salonika91 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα?
Caiden Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Απο τις πιο γνωστες (ιδιαιτερα εξωτερικο και αμερικη) και καλες μαρκες σε αθλητικα ειδη. Νομιζω ειναι και αρκετα παλια.
RottenLungs Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Και εγω οτι είναι απο τα καλύτερα ξέρω (παίζει και η καλύτερη mainstream)... Βέβαια κάπου είχα διαβάσει οτι ενώ είναι πολυ καλα αθλητικά παπούτσια απο άπoψη απόδοσης, οτι χαλάνε σχετικά εύκολα. Ελπίζω να έχω διαβάσει ή να θυμάμαι λάθος.
Adon1s Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Απο άποψη ποιότητας ως αθλητικά παπούτσια και εγω επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια . Ήθελα και εγω να πάρω παπούτσια και ήμουν ανάμεσα στα Nike Lunarglide και κάποια Asics Αυτό που με κράτησε μακρυά , είναι τα εκκεντρικά να τα πω , αν όχι εκκεντρικά , οχι για καθημερινό παπούτσι , σχέδιά τους . Για αθλητικά , για τρέξιμο , περπάτημα , γυμναστική , παπούτσια , και ως εκεί , είναι μια χαρά .
lambroszekis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Για αθλητικά , για τρέξιμο , περπάτημα , γυμναστική , παπούτσια , και ως εκεί , είναι μια χαρά . Ιδιαιτερα για αγωνισματα στιβου πιστευω ειναι απο τα κορυφαια! 1
djcat Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Γιαπωνέζικη εταιρεία, από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα. Asics Tiger και ξερό ψωμί!
kfyros Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 asics tiger!!!! αθάνατες εποχές... φυσικά και είναι στα top brands . Θα τα κατέτασσα στην πρώτη τριάδα (μαζί με adidas-nike)
dimpa16 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Πηρα σημερα παπουτσια και ημουν αναμεσα σε κατι nike και σε κατι asics.Τελικα με βολεψαν πιο πολυ τα asics και τα πηρα.Δεν εχω ξανακουσει αυτη την μαρκα.Την ξερει κανεις?Λεει τιποτα? Δεν υπαρχει καποιος απο τη γενια μου που να μην εχει βαλει στο ποδι του Asics Tiger (40αρης+ ).
RedPanda Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. 6
Muchacho Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Από πια στάνη κατέβηκε ο OP και δεν ξέρει τα asics? Μάστορα μπάνναρε τον να πάει να αρμέξει κανένα κατσίκι. Να τος ο πρωτευουσιανος ο ενημερωμενος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα