Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάιζει ρόλο ποιό ups έχεις πανω απ' όλα.

ποιό Ups έχεις;;

Σορρυ μπερδευτηκα για μπριζα ασφαλειας μιλουσα για να αποφυγω την αγορα ups!Δλδ αν τα συνδεσω ολα στην μπριζα ασφαλειας θαμαι προστατευμενος μαυτο?

Δημοσ.

Σορρυ μπερδευτηκα για μπριζα ασφαλειας μιλουσα για να αποφυγω την αγορα ups!Δλδ αν τα συνδεσω ολα στην μπριζα ασφαλειας αν θαμαι προστατευμενος μαυτο.

ΑΝ είναι για χρήση υπολογιστή καλό είναι το Ups.

αναλόγως τα "ευρώ" που έχει επάνω του ο κάθε υπολογιστής.

αν είναι παλιός υπολογιστής και δεν σε ενδιαφέρει αν πάθει κάτι αγοράζεις πολύπριζο.

ΑΝ όμως ο "αλλος" έχει ευρώ στην πλάτη του δεν τον διακινδυνεύεις να πάθει ζημιά και είναι επιβεβλημένη αγορά ποιοτικού Ups

Δημοσ.

ΑΝ είναι για χρήση υπολογιστή καλό είναι το Ups.

αναλόγως τα "ευρώ" που έχει επάνω του ο κάθε υπολογιστής.

αν είναι παλιός υπολογιστής και δεν σε ενδιαφέρει αν πάθει κάτι αγοράζεις πολύπριζο.

ΑΝ όμως ο "αλλος" έχει ευρώ στην πλάτη του δεν τον διακινδυνεύεις να πάθει ζημιά και είναι επιβεβλημένη αγορά ποιοτικού Ups

Οσον αφορα το pc νομιζω οτι και το τροφοδοτικο εχει αρκετες προστασιες επανω.Το corsair hx650 gold παρειγγειλα.Το συστημα ειναι ακριβο αλλα θελω να αποφυγω την αγορα ups γιατι εχω ξεφυγει στο budget για το home studio γιαυτο ρωτησα αν ειμαι καλυμμενος με μπριζα ασφαλειας.Αλλα ετσι οπως τα λες μαλλον δν ειμαι.

Δημοσ.

Οσον αφορα το pc νομιζω οτι και το τροφοδοτικο εχει αρκετες προστασιες επανω.Το corsair hx650 gold παρειγγειλα.Το συστημα ειναι ακριβο αλλα θελω να αποφυγω την αγορα ups γιατι εχω ξεφυγει στο budget για το home studio γιαυτο ρωτησα αν ειμαι καλυμμενος με μπριζα ασφαλειας.Αλλα ετσι οπως τα λες μαλλον δν ειμαι.

εγώ δεν θα το ρισκάριζα απο την στιγμή που έχει "ευρώ" στην πλάτη του.

για την δική σου ασφάλεια/τσέπη.

και ειδικά σε ups μην τα "λυπάσαι" τα χρήματα που θα δώσεις..θα σε ΣΩΣΕΙ κάποια στιγμή.αποδεδειγμένα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...