redmanftw Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 σε ποια καταστηματα μπορω να αγορασω t-shirts τέτοιου τύπου?
mouti Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Βρες μαγαζί που να σ κάνει ότι στάμπα θες...μπες playboy.com Εκτύπωσε ένα μάτσο φωτο και κάνε μπλουζάκια...θα προσελκύεις περισσότερο άντρες να ξες! 1
redmanftw Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 γενικα εννοω τετοιου στυλ t-shirts σε ποια καταστηματα μπορω να βρω;;; μπορω να φτιαξω και μονος μου;;κανα σαιτ με εικονες για να κανω σταμπα;
mouti Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 γενικα εννοω τετοιου στυλ t-shirts σε ποια καταστηματα μπορω να βρω;;; μπορω να φτιαξω και μονος μου;;κανα σαιτ με εικονες για να κανω σταμπα; Δεν χρειάζεσαι κάποιο site...οποιαδήποτε εικόνα αν πας στα μαγαζιά που σ κάνουν Στάμπες θα στην κάνουν...ψάξε για κάποιο τέτοιο εκεί που είσαι...
redmanftw Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 δηλαδη να παω σε ενα καταστημα που φτιαχνει σταμπες και να εχω αποθηκευσει την φωτο σε φλασακι;;;πρεπει να εχει η φωτο συγκεκριμενο μεγεθος;
mouti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Όσο καλύτερη ανάλυση τόσο μεγαλύτερη θα μπορούν να στην κάνουν πάνω στο μπλουζάκι...νομίζω μπορείς να τους πας είτε φλαςακι είτε εκτύπωμενη έτοιμη μέγεθος και λοιπά κι αυτή μόνο θα την σκαναρουν...είναι όμως και ανάλογα το μαγαζί άλλος μπορεί να μην έχει scanner που το αποκλείω και άλλος να μην έχει υπολογιστή που πάλι το αποκλείω όμως εσύ για σιγουριά πήγαινε το και με τις δύο μορφές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα