Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος σου οφείλει απάντηση για το τι κάνει; 

Σου εχω προχειρες εννεα (9) πιθανες απαντησεις.

Διαλεξε ενα νουμερο...

• Like 1
Δημοσ.

Πλάκα έχει...φωτιά πήρε το thread...επειδή άσχετολογουμε σιγά σιγά να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και τέλος;έχει ξεφύγει το θέμα......κατά πολύ...

Δημοσ.

μούτη, κάνε μια καλή και εξήγησέ μου λίγο πώς το έχεις στο μυαλό σου.

Υποψιάζομαι πώς το σκέφτεσαι και είναι πολύ απλό το μπέρδεμα και το λάθος, αλλά πες για να μην κάνω εικασίες.

Δημοσ.

Εγώ πάντως νομίζω πως ο μούτι έχει δίκιο, ρώτησα και μια θεία μου και επιβεβαίωσε όλα όσα λεει. Ο γιος της που είναι θερμοδυναμικός νομοθέτης, μου είπε ότι ο νόμος αυτός δουλεύει και ανάποδα, δηλαδή αν κρατήσεις ένα παγακι πάνω σου για πολύ ώρα θα αρχίσει να σε καιει αντί να σε κρυωνει, απλή φυσική πρώτης γυμνασίου ,άμα έχεις μείνει μια φορά.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως νομίζω πως ο μούτι έχει δίκιο, ρώτησα και μια θεία μου και επιβεβαίωσε όλα όσα λεει. Ο γιος της που είναι θερμοδυναμικός νομοθέτης, μου είπε ότι ο νόμος αυτός δουλεύει και ανάποδα, δηλαδή αν κρατήσεις ένα παγακι πάνω σου για πολύ ώρα θα αρχίσει να σε καιει αντί να σε κρυωνει, απλή φυσική πρώτης γυμνασίου ,άμα έχεις μείνει μια φορά.

Και που να ρίξεις υγρό άζωτο ή φρέον,εκεί να δεις κάψιμο.

Δημοσ.

πετυχημενο!!!!

Δημοσ.

Αλήθεια δεν έχει νόημα...θα αρχίσουν να κορόιδευουν και σένα και την θεία σ...εμείς ξέρουμε τι εννοούμε...γι αυτό λέω ας σταματήσουμε εδώ γιατί μόνο τον Lucifer βλέπω συνεργασίμο αλλά οι άλλοι με το ύφος τους...τεσπα δεν με τραβάει να το συνεχίσω...που να δεις άμα τους πω ότι με το υγρο άζωτο όχι εγκαύματα αλλά εγκαύματα τρίτου βαθμού παθαίνεις γιατί πεθαίνουν τα κύτταρα...η άμα πω ότι πίνοντας κάτι ζεστό το καλοκαίρι τελικά θα δροσιστέι ο οργανισμός σ...η αν πω ότι η ντομάτα είναι φρούτο...Άσε τι έχει να γίνει...

Δημοσ.

Μπλέκεις τα μπούτια σου πάλι. Αχταρμά τα εχεις κάνει.

Εγώ πάντως δεν έχω άλλο κουράγιο να σου εξηγήσω. Αν έχει κανένας υπομονή ας το κάνει...

Δημοσ.

Σου εχω προχειρες εννεα (9) πιθανες απαντησεις.

Διαλεξε ενα νουμερο...

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως με ενδιαφέρει καν τι απάντηση έχεις; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...