Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε mouti στο εξηγουμε επιστημονικα δεν...Στο εξηγουμε πρακτικα δεν...

Αυτο που λες ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει ανθρωπο να το ισχυριζεται. Ειναι πασιφανες οτι κανεις λαθος και δεν θελεις να το παραδεχτεις.

Δεν μου λες? Εχεις παρατηρησει αθλητες που τρεχουν μαραθωνιο να τους δινουν μπουκαλια οι θεατες και να τα ριχνουν στο κεφαλι? Δεν γινεται να μην το εχεις δει. Γιατι το κανουν? Για να παθουν εγκαυματα?

Μην το συνεχιζεις γιατι ειλικρινα γινεσαι γραφικος...

Και εννοειται πως δεν χρειαζεται να κανω το πειραμα σου. Ειναι αυτονοητο πως το κανω καθε καλοκαιρι της ζωης μου. Ριχνω νερακι στο προσωπο και δροσιζομαι...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>

<p>Αυτο που λες ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει ανθρωπο να το ισχυριζεται...</p>

Διάγνωση...τρελός!το 95 τοις εκατό αυτό λέει...μια φορά βρέχουν το κεφάλι τους;όχι...ξανά και ξανά...

Και συ το ίδιο...δεν προλαβαίνεις να ψηθείς...το φυτό το ποτίζεις μια φορά...τέλος

Δημοσ.

Ποιο 95% ρε mouti? Ακομα και σε αυτο το topic μονο εσυ τα πετας αυτα τα διαμαντια! Ειδες κανεναν αλλο να σου λεει πως εχεις δικιο?

Φιλαρακι μην τα πεις και παραεξω αυτα μονο και σε παρουν στο ψιλο...

Ρε π@@στη τι σας μαθαινουν στα σχολεια δεν μπορω να καταλαβω... Αυτα εμεις τα ξεραμε απο το δημοτικο.

Δημοσ.

Πριν λίγο στα ανέβασα δεν στα ξανάανεβάζω...ρώτησα random γεωργο...μου το έλεγε ο παππούς μου...μιλάς μόνο με θεωρία...έχω κάνει τα πάντα πράξη...ξέρω εσύ οδηγούσες και στο νηπιαγωγείο ρε π@@στη...τεσπα...οι παραέξω τα λένε...άντε πολύ σημασία έδωσα...καλή συνέχεια

Δημοσ.

Για πες μας ρε φιλε και εσυ? Εσυ τι παθαινεις αμα ριξεις νερο στη μαπα? Δροσιζεσαι ή τσουρουφλιζεσαι?

Ελεος με πονεσε το στομαχι απο τα γελια. Να σαι καλα mouti.

Δημοσ.

Εγώ πάντως πέρισυ το καλοκαίρι που ήθελα να ανάψω την ψησταριά, έβρεξα τα ξύλα, και τα άφησα στον ήλιο. Τρομερό BBQ και όλοι στην γειτονιά μιλάνε ακόμα για αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ποιο 95% ρε mouti? Ακομα και σε αυτο το topic μονο εσυ τα πετας αυτα τα διαμαντια! Ειδες κανεναν αλλο να σου λεει πως εχεις δικιο?</p>

<p> </p>

<p>Φιλαρακι μην τα πεις και παραεξω αυτα μονο και σε παρουν στο ψιλο...</p>.</p>

Δεν λέω κάτι γιατί θα μ αρχίσεις τις μλκς...αν και αναφέρουν άλλο λόγο μιλάνε για κάψιμο...δεν το λέω εγώ

Δημοσ.

Ρε μεγαλε συνεννοούμαστε τωρα ναι η οχι? Τι αναφερουν αλλο λογο αλλα μιλανε για καψιμο μου λες? Καψιμο μπορει να δημιουργηθει απο πολλους λογους. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!

Υπαρχει μια μονο μη τεκμηριωμενη επαρκως ερευνα που ισχυριζεται πως το νερο καιει τα φυτα (και οχι ολα βεβαια αλλα καποια με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα) δημοσιευμενη σε ενα ''αστειο'' περιοδικο. Αυτην ειναι που κακως αναπαραγουν ολα τα αρθρα που βρηκες.

Δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανενα ΣΟΒΑΡΟ επιστημονικο περιοδικο τετοια αναφορα.

Δημοσ.

Τα τόσα site που σ βρήκα είναι όλα της πλάκας δηλαδή θες να μου πεις;και ηρέμησε μην εξαπτεσαι...εγώ απλά λέω ότι κοίτα πόσοι το λένε στο link του παιδιού...για χαλάρωσε

Δημοσ.

Ρώτησα τον πατέρα μου και μου είπε ότι το μεσημέρι δεν κάνει να ποτίζεις τα φυτά γιατί ''καίγονται''

Δεν είναι ακριβώς κάψιμο αλλά είναι αυτό που είπε ο κρόνος με τους μύκητες...Δηλαδή ουσιαστικά ευνοούνται οι μύκητες και ξέρενεται μετά αν δεν το ψεκάσεις/ραντίσεις...

Δεν είναι οτι θα πάρει φωτιά, αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ mounti

Απλά σιγά σιγά αν δεν το φροντίσεις/ραντισεις θα ξεραθεί...όχι κατευθείαν

Υ.Γ.Ο πατέρας μου ασχολείται 30 χρόνια με τα αγροτικα (αν και δεν ειναι αγροτης)

Δημοσ.

Δηλαδή όταν λένε καίγεται που όλοι αυτό λένε είδες και ο μπαμπάς σ εννοούνέ για τους μύκητες;

Δημοσ.

Ε ναι...Αυτό κατάλαβα εγώ

Τον ρωτάω αν ποτίσεις το φυτό το μεσημέρι, καίγεται ? Και μου απαντάει ναι...μπαίνουν μύκητες

Ε του λέω δεν είναι κάψιμο αυτό και μου λέει θα ξεραθεί αν δεν το ραντίσεις...

Αυτό...

Ε δεν είναι καθόλου λογικό να ''καεί'' με την κυριολεκτική σημασία της λέξης

Τι θα γίνει?

Θα πάρει φωτιά...είπαμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...