Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τότε ρε άνθρωπε αφού σου βγάζει 27 τσιγάρα γιατί δεν παίρνεις πακέτο?

καλύτερα σου βγαίνει...

Με συγχωρείς, αλλά 50-65 τσιγάρα με 20gr Craven δε βγάζεις σε καμία περίπτωση, εκτός αν απλά ξεχνάς να βάλεις καπνό στο τσιγάρο σου. Και εγώ Craven κάνω και τον τελειώνω πάντα πριν καλά-καλά τελειώσουν τα 50 χαρτάκια κάθε συσκευασίας Rizzla που παίρνω. Πάντα μου μένουν 15-20 σίγουρα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιας και το θέμα είναι τσιγάρα... Τo lucky strike το μαλακό είναι μπλε η συσκευασία του; To κανονικό τι χρώμα έχει η συσκευασία του; Παλιότερα το θυμάμαι κόκκινο το κανονικό... τώρα πρέπει να έχει αλλάξει..

Δημοσ.

Λευκή και έχει έναν κόκκινο κύκλο που μέσα γράφει lucky strike με λεύκα γράμματα και πάνω από τόν κύκλο γράφει με μαύρα original red

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

40 τσιγάρα με 20gr;

Τι καπνίζετε ρε παιδιά;τσιγαρόχαρτο;

Καλά κάποιος ανέφερε και 50-60,αυτός σίγουρα..

Καπνίζετε καπνό εσείς;

Λοιπόν να πώ και εγώ που καπνίζω παράλληλα καπνό και τσιγάρα χρόνια;

Old Holborn με slim(6mm) φίλτρα,ένα αξιοπρεπές τσιγάρο στριφτό,στα 18gr βγάζει 27 τσιγάρα

Ότι περισότερο δεν είναι τσιγάρο..είναι συντήρηση

edit:

Αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι ότι πλέον συμφέρει να αγοράζεις επώνυμο καπνό από γερμανία παρά από εδώ...

Φίλε έχεις παραγγείλει από αυτό το σάιτ?Κι αν ναί τι παίζει με χρεώσεις, μεταφορικά, τελωνεία κτλ? 

Δημοσ.

Όχι

Απλώς είχα κάνει μια έρευνα αγοράς για να δω διαφορές τότε που αυξήθηκαν..

Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που έχει παραγγείλει...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν παρω πακετο , για 2 λογους κυριως , κανω τουλαχιστον 1-1.5 πακετα την ημερα :

Δεν σβηνει αν το αφησεις στο τασακι , με οτι και να ασχολησε το βγαζεις και το αναβεις σε 2 δευτερολεπτα σε αντιθεση με τα 5-10 που θες για το στριφτο.

Τωρα σε καπνο ο 18αρης old holborn ,μου βγαζει λιγοτερα απο 60 σιγουρα , καπου στα 40-45 (με φιλτρακια Link.png Site: rizla slim και χαρτακια rizla γαλαζια που ειναι 60αρια), ο ιδιος ο 28αρης μου βγαζει καπου στα 65 μεσο ορο 60-70 θα ελεγα , αν και δεν τα μετραω ακριβως .Τον μικρο τον κραταω 2-2,5 μερες max ενω περιεργως ο μεγαλος εκτος οτι βγαζει περισσοτερα απ'οσα θα επρεπε, μου κραταει και δυσαναλογα 4-4,5 μερες.

Παντως για οποιον καθεται στο pc αρκετα, το στριφτο ειναι μονοδρομος εκτος και αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα.

Δημοσ.

και γω Golden Virginia Classic τον πράσινο κάνω .μετά απο κάποια χρόνια και αλλαγές πειράματα κατέληξα οτι αυτός είναι ο καλύτερος καπνός γευστικά

χαρτάκια κάνω καφέ του παππού

φιλτράκια :old holborn

κάνω κάπου 48-52 περίπου δε τα χω μετρήσει ακρίβως.

την ημέρα κάνω κάπου από 9 εως 12.

οπότε ένας καπνός 20gr μου φτάνει για 4-5 μέρες

• Like 1
Δημοσ.

εγώ κάνω old holborn είναι πολύ καλός καπνός, παλιά έκανα CRAVEN αλλά τον έχουν χαλάσει πολύ τώρα!! πακέτο δεν συμφέρει να αγοράσεις διότι με 3.50 το ένα πακέτο έχει 20 τσιγάρα, ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνεις καπνό και έχεις τα 2πλάσια τσιγάρα, άλλα όταν αγοράζω πακέτο παίρνω PRINCE μαλακό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...