Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το Mobile site σε όλους τους browser στο Android.


mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πρόβλημα, όπου ο Opera mini ανοίγει κανονικά το Mobile site ενώ ο Dolphin ανοίγει το κανονικό ανεξάρτητα ρυθμίσεων. Επίσης όταν πατάω κάτω δεξιά το "Mobile version" δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, απλά κάνει ένα μικρό crop, αλλά δεν δείχνει την ίδια μορφή που δείχνει στον Opera.

 

Σε tablet 8" αυτό (Pipo S2). Υπάρχει κάποια λύση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Να αναφέρω κι εγώ εδώ ότι όσο δουλεύω το xperia neo v (stock ics Rom, stock browser) δεν έχω κανένα πρόβλημα με το mobile site. Όταν όμως πάω να μπω με το LG 4x HD μου (stock ics rom, stock browser) φτάνω μόνο μέχρι την αρχική οθόνη του insomnia, όταν πάω να επιλέξω από το μενού να δω το φόρουμ, τρώει ο browser force close. Άμα επιμείνω (γιατι ανοίγοντας τον πάλι μου βγάζει όλα τς παράθυρα που είχα όταν έκλεισε), στο τρίτο forced close κανει γενικό restart ο browser. Το ίδιο κι αν ακολουθήσω λινκ από το email μου όπου μου έχει έρθει ειδοποίηση για νέο προσωπικό μήνυμα...πατάω πάνω στο σύνδεσμο, με βγάζει στο insomnia όπου μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση σε αυτό (δεν έχω κανει save τον κωδικό κτλ) κι όταν πατάω να πάω να περάσω user/κωδικό πάλι τρώει close με την ίδια με προηγουμένως διαδικασία.

Τι παίζει? Το neo v όπου να ναι θα περάσει σε αλλα χέρια, θα μείνω με το 4x και δεν θα μπορώ να μπω στο φόρουμ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Mobile κομματι του insomnia πασχει γενικως :( Εκτος οτι δεν δουλευει το "Μobile Version" και με full version να εισαι δεν μπορεις να γραψεις σωστα στο κουτακι τουλαχιστον με τον "παλιο" opera

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...