RoS23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Έστειλα την Τρίτη μια κάρτα γραφικών στο Βόλο με αντικαταβολή. Μου δείχνει ότι έχει φτάσει στο ΚΤ Βόλου απο χθές το πρωί αλλά ο αγοραστής δεν εχει λαβει καμία ειδοποιηση. Ποτε περιπου θα του ερθει το ειδοποιητηριο? Μετα το πασχα?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απο αύριο και μεχρι και την τρίτη μετά το πάσχα ειναι αργίες, οπότε απο τετάρτη και μετά. Καλό Πάσχα
RoS23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Επισης φιλε μου . Η αντικαταβολη θα αργησει πολυ να ερθει? Τελικα του ηρθε ειδοποιηση και λεει παραλαβη απο αυριο..
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και μετά με τα πολλά δέματα που θα έχουν μαζευτεί και λόγο ημερών θα δημιουργηθούν πολλές καθυστερήσεις.. Οπότε οσοι περιμένετε δέματα υπομονή.
greekparot Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Τα λεφτα θα τα πάρεις σε 4-5 εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα που θα πληρώσει ο παραλήπτης την αντικαταβολη.
RoS23 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οκ τοτε,μια χαρα. Παντως απ'οτι μου λεει του ηρθε η ειδοποιηση αλλα λεει να παει αυριο? Αυριο δεν ειναι κλειστα? Μας τρολλαρουν τα ΕΛΤΑ?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οκ τοτε,μια χαρα. Παντως απ'οτι μου λεει του ηρθε η ειδοποιηση αλλα λεει να παει αυριο? Αυριο δεν ειναι κλειστα? Μας τρολλαρουν τα ΕΛΤΑ? Τα ειδοποιητήρια των ελτα λένε πάντα επάνω "αυριο", ο λόγος είναι ένας να μην πας την ημέρα που πήρες το ειδοποιητήριο γιατι απλά το δεμα σου δεν ειναι το τοπικό ταχυδρομικό κατάστημα, πάει την άλλη μερα το πρωι πριν ανοίξουν για το κοινό ή καμιά φορά και αργότερα. Ετσι ο ταχυδρόμος γράφει "αύριο" το αύριο σημαίνει η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα