Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρόνια πολλά.

Έχω φτιάξει την παρακάτω σύνθεση σταθερού και έχω μια απορία σχετικά με το τροφοδοτικό. Έχω ένα Qtec 500w, θα δουλέψει προσωρινά το μηχάνημα μου ή θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με το hardware?? (Λέω προσωρινά για αργότερα λόγω ρευστού θα αγοραστεί καινούργιο PSU)

MOBO: ASROCK 970DE3/U3S3 RETAIL

CPU: AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

RAM: GEIL GD38GB1600C11SC 8GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ DRAGON RAM

GPU: MSI R7770-PMD1GD5 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL

500W είναι αρκετά η να αγοράσω κάτι μεγαλύτερο?

Δημοσ.

Καλό είναι να το αλλάξεις το συντομότερο δυνατόν.. Ειδικά αν είναι και παλιό, προσωπικά δε θα έβαζα καν το σύστημα πάνω προτού πάρω καινούριο.. Αν μπορείς ανέβασε και μια φωτογραφία από το ταμπελάκι του για να είμαστε απόλυτα σίγουροι και για το πιο μοντέλο μιλάμε.. 

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα ετσι και αλλιως να αγορασεις κατι πιο ποιοτικο.Μπορεις να κοιταξεις και στα μεταχειρισμενα .Δεν ξερω ποσο watt χρειαζεται το συστημα σου αλλα ποτε δεν εβλαψαν τα παραπανω.Δεν ειναι και φθηνο το συστημα σου, αξιζει κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Οταν υπαρξει Budget λεει οτι θα καταφερει να αγορασει ενα.τωρα προφανως δεν υπαρχει το budget γιαυτο και ρωταει.για να το βαλει επανω ετσι για να μην μεινει χωρις pc μεχρι να παρει ενα.λογικα θα εισαι οκ.εαν δουλευει σωστα το τρφοδοτικο.αλλα ξεκινα και μαζευε για αλλο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδια για τις απαντήσεις σας. Είναι πανάρχαιο P4 εποχή... θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός.!

Δημοσ.

Τα 500 βατ για το συστηματάκι σου είναι παραπάνω από αρκετά! Απλά πρόσεχε με το παλιό τροφοδοτικό αγνώστων στοιχείων μην έχεις κανένα προβληματάκι...

:ph34r:

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό σου είναι αυτό πάντως: post-241287-0-20054800-1367938458_thumb.jpg τότε σημαίνει πως όχι 500Watt δεν είναι, αλλά μόνο 216 και αυτό για όταν ήταν καινούριο.. Εφόσον λοιπόν το έχεις και μια επταετία σίγουρα, η απόδοσή του θα έχει πέσει αρκετά.. Το σύστημά σου "καθαρά" δε θέλει πάνω από ~250Watt, αλλά ακόμη κι αυτά δε μπορεί να στα παρέχει το τωρινό σου psu.. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το δοκιμάσεις ή το δοκίμασες ήδη, καλή τύχη εύχομαι.. :ph34r:

Δημοσ.

Εγω παντως με αυτο εχω καψει 2 καρτες vga..... μεχρι να καταλαβω οτι εφταιγε αυτο. Βαλτο και σου ευχομαι να μη μπλεξεις και να μη σε αγχωσα και πολυ.

Δημοσ.

Εγω παντως με αυτο εχω καψει 2 καρτες vga..... μεχρι να καταλαβω οτι εφταιγε αυτο. Βαλτο και σου ευχομαι να μη μπλεξεις και να μη σε αγχωσα και πολυ.

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι...!! Αγορά καινούργιου συντομότερο.. Σας ευχαριστώ όλους σας!!

Δημοσ.

Μου έκανες την καρδιά περιβόλι...!! Αγορά καινούργιου συντομότερο.. Σας ευχαριστώ όλους σας!!

αν έχεις σκέψεια αγοράς άλλου τροφοδοτικού,πές μας μέχρι πόσα διαθέτεις να σου βρούμε το κατάλληλο ;)

Δημοσ.

αν έχεις σκέψεια αγοράς άλλου τροφοδοτικού,πές μας μέχρι πόσα διαθέτεις να σου βρούμε το κατάλληλο ;)

γυρω στα 60-70€ το πολύ.. 500-550w πιστεύω θα είμαι εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...