Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κομματι με πετσα. Λαιμος/ωμος ή την κοιλια Ενας τροπος ειναι αυτος https://www.youtube.com/watch?v=9I8Y1l91KGw
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ωραίο...εγώ βέβαια σκεφτόμουν κάτι σε κομμάτι χοιρινό με πολύ μαρίναδα τυλιγμένο στη λαδόκολλα και στον φούρνο...για να κάνει κρουστά άμα το παράληψω με την ίδια μαρίναδα προσθέτοντας μέλι και το βάλω σε δυνατή φωτιά για κάνα 15λεπτό χωρίς λαδόκολλα στον φούρνο λέτε να πετύχει...για την πετσουλα ρε παιδιά για την πετσουλα!
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Θες η επιφανεια με την πετσα να ειναι στεγνη. Δεν ξερω με τι μαριναρεις, αλλα θα προτεινα να το κανεις με αλμη, και ετσι δεν θα εχεις ξερο κρεας στο τελος. Το μελι θα καει στον φουρνο.. Ενας αλλος τροπος ειναι να βαλεις τον φουρνο στο τερμα, να κανει την κρουστα, και μετα να τον χαμηλωσεις για να ψηθει σωστα το κρεας μεσα. Τα κομματια που ειπα ειναι σκληρα απο την μανα τους, και θελουν ωρα για να μαγειρευτουν σωστα. https://www.youtube.com/watch?v=rUYsAL3Oyp8
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Περίπου πόση ωρίτσα;4ωρο;άρα όχι μέλι στον φούρνο ε;άλμη που θα βρω;έτσι απλά απ την φέτα αμέσως;
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 http://smokeandumami.com/2013/03/31/brined-roast-pork-belly-and-some-thoughts-about-brining/ http://www.williams-sonoma.com/recipe/basic-pork-brine.html φυσικα μπορεις να βαλεις σχεδον οτι γευση θες στην αλμη, αρκει να το κανεις με σωστο τροπο.
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Οκ ευχαριστώ πολύ...αύριο βέβαια τα κρέατα είναι έτοιμα και δεν έχει χοιρινό...βλέπεις θα κάνουμε δευτέρα του Πάσχα με παντσετα φιλέταρισμενο μπούτι κοτόπουλο λουκάνικα και όλα στα κάρβουνα...μιας και άναψε η ψησταριά ας την κρατήσουμε λίγο ακόμα ζέστη!;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα