παίρνω το κινητό και μπαίνω YouTube για να δω Smosh κλπ) θέλω να πω ότι το θέλω πολύ,θέλω απλά να είναι καλή εναλλακτική για το κινητό μου!

Please??ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ!!!

Αυτό μήπως : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662500

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από Ελλάδα δυστυχώς όλα αυτά τα tablets είναι μάπες και στην Κίνα κοστίζουν 30-40 ευρώ το πολύ. Θες τόσο πολύ να πάρεις; Πάρε αλλά μην πεις οτι δεν προειδοποιήσαμε.

 

Ελπίζω να κρατάει 2 ώρες με ανοιχτή οθόνη τουλάχιστον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από Ελλάδα δυστυχώς όλα αυτά τα tablets είναι μάπες και στην Κίνα κοστίζουν 30-40 ευρώ το πολύ. Θες τόσο πολύ να πάρεις; Πάρε αλλά μην πεις οτι δεν προειδοποιήσαμε.

 

Ελπίζω να κρατάει 2 ώρες με ανοιχτή οθόνη τουλάχιστον.

Το θέμα μου είναι να κρατά περισσότερο από το κινητό (το οποίο κρατάει 1 μέρα με λίγη χρήση) ενώ ταυτόχρονα να μπαίνω YouTube κλπ απροβλημάτιστα!

 

Δεν καταλαβαίνω κάτι όμως,το X10 Mini Pro μια χαρά τα καταφέρνει και σε κάποια 3D παιχνίδια τύπου NFS Shift,GTA III,Sims 3 κλπ,αυτό υπάρχει πιθανότητα όχι;Δηλαδή,τι να το κάνω το τάμπλετ,απλά να ανοίγω 10.000 εφαρμογές μαζί?Όχι,θέλω browsing με Opera Mini,videos π.χ. mightycarmods ή SMOSH με YouTube,Angry Birds,Fruit Ninja και κάποια παιχνιδάκια σαν κι αυτά που προανέφερα!

 

Επίσης,το eshop κατέβασε τιμή και σ'άλλα 2 tablets.

Ποιο είναι καλύτερο από αυτά ?? :

 

Manta PowerTab MID 705

Manta PowerTab MID 08S

Apollo Quicki 728

 

Το MID705 έχει μεγαλύτερη μπαταρία κατά 200mAh από το MID08S και η κάμερα είναι στη γωνία...το MID08S και το Quicki728 δεν είναι το ίδιο;Άρα το MID705 είναι το καλύτερο από αυτά τα 3?

 

****EDIT : Στο site της Manta λέει οτι το 08s έχει 3000mAh!Άρα το MID08S γιατί έχει καλύτερη μπαταρία και η κάμερα είναι σε καλύτερη θέση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβεις έχω το Ainol Novo Fire που έχει 5000 μπαταρία και κρατάει με μέτρια φωτεινότητα και full wifi 6 ώρες ανοιχτή οθόνη και σχεδόν μηδαμινή κατανάλωση στη μπαταρία σε αναμονή που είναι εξαιρετικά καλά για ταμπλετ των 120 ευρώ από Κίνα.

 

Μην περιμένεις τα ταμπλετ που αναφέρεις να κρατάνε πάνω από 3 ώρες με ανοιχτή οθόνη. Το 705 ίσως είναι ελάχιστα καλύτερο (εκτος κι αν ισχύει το site της Manta αλλά 200 μιλιαμπερόρια δεν κανουν την διαφορά) αν και όλα πανομοιότυπα είναι. Επίσης επιβεβαίωσε από το κατάστημα αν έχουν Google Play γιατί θα ψάχνεσαι να βρεις πως να το βάλεις. Το οτι έχουν android δεν σημαίνει οτι έχουν εγκριθεί και από την Google για χρήση Google Play.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρώτα στην ενότητα των tablet,το χουν μερικοί νομίζω.

Στην ενότητα του tablet ένας αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το Play Store (άρα υπήρχε) στο MID08S και η λύση του ήταν σχετικά απλή (Clear Cache μιας εφαρμογής,Force Stop μιας άλλης + reboot) και έχω αρκετές γνώσεις (χρήσης) του android.Πιστεύω με λίγη έρευνα και μερικά tools θα μπορούσα να το rootάρω και να του περάσω το Vending.apk από το κινητό σε περίπτωση που δεν υπήρχε.Άλλωστε,και να μην έχει Play Store,σιγά,κατεβάζω Angry Birds,Fruit Ninja,Opera Web Browser στο κινητό,τα περνάω με τον Root Explorer στην SD,έπειτα στο PC,έπειτα στην SD του tablet,έπειτα κατεβάζω με τον Web Browser του Tablet έναν File Manager από το 4Shared,εγκαθιστώ τα .apk και είμαι OK,σαν να είχα Play Store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...