Προς το περιεχόμενο

Αγορά χαρτών για iPad Mini


Warner Bro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Πρόσφατα αγόρασα ένα iPad Mini (Cellular) και βρήκα στο App Store τους δημοφιλέστερους χάρτες. Το πρόγραμμα λέγεται Sygic -συγκεκριμένα θα αγοράσω τη Europe Version- και θέλω να κάνω μια απορία σε άτομα που γνωρίζουν. Γράφει στα features ότι It works with GPS only, internet is no needed.

 

Αυτό τι σημαίνει τελικά; Λέει ότι είναι the most downloaded offline navigation app in the world.

 

Αυτά τα δύο αυτομάτως σημαίνουν ότι απλώς αγοράσω το πρόγραμμα και μπορώ οπουδήποτε να έχω GPS χωρίς καμία σύνδεση στο Internet; Αυτό με απασχολεί. Ή πρέπει αναγκαστικά να έχω κάποια SIM μέσα (ή σύνδεση στο ίντερνετ) γιατί έτσι είπε ένας υπάλληλος σήμερα που πήγα να αγοράσω μία App Store Gift Card.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ipad mini (Cellular) έχει από μόνο του gps δείκτη πάνω. Λογικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις την εφαρμογή, να το συνδέσεις στο ίντερνετ να κάνει download τους χάρτες και έπειτα αρκεί μόνο το gps για να κάνεις την δουλειά σου. Απλά είναι καλό όποτε έχεις την ευκαιρία να το βάζεις στο ίντερνετ για να τους ανανεώνεις. Η καρτούλα είναι καλό να υπάρχει μέσα και να έχει κάποιο πρόγραμμα ίντερνετ σε περίπτωση που σε κρεμάσει η εφαρμογή και χρειαστείς mb στον δρόμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και δε θα έχω προβλήματα πιθανότατα με σωστό εντοπισμό θέσης κτλ;

 

Κάρτα είχα αλλά δε συμφέρει γιατί το GPS το χρειάζομαι για ταξίδια εξωτερικού και οι χρεώσεις είναι υπερβολικά υψηλές. Έτσι, έκλεισα τη σύνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω δεν θα έχεις κάποιο θέμα με τον σωστό εντοπισμό της θέσης. Πάντως για να σου πω και γω την αλήθεια μου το iphone όταν χρησιμοποιώ το navigation συνήθως με 3g ανοιχτό το έχω. Το χω δουλέψει πάντως και χωρίς και δούλεψε μια χαρά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα δύο αυτομάτως σημαίνουν ότι απλώς αγοράσω το πρόγραμμα και μπορώ οπουδήποτε να έχω GPS χωρίς καμία σύνδεση στο Internet;

Ναι. Το internet θα το βοηθήσει να βρει γρηγορότερα δορυφόρους, αλλά και χωρίς αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έλεγχος μέσω Wi Fi για ανανέωση χαρτών (πχ κάθε 3-4 μήνες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, εντάξει. Δε μπορώ να τα περιμένω και όλα τέλεια. Αρκεί να κάνει τη δουλειά του. Για αυτό εξάλλου πήρα το Cellular και όχι το απλό. Με το WiFi δε τίθεται θέμα. Έχω σπίτι μου internet και συνδέομαι καθημερινά. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, εντάξει. Δε μπορώ να τα περιμένω και όλα τέλεια. :)

Ολα τέλεια να τα περιμένεις :) To iPad σου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία αμιγώς navigation συσκευή.

Οι δορυφόροι κλειδώνουν αστραπιαία. To μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το πρόγραμμα πλοήγησης που θα αγοράσεις.

Σε δικό μου ταξίδι ( Ιταλία ,Αυστρία,Τσεχία,Γερμανία,Λινχενσταιν) με iPad jailbreaked είχα εγκατεστημένα τα περισσότερα προγράμματα GPS πάνω.

Σε κάθε περίπτωση με αυτοκίνητο η με τα πόδια το Navigon ήταν με διαφορά το καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...