laikos123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ο δάσκαλός μου στη τρομπέτα μου έδειξε τα δόντια του σε μακέτα.Τα έκανε λέει γιατί αν σπάσει κάποιο πάει στον οδοντίατρο και του το φτιάχνει έτσι ακριβώς όπως ήταν(για να μη φράξει μπροστά τη ροή του αέρα). Σε περίπτωση που στο μέλλον θέλω να το κάνω και εγώ ξέρει κανείς πως θα το ζητήσω;
angmar Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Θα πας σ έναν οδοντίατρο και θα του πεις ακριβώς αυτά.
laikos123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Θα πας σ έναν οδοντίατρο και θα του πεις ακριβώς αυτά. δίκιο έχεις,απλά μιας και που είναι πιο κοντά το pc απο το οδοντιατρείο είπα μπας και το ξέρει κανείς απο εδώ μέσα.Αναμφισβήτητα κυκλοφορεί έξυπνος και κυρίως ψαγμένος κόσμος στο ινσόμνια. Dental mold - Αποτύπωμα μασέλας ναι αυτό είναι.Ευχαριστώ.
angmar Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δίκιο έχεις,απλά μιας και που είναι πιο κοντά το pc απο το οδοντιατρείο είπα μπας και το ξέρει κανείς απο εδώ μέσα.Αναμφισβήτητα κυκλοφορεί έξυπνος και κυρίως ψαγμένος κόσμος στο ινσόμνια. Αυτό που περιγράφεις είναι πολύ σαφές, οπότε και χωρίς το dental mold που ανέφερε ο zynif, πιστεύω ότι ο οδοντίατρος θα έπιανε το νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα