nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904407&sid=1 Αξίζει λέτε? Για ελαφρύ gaming (cs,pro) και τα κλασσικα? Απο ποιότητα κατασκευης τι λεει??
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Στα χρήματα του η καλύτερη επιλογή είναι. Η κάρτα που έχει τα παίζει τα παιχνίδια αυτά. Δεν θα έχεις θέμα. Για πιο βαριά όμως μόνο σε low ρυθμίσεις.
paixtroni Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 εγω εχω lenovo g560.. ειναι καταπληκτικο και για παιχνιδια και για τα παντα.. αφου φαντασου τον εχω αφησει κανα μηνα ανοιχτο.. και δεν εχει παθει τιποτα(φτου φτου μην το ματιασω)
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Στα χρήματα του η καλύτερη επιλογή είναι. Η κάρτα που έχει τα παίζει τα παιχνίδια αυτά. Δεν θα έχεις θέμα. Για πιο βαριά όμως μόνο σε low ρυθμίσεις. Απο ποιότητα κατασκευης??? Και για την οθόνη ξέρουμε τιποτα?
corpse_grinder Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Στα χρήματα του η καλύτερη επιλογή είναι. Η κάρτα που έχει τα παίζει τα παιχνίδια αυτά. Δεν θα έχεις θέμα. Για πιο βαριά όμως μόνο σε low ρυθμίσεις. υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση απο αυτη την καρτα γραφικων σε σχεση με την HD3000?
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση απο αυτη την καρτα γραφικων σε σχεση με την HD3000? Σίγουρα..!!!! Τόσα λάπτοπ έχεις εσυ ρε??θες και άλλο?? :P
corpse_grinder Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Σίγουρα..!!!! Τόσα λάπτοπ έχεις εσυ ρε??θες και άλλο?? :P δεν ψαχνω παντα για μενα ολος μου ο περιγυρος μεσω εμου αποφασιζει 1
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 δεν ψαχνω παντα για μενα ολος μου ο περιγυρος μεσω εμου αποφασιζει Μάλιστα!!! Πάντως καλό φαίνεται,απλά και εγώ έψαχνα κάτι στα 300(καμία τρελή προσφορά) αλλά μάλλον δύσκολα θα την βρω!!!
corpse_grinder Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μάλιστα!!! Πάντως καλό φαίνεται,απλά και εγώ έψαχνα κάτι στα 300(καμία τρελή προσφορά) αλλά μάλλον δύσκολα θα την βρω!!! πολυ δυσκολα, μονο σε μεταχειρισμενο ισως αλλα και παλι δυσκολα θα χεις καλυτερα vfm απ'το 388 του lenovo
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 πολυ δυσκολα, μονο σε μεταχειρισμενο ισως αλλα και παλι δυσκολα θα χεις καλυτερα vfm απ'το 388 του lenovo Μόνο για την οθόνη του θέλω να μαθω εαν γνωρίζει κανείς και για την ποιότητα...Μην ειναι καμια πλαστικουρα τερμα..Το θελω λιγο στιβαρό!
corpse_grinder Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μόνο για την οθόνη του θέλω να μαθω εαν γνωρίζει κανείς και για την ποιότητα...Μην ειναι καμια πλαστικουρα τερμα..Το θελω λιγο στιβαρό! Outdoors, Lenovo's B590 benefits from its matte display, but its brightness is not a big plus. With about 200 cd/m2 it does not belong to the brightest of its kind. Nevertheless, you can also use Lenovo's B590 outdoors in summer, as long as you avoid direct sunlight. Viewing angles: Lenovo B590 MBX2JGE In terms of viewing angles the B590 has some weaknesses. From above, the display appears in full brightness and colors are not distorted. If you turn the display and look at it from the side, the brightness falls. If it is tilted as well, the picture looks even worse.
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μου φαίνεται φυσιολογικό για οθόνη λαπτοπ έτσι?? Εχει ο αδερφός μ ενα sony vaio απο 09 και είναι παρόμοιο!! Βέβαια και ένα dell έχω δει απο το πλαι είναι καπως παρόμοιο!!
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Πήγαινε σε κανέναν Κωτσοβολο ή public που έχουν Lenovo και δες το από κοντά. Όλα τα Lenovo της σειράς ideapad πάνω κάτω ίδιες οθόνες έχουν. υπαρχει μεγαλη διαφοροποιηση απο αυτη την καρτα γραφικων σε σχεση με την HD3000?Σίγουρα ένα 15% καλύτερη η 610m και με αυτονομη μνήμη.
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Πήγαινε σε κανέναν Κωτσοβολο ή public που έχουν Lenovo και δες το από κοντά. Όλα τα Lenovo της σειράς ideapad πάνω κάτω ίδιες οθόνες έχουν. Σίγουρα ένα 15% καλύτερη η 610m και με αυτονομη μνήμη. Μόνο 15%??? :/ Δηλαδη ένα με HD 4000 είναι καλυτερο??
nikolas_kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Η παραγγελία έφυγε!!! :D Κατι άλλο...!!Ευκολα μπαινει ssd???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα