Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως ρυθμιζω το WAP200 (2.0.6.0-ETSI)

σε repeater mode ωστε να κανει repeat το wifi απο pfsense? (2.0.2-RELEASE (i386)

AP Mode : Wireless Repeater

Remote Access Point's MAC Address: την εδωσα...(pfsense wifi ap)

Wireless Channel: ΤΟ ΙΔΙΟ

SSID: ΤΟ ΙΔΙΟ

εχει κανεις να μου δωσει κατεύθυνση για να ψαξω ?

af4ebba2f3554eda8a564d0.png

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο από που έρχεται το σήμα είτε αυτό είναι pfsense η απλό ΑΠ το repeat γίνετε στην extra συσκευή που θα βάλεις.

Το Access Point μέσα στο webgui πρέπει να έχει διαφορα modem client - client bridge - ΑΠ - WDS - Repeater etc, διαλέγεις repeater και βάζεις τα στοιχεια του ΑP που θες να κανεις Repeat.

Κανονικά πρέπει να αποφεύγεις τα repeater γιατι με repeaters η ίδια κάρτα κάνει send and receive και έτσι κόβετε η ταχύτητα στο μισό.

Δοκίμασε καλύτερα ΑP με μακρύ καλώδιο

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο από που έρχεται το σήμα είτε αυτό είναι pfsense η απλό ΑΠ το repeat γίνετε στην extra συσκευή που θα βάλεις.

Το Access Point μέσα στο webgui πρέπει να έχει διαφορα modem client - client bridge - ΑΠ - WDS - Repeater etc, διαλέγεις repeater και βάζεις τα στοιχεια του ΑP που θες να κανεις Repeat. (εχει μονο ACCESS POINT, Ad-hoc, & infrastructure)

Κανονικά πρέπει να αποφεύγεις τα repeater γιατι με repeaters η ίδια κάρτα κάνει send and receive και έτσι κόβετε η ταχύτητα στο μισό.

Δοκίμασε καλύτερα ΑP με μακρύ καλώδιο

*** εχω αρκετά WAP200 - ο λογος που ήθελα repeater ειναι οτι oi wifi clients δε θελω να βλέπουν το εσωτερικό lan -

να δοκιμασω με vlan λες?

ευχαριστώ - τελικά δεν ειμαι μονο εγω Ξενυχτης ε?

Δημοσ.

Aπό τα mode που μου λες δεν βλέπω να κάνει repeat το WAP200 άρα πάμε σε άλλη λύση.

Το repeater mode δεν έχει σχέση με security και δεν πάει να πει πως δεν βλέπουν το lan σου οι wifi clients.

Ελπίζω να εxεις παραπάνω από 2 ethernet στο PFsense ένα hardware firewall πρέπει να έχει τουλάχιστον 3ης ethernet μια Red internet δηλαδή μια Green το lan και μια orange που δεν επικοινωνεί με το Green και είναι για servers εκεί βάζεις τα WiFi σου με ethernet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπό τα mode που μου λες δεν βλέπω να κάνει repeat το WAP200 άρα πάμε σε άλλη λύση.

Το repeater mode δεν έχει σχέση με security και δεν πάει να πει πως δεν βλέπουν το lan σου οι wifi clients.

Ελπίζω να εxεις παραπάνω από 2 ethernet στο PFsense ένα hardware firewall πρέπει να έχει τουλάχιστον 3ης ethernet μια Red internet δηλαδή μια Green το lan και μια orange που δεν επικοινωνεί με το Green και είναι για servers εκεί βάζεις τα WiFi σου με ethernet.

έχω 6 lan Nic και 1 wifi στο pfsense - και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ - αλλα στο σπιτι με 2 WAN.

Επεξ/σία από mesaekso
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

biomecanoid, on 02 May 2013 - 03:15 AM, said:

α Ετοιμο PFsense buuu where is the fan in that ? :P

πάντως ωραία ταχτοποιημένο το rack

με μια πρόχειρη ματια βλέπω να λειπει ups

mesaekso, on 02 May 2013 - 03:25 AM, said:

biomecanoid, on 02 May 2013 - 03:15 AM, said:

α Ετοιμο PFsense buuu where is the fan in that ? :P

πάντως ωραία ταχτοποιημένο το rack

με μια πρόχειρη ματια βλέπω να λειπει ups

Τώρα είναι καλύτερα?

δεν είναι Έτοιμο PFsense
Επεξ/σία από mesaekso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...