linkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Eπαναφερω το θεμα καθως ειχε γινει κουβεντα για τα στοματικα διαλυματα και ειχα ποσταρει κι εγω. Ετυχε να κατσω εχθες στο ιδιο τραπεζι με μια τυπισσα η οποια θεωρειται μια απο τις καλυτερες χειρουργους οδοντιατρους εδω στον Καναδα. Η τυπισσα κανει τα τελευταια 10 χρονια ερευνα πανω στην στοματικη υγιεινη και γενικα θεωρειται πολυ ψαγμενη. Την ρωτησα τι παιζει με τα στοματικα διαλυματα και συγκεκριμενα με το listerine και μου ειπε οτι προστατευει τα δοντια για ενα πολυ μικρο χρονικο διαστημα το οποιο "σε πραγματικες συνθηκες" δεν εχει καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα στα δοντια μας. Την ρωτησα αμα ισχυει οτι ειναι καρκινογονο και μου ειπε πως σε περιπτωση που συνδυαζεται συνεχως με τσιγαρο και αλκοολ, μπορει να προκαλεσει "περιεργες καταστασεις". Δεν διευκρινησε ακριβως τι εννοουσε. Ειπες επισης πως αμα θελω ντε και καλα να παρω κατι για την ιδεα, να προτιμησω καποιο χωρις αλκοολ. Η ουσια παντως των λεγομενων της ηταν πως αφου δεν εχει κανενα θετικο αποτελεσμα στα δοντια, δεν υπαρχει λογος να παιρνουμε στοματικο διαλυμα απο την στιγμη που 2 φορες βουρτσισμα και οδοντικο νημα την ημερα, αρκουν.
georgiammk Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 εχω και εγω πολυ ευαισθητα δοντια οπως μου ειπε ο οδοντιατρος χαλανε ευκολα μου εδωσε μια φορα δειγματα απο μια οδοντοκρεμα για ευαισθητα δοντια ειναι σαν τζελ ηταν πολυ καλη πηρα σε μεγαλη απο το φαρμακειο ειναι η elgydium για ευαισθητα δοντια σε πρασινο σωλιναριο τεσπα ! τελευταια πηρα να δοκιμασω μια αλλη την colgate sensitive pro-relife multi-protection και μου αρεσε αρκετα παντως νομιζω κανει δουλεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα