Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα,είναι όντως πολύ καλό με χαμηλές θερμοκρασιες,υψηλές επιδόσεις ...αν εξαιρέσεις τα windows 8

• Like 1
Δημοσ.

καλορίζικο! Αχ με το ζόρι κρατιέμαι μην το πάρω! Ελπίζω να αξίζει την αναμονή ο haswell!

Από e-laptops το πήρες; Πως και σου κάνανε δώρα τα μεταφορικά; Αθήνα εισαι;

Δημοσ.

Ευχαριστώ :) Και γω έλεγα να περιμένω να βγούνε οι haswell αλλά από ότι κατάλαβα μετά τον Ιούλιο σε laptops.Ναι από e-laptops κρήτη ήρθε το laptop.Γενικότερα ήταν φουλ εξυπηρετικοί και το στείλανε σε 2 εργάσιμες.Α επίσης έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Ελληνικό; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνανε δώρο τα μεταφορικά όπως και να έχει καλός! Εγώ περιμένω τώρα, αφού το πήρα απόφαση.

Δημοσ.

Haswell 2 Ιουνίου, τρίτης γενιάς θα πέσουν σίγουρα κατά 10%

Stay tuned για την 4 με 8 Ιουνίου στην computex όπου θα δούμε πολλά πράγματα καινούρια με haswell. Διάβαζα σήμερα η asus ετοιμάζει το καινούριο G750 παρέα με i7 4700hq και GTX 770m.

http://all-rss.com/item-749185-asus-notebooks-series-g750-get-core-i7-4700hq/

Δημοσ.

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Ελληνικό; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου κάνανε δώρο τα μεταφορικά όπως και να έχει καλός! Εγώ περιμένω τώρα, αφού το πήρα απόφαση.

Αγγλικό αλλά δεν με πολυνοιάζει

Δημοσ.

Αγγλικό αλλά δεν με πολυνοιάζει

Καλά ναι σίγουρα και εγώ αυτό θα προτιμούσα αλλά όταν τον είχα πάρει τηλέφωνο δεν μου ανάφερε για αγγλικό, μόνο για Ελληνικό χωρίς backlit. Σου έδωσε κανονικά 3 χρόνια εγγύηση;

Δημοσ.

Από το site της dell :

Warranty Information
  • Next Business Day Warranty with an end date of 5/25/2016. See the Warranty Tab for details.
  • Collect and Return Warranty with an end date of 5/25/2015. See the Warranty Tab for details.
  • Like 1
Δημοσ.

σχετικά με το πληκτρολόγιο δεν έχει να κάνει με το εκάστοτε μαγαζί αλλά με την dell , αν είναι ελληνικό δεν είναι φωτιζόμενο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...