Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίο...εγώ βέβαια σκεφτόμουν κάτι σε κομμάτι χοιρινό με πολύ μαρίναδα τυλιγμένο στη λαδόκολλα και στον φούρνο...για να κάνει κρουστά άμα το παράληψω με την ίδια μαρίναδα προσθέτοντας μέλι και το βάλω σε δυνατή φωτιά για κάνα 15λεπτό χωρίς λαδόκολλα στον φούρνο λέτε να πετύχει...για την πετσουλα ρε παιδιά για την πετσουλα!

Δημοσ.

Θες η επιφανεια με την πετσα να ειναι στεγνη.

Δεν ξερω με τι μαριναρεις, αλλα θα προτεινα να το κανεις με αλμη, και ετσι δεν θα εχεις ξερο κρεας στο τελος. Το μελι θα καει στον φουρνο..

Ενας αλλος τροπος ειναι να βαλεις τον φουρνο στο τερμα, να κανει την κρουστα, και μετα να τον χαμηλωσεις για να ψηθει σωστα το κρεας μεσα.

Τα κομματια που ειπα ειναι σκληρα απο την μανα τους, και θελουν ωρα για να μαγειρευτουν σωστα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rUYsAL3Oyp8

Δημοσ.

Περίπου πόση ωρίτσα;4ωρο;άρα όχι μέλι στον φούρνο ε;άλμη που θα βρω;έτσι απλά απ την φέτα αμέσως;

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ πολύ...αύριο βέβαια τα κρέατα είναι έτοιμα και δεν έχει χοιρινό...βλέπεις θα κάνουμε δευτέρα του Πάσχα με παντσετα φιλέταρισμενο μπούτι κοτόπουλο λουκάνικα και όλα στα κάρβουνα...μιας και άναψε η ψησταριά ας την κρατήσουμε λίγο ακόμα ζέστη!;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...