Pintsie Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εμείς πήραμε ολόκληρο το αρνί μαζί με κάτι άλλα ψιλολοΐδια (βαφές αυγών κτλ) από το carrefour 36 €!!! είχε το Θέμα ένα κουπονάκι 15 ευρώ για το αρνί. Μια χαρά μας βγήκε! Τώρα είναι στη σούβλα! αχ!
MovingShadow Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εχω παράδοση κάθε χρόνο να δένω τα άντερα με την μάνα μου στο κοκορέτσι. Κάθε χρόνο το απολαμβάνω . Βέβαια , λερώνω λιγάκι τα τρέντικα outfits μου , και μυρίζω μετά αντερίλα , αλλα δεν πειράζει
man of steel Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας εννοείτε αρνάκι αλλιώς κατσίκι.Πάντως και τα δύο είναι πεντανόστιμα. Τώρα για το μπας κλας δεν το σχολιάζω λόγω της ημέρας που έλεγε και ο Αντωνάκης
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και ετσι για να σας την σπασω.κοτοπουλο.μπλιαχ για το αρνι μπλιαχ για το κατσικι μπλιαχ για το κοκορετσι. 1
Pintsie Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και ετσι για να σας την σπασω.κοτοπουλο.μπλιαχ για το αρνι μπλιαχ για το κατσικι μπλιαχ για το κοκορετσι. report - ban και τα συναφή! 3
man of steel Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και ετσι για να σας την σπασω.κοτοπουλο.μπλιαχ για το αρνι μπλιαχ για το κατσικι μπλιαχ για το κοκορετσι. Ban him for ever
bluesattack Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Φετος λογω αυστηρα μικρης οικογενειακοσυγγενικης παρεας επεσε ενα κατσικακι στο φουρνο γλυκισμα, πατατουλες, και τζατζικακι που ανασταινει. Μουσικη υποκριση γειτονων απο θωδη και τουιστ μεχρι το thriller σε τσεφτετελοversion.Τα ηχεια dj φυσικα. Aντε και του χρονου να ειμαστε καλα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Aλλο κι αυτο, λενε να την περασουν παραδοσιακα με παραδοσιακη μουσικη και πανε και βρισκουν την απολυτη υποκουλτουρα μεχρι και εκει: Θωδη. Αφου αντεχουν αυτοι και οι καλεσμενοι τους, χαλαλι!
mouti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Έτσι μπράβο ρε παιδιά άντε μην ακούω χαζά για Μπαςκλάσιες και τέτοια έτσι γούσταραμε!εμείς από μαλαμα μέχρι και παρακαλώ χειμερινούς κολυμβητές...όπως είπα τελικά αρνάκι και η πετσουλα ήταν ναρκωτικό!!!
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 φετος λογω οικονομιας αλλα και επειδη περσι καπως απογοητευτηκαμε απο το αρνι που μας ελαχε, επεσε μπριζολιδι στη σχαρα. 5 κιλα μπριζολιτσες με ενα 20αρικακι καλα ηταν συνοδεια και λουκανικοειδων αν και μπορω να πω οτι μου ελειψει η γλυκαδα του αρνιου να λιωνει στο στομα
mouti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Σαν την πρωινή πετσουλα δεν είχε ρε παιδιά τι να κάνουμε;τι μπριζόλες τι κοκορέτσιά...δεν είχε λέμε!!!
mouti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Πως την τρως την πέτσα του χοιρινού;;εννοώ είναι άπειρα χοντρή...στη σούβλα δεν ξέρω βέβαια ξερόψήνεται;
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Η πετσα του αγαπημενου μου ζωου, οταν μαγειρευτει σωστα γινεται σαν μια τραγανη καραμελα με γευση χοιρινου,την δαγκωνεις λιγο και λιωνει ωραια στο στομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα