Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,παιδιά.

Έχω ένα sony vaio 3 ετών,το οποίο μια μέρα απλά δεν άνοιγε.Πατώντας το κουμπί ξεκίναγε το ανεμηστιράκι αναβε το λαμπακι κ τίποτα άλλο ούτε μπίπ ούτε μπούπ.Αφού το έκανα βίδες το καθάρισα μέσα κλπ.(Είχε πολύ σκόνη),το άνοιξα και έκανε ενα χαρακτηριστικό beep που ψάχνωντας το internet βρήκα οτι είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών το ξανα έλυσα λοιπόν,δεν βρήκα κάτι και το ξανα έδεσα.Και ως δια μαγείας έφτιαξε!Μετά απο 4-5 μέρες όμως,τρεμόπαιξε η οθόνη 1-2 φορές και επανήλθε.Όταν όμως το έσβησα και το ξανάνοιξα δεν άνοιγε πάλι.Επίσης χωρίς μπιπ.Απο τότε όσες φορές κ να το έχω ανοίξει κάνει αυτό.Μήπως έχετε καμία ιδέα?Είναι κρίμα γιατί ηταν δώρο,και ήταν το ακριβότερο τότε (περίπου 1600 ευρώ).Ανταγωνίζεται μέχρι κ τα σημερινά laptops.

Ευχαριστώ πολύ.

Σπύρος.

Δημοσ.

Λοιπόν,παιδιά.

Έχω ένα sony vaio 3 ετών,το οποίο μια μέρα απλά δεν άνοιγε.Πατώντας το κουμπί ξεκίναγε το ανεμηστιράκι αναβε το λαμπακι κ τίποτα άλλο ούτε μπίπ ούτε μπούπ.Αφού το έκανα βίδες το καθάρισα μέσα κλπ.(Είχε πολύ σκόνη),το άνοιξα και έκανε ενα χαρακτηριστικό beep που ψάχνωντας το internet βρήκα οτι είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών το ξανα έλυσα λοιπόν,δεν βρήκα κάτι και το ξανα έδεσα.Και ως δια μαγείας έφτιαξε!Μετά απο 4-5 μέρες όμως,τρεμόπαιξε η οθόνη 1-2 φορές και επανήλθε.Όταν όμως το έσβησα και το ξανάνοιξα δεν άνοιγε πάλι.Επίσης χωρίς μπιπ.Απο τότε όσες φορές κ να το έχω ανοίξει κάνει αυτό.Μήπως έχετε καμία ιδέα?Είναι κρίμα γιατί ηταν δώρο,και ήταν το ακριβότερο τότε (περίπου 1600 ευρώ).Ανταγωνίζεται μέχρι κ τα σημερινά laptops.

Ευχαριστώ πολύ.

Σπύρος.

το πρώτο που θα κάνεις είναι να μετρήσεις το τροφοδοτικό αν παρέχει σωστό ρεύμα στο λάπτοπ.

βγάλε της μνήμες και της ξανά τοποθετείς στα slot και το ανοίγεις.

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει αυτό με τις ραμ.Το μικρό καλό νέο ειναι οτι ανοίγει πάλι κ κάνει τα 3 beeps.1 μακρύ 2 βραχέα.

Το τροφοδοτικό να το μετρήσω με πολύμετρο,ε?Πόσο πρέπει να βγάζει?

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει αυτό με τις ραμ.Το μικρό καλό νέο ειναι οτι ανοίγει πάλι κ κάνει τα 3 beeps.1 μακρύ 2 βραχέα.

Το τροφοδοτικό να το μετρήσω με πολύμετρο,ε?Πόσο πρέπει να βγάζει?

θα κοιτάξεις στο τροφοδοτικό απο κάτω(έχει αυτοκόλλητο) με τα στοιχεία του.

ναι με πολύμετρο θα πρέπει γίνει η μέτρηση.

Δημοσ.
Επίσης να προσθέσω οτι δε δουλεύει το ανεμηστιράκι.

αυτό μπορείς να το δείς ΑΝ λειτουργεί με το να κάνεις το εξής.

να το βγάλεις απο πάνω και να του δώσεις το ανάλογο ρεύμα απο μπαταρία(5volt πρέπει να είναι) απο τα 2 η 3 μικρά καλώδια που έχει(κόκκινο-μαύρο).

Screenshot_45.png

το λέω σε περίπτωση που έχει πεθάνει και δεν λειτουργεί.

αλλιώς κοιτάς αγγελίες με τα μτχ να βρείς το ίδιο

Δημοσ.

Και την πρώτη φορά που δεν άνοιγε το λαπτοπ δεν δούλευε  και οταν το καθάρισα εστρωσε.Και τώρα; που δεν ανοίγει ο υπολογιστής πάλι δε δουλεύει.Κάποια σχέση εχει..

Δημοσ.

Και την πρώτη φορά που δεν άνοιγε το λαπτοπ δεν δούλευε  και οταν το καθάρισα εστρωσε.Και τώρα; που δεν ανοίγει ο υπολογιστής πάλι δε δουλεύει.Κάποια σχέση εχει..

τα έχεις κουμπώσει καλά τα καλώδια του;;

Δημοσ.

βεβαιώσου οτι το ανεμιστηράκι γυρνάει κανονικα (δε σκαλώνει πουθενα). απότι βλέπω 1 συνεχομενο, 2 πιο γρηγορα μπιπ δειχνουν καρτα γραφικών...

χωρίς φορτιστή δουλευει? μονο με μπαταρια δλδ...

θα πρεπει να μετρήσεις την τάση που βγάζει ο φορτιστής στο βυσμα με πολυμετρο. αν δε μπορεις/ξερεις μονος σου πηγαινε καπου να στο μετρησουνε. θα πρεπει να μετρήσεις οσο γράφει πίσω +-κατι λιγο. 

Δημοσ.

ΟΚ,σωστή μου φαίνεται η μέτρηση.19.5 λέει το τρφοδοτικό και 19.39 το πολύμετρο.

Δοκίμασα κ το ανεμηστιράκι εκτός.Λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι το reflow?Επίσης απ'όσο μπορώ να καταλάβω η vga είναι μαζί με τη mobo.

Ξέχασα να πω οτι μπαταρία καπούτ.Το δουλεύω μόνο με φορτιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...