smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Έχω δύο 120mm. Μπροστά. Έναν κάτω 120mm και άλλον ένα πίσω 120mm . Πως πρέπει να τους βάλω για τον σωστό αερισμό . Ευχαριστώ πολύ
bloodmaniac Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 απο μπροστα και απο κατω θα βαζεις κρυο αερα μεσα στο κουτι σου και απο πισω θα βγαζεις τον αερα
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πρέπει όλη η ανεμιστήρες να έχουν την ίδια ταχύτητα.; Η δεν παίζει ρόλο,
bloodmaniac Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 παιζει ρολο στην σκονη που θα εχεις μεσα στο κουτι ριξε μια ματια εδω
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Όχι δεν έχω καθόλου σκόνη στο υπολογιστή μας τα καλώδια είναι σωστά τοποθετημένα. Απλά μου βγάζει λίγο ζεστό αέρα και φοβάμαι λιγάκι
bloodmaniac Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 γενικα η ροη του αερα ειναι απο μπροστα-κατω προς τα πισω-πανω.το να σου βγαζει ζεστο αερα δεν ειναι κακο καθως αυτη ειναι η δουλεια της ψυξης να αφερει την θερμοτητα.τι συστημα εχεις και τι θερμοκρασιες?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αν μας έλεγες κ πιο είναι το κουτί σου.. Μετέφερε τον έναν In από μπροστά,και καντον +1Out πίσω η πάνω..
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Fenix raider Είναι το κουτί. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το μέρος που βγάζει ο ανεμιστήρες τον αέρα και ποιόν ρουφάει γιατί πάντα το μπερδεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα