Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οτι λεει ο τιτλος...

η οθονη θελω να ναι απο 15,6'' και πανω,η χρηση του προοριζεται καθαρα κ μονο για ιντερνετ και να βλεπω καμια ταινιουλα..θελω τη καλυτερη δυνατη επιλογη σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

και με αναλυση 1366χ768 δεν με χαλαει..το εχω τεσταρει στου αδερφου μου με fullhd βιντεο κ δεν ειχα προβλημα

για αυτο τι νομιζεις? http://www.skroutz.gr/s/2534912/HP-650-B980-4GB-500GB.html

edit: καλο αυτο π προτεινες αλλα απο εμφάνιση στερείται πολλα!!

Δημοσ.

γιατι να σκασω 50αρου παραπανω? λογικα θα ειναι λιγο καλυτερος επεξεργαστης ο i3 απτον Β980 του ΗΡ650..αλλα βλεπω ιδια αναλυση κ μικροτερος σκληρος..

Δημοσ.

Σαφώς και είναι καλύτερος ο ι3 η ανάλυση είναι ίδια σε όλα τα 15άρια της κατηγορίας εκτός απο την εξαίρεση που σου έδειξε ο corpse grider που εχει εξαιρετική οθόνη..

κι αυτό 400 κάνει..

Δημοσ.

τη δουλειά σου την κάνεις και με το πιο φθηνό.. για Internet αποκλειστικά και ταινίες.. απλά ο i3 θα είναι λίγο πιο γρήγορος αν το χρειαστείς για κάτι πιο απαιτητικό

To HP 650 που παρέθεσες Είναι ωραία επιλογή στα 350 και απο αξιόπιστο κατάστημα

Δημοσ.

και με αυτο που ειναι το πιο φθηνο δεν θα εχω κανενα προβλημα για τη χρηση που προοριζεται??

το θεμα μου ειναι να μη τρωει του κοσμου τα κολλιματα οπως ενα netbooκ που εχω :P

Δημοσ.

Μακρια απο το λενοβο.

Ειναι πιο αργο και απο μελι στην κατηφορα.

χαχαχαχαχαχαχαχα εκλασα στα γελια!!!

καλως τοτε guys θα παω για το hp 650 που ειναι και καλο vfm.. thnx για τη βοηθεια κ καλο πασχα!

Δημοσ.

για τον επεξεργαστη amd a6-series 4400m στα 2,7 ghz ποια ειναι γνωμη σας? πλησιαζει σε επιδοσεις τον φθηνοτερο i3? και αναμεσα σε αυτον(4400m) με τον Β980 ποιον θα επιλεγατε κ γιατι?

Δημοσ.

δεν νομιζω να αξιζει,με 20ε παραπανω περνω ανωτερο..

στο τελευταιο ερωτημα μου αν γινεται παιδια να μ απαντησετε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...