Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με LG L7


maverick290402

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, πηρα απο το πλαισιο εδω και 15 μερες περιπου το lg l7. Απο την ημερα που το πηρα και χωρις να εχω εγκατεστημενη καμια εφαρμογη η φωτεινωτητα της οθονης αυξωμειωνει συνεχεια μονη της σε βαθμο που γεινετε κουραστικο στα ματια, απο της ρυθμισεις το εχω βαλει στο φουλ και δεν βλεβω να εχει κατι για να σταματαει αυτο.το πηγα στο πλαισιο και απανω που πηγαν να μου το αλλαξουν ο τεχνικος τους μου ειπε οτι ειναι φισιολογικο και οτι ολλα με τις καινουργιες οθονες τετοιου τυπου ετσι κανουν.αργοτερα μου ειπαν οτι ανοιξαν και αλλη συσκευη τετοια και εκανε το ιδιο οποτε ειναι ασκοπο να μου το αλλαξουν.εσεις τι λετε γιαυτην την περιπτωση με τον φωτεινοτητα ειναι λογικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχει πουθενα αυτοματη φωτεινοτητα. Στης ρυθμισεις εχει μονο σκετο φωτεινοτητα και το εχω στο 100% και τις ρυθμισεις για εξηκονομιση ενεργειας στο off. Τα φωτα σας παιδια γιατι ειμαι ετοιμος να το ριξω στον τοιχο απο τα νευρα μου.εχει βγει καμια ποιο καινουργια εκδοση απο αυτη που εχει την 4.0.3 μπας και στρωσει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις ρυθμισεις του κινητου,εκει που ρυθμιζεις την φωτεινοτητα της οθονης με την μπαρα ακριβως απο πανω εχει ενα κουτακι που γραφει διπλα αυτοματη φωτεινοτητα.Αν ειναι τικαρισμενο αυτο το κουτακι ξετικαρε το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχει τιποτα τετοιο.μονο την μπαρα της φωτεινότητας εχει στο μενου αυτο την οποια έχω στο 100%. Εχει βγει κανα update για αυτο το κινητό? αυτη την στιγμή εχει την 4.0.3

Επεξ/σία από maverick290402
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδια εχω προβλημα πηρα μια sd card την εβαλα για να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα αλλα το app2sd μου βγαζει αυτο το μυνημα :η συσκυη δν διαθετει εξωτερικη  η η εξωτερικη μνημη ειναι προσομειωμενη.

η λειτουργια μεταφορας εφαρμογων στην sd καρτα μπορει να μην υποστηριζεται  απο αυτην την συσκευη.ξερεις κανεις τπτ για αυτο εδω το προβλημα??????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...