revolver1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Όπως καταλαβαίνετε αποφάσισα να πάρω νεο laptop και έχω καταλήξει στα εξής 2. http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2224 και http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2272 Φυσικά και το dell είναι καλύτερο και έχει και 2 χρόνια περισσότερο εγγύηση(αλήθεια η εγγύηση ισχύει μόνο για ελλάδα ή για οποιαδήποτε χώρα?) αλλά και πιο ακριβό.Διαθέτω χρήματα και για τα 2 αλλά δεν ξέρω αν για τα επόμενα 3-4 χρόνια θα χρειαστώ κάτι παραπάνω από το Lenovo αφού δεν τρέχω απαιτητικές εφαρμογές (κυρίως εφαρμογές τύπου matlab)ούτε παίζω ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια όταν έχω χρόνο(dota 2,neverwinter etc for the time being).Τι πιστέυετε αξίζει?Επίσης, ποια η άποψη σας για το κατάστημα? ευχαριστώ
GerwnOnoufrios Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Dell καθως εχει Anti-Glare Οθόνη και Ανάλυση Οθόνης 1920 X 1080 Αν δεν σε ενδιαφερουν αυτα τοτε παρε το Lenovo και προσθεσε του αλλα 4gb αν θες
xristoforos89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απ'οτι ξερω οι εγγυησεις και των 2 λαπτοπ ειναι πανευρωπαικες. Η ουσιαστικη διαφορα ειναι στην οθονη οπου το dell υπερεχει κατα πολυ. Οπως και η καρτα γραφικων αλλα εσενα απο οτι λες δεν σε ενδιαφερει και πολυ. Κατα τα αλλα με +80ευρω πας στα 3 χρονια εγγυηση και στο λενοβο. Μια χαρα ειναι το καταστημα. Εχω παραγγειλει και την επομενη ημερα μου το ειχαν στειλει Πατρα οπου ημουν τοτε.
ppnntt13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το dell αν διαθέτεις τα χρήματα είναι πολύ καλύτερο! Sent from my iPhone using Insomnia
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Τέλεια για ευρώπη το θέλω, παρήγγειλα το dell .Όντως η οθόνη του είναι πολύ καλύτερη...κυρίως θα το χρησιμοποιώ και για hd ταινίες οπότε θα είναι ιδανικό.Ευχαριστώ και πάλι
ppnntt13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλορίζικο να είναι περιμένουμε εντύπωσεις! Sent from my iPhone using Insomnia
Nerven Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Το dell 7720 εννοείτε. Ημουνα μισό κλικ πριν το πάρω απο το ίδιο κατάστημα αλλα τελευταία στιγμή είπα να περιμένω ένα μήνα που θα βγει η νέα φουρνιά της intel (haswell) και να τσιμπησω τότε. Καλό ριζικό το τέρατακι! Περιμένω εντυπώσεις! Βάλε και έναν ssd να απογειώθηκε τελείως και το 1tb βάλτο για storage στο δεύτερο bay.
rogu4ever Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Το dell 7720 να παρεις. Το πηρα πριν 2 μερες με SSD σαν πρωταρχικο δισκο και το λαπτοπ τα σπαει. Πολυ δυνατο πολυ στιβαρο και πολυ καλη κατασκευη γενικοτερα(το πληκτρολογιο εχει περιεργη αισθηση αλλα οκ). Οτι αλλο θες ρωτα με μπροστα μου το εχω
ppnntt13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 από θερμοκρασίες πως είναι ? έχεις πάρει αυτό με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο?
Nerven Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Το Ελληνικό δεν έχει backlit πληκτρολόγιο δυστυχώς. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2013 από Nerven
chrisogavros Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 αφού έχεις τα χρήματα... χτύπα το dell και σκυλιά σαν λαπτοπ άλλα και τέλεια εγγύηση.. επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει .μην το σκέφτεσαι καν!και για εφαρμογές όπως matlab κ.α πού θέλεις παρά είναι καλός.. 1
rogu4ever Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 από θερμοκρασίες πως είναι ? έχεις πάρει αυτό με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο? Απο θερμοκρασιες μια χαρα ειναι παγωμενο τελειως αλλα αμα βαλεις παιχνιδι αναγκαστικα ο ανεμιστηρας ξεκιναει να φυσαει και κανει θορυβο(απο οταν το ακουμπησα ομως στην βαση που ειχα λυθηκε και αυτο το προβλημα). Αν δεν βαλεις δυνατο παιχνιδι και τρεχεις μονο προγραμματα ή καποιο απλο game ουτε θορυβος ουτε τιποτα. Ναι με το φωτιζομενο keyboard το εχω αλλα δεν το πηρα απο Ελλαδα
geopolit Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 έχω δουλέψει στο dell και πραγματικά η οθόνη είναι όλα τα λεφτά , σχετικά με θερμοκρασίες που ρωτάει ο φίλος δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα
ad544 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το 7720 που κοιτάς με ενδιαφέρει και μένα αν μπορείς πες μας εντυπώσεις όταν το πάρεις
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αύριο το πρωί το περιμένω Μου είπανε επιπλέον ότι θα πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά .Αναμένουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα