keftes48 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Θέλω να κάνω το καλοκαίρι εντατικά μαθήματα αγγλικών στην Αθήνα. Ξέρει κανείς κάποιο φροντιστήριο για περίοδο Ιούλιο-Αύγουστο;
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 για να δωσεις τ δεκεμβριο? πολλα φροντ. υπαρχουν που κανουν τ καλοκαιρι αλλα θα σ προτεινα να κανεισ μονος σου εαν θεσ καλυτερο αποτελεσμα....περσυ που ειχα ψαξει μονο ''ο γραψας'' μου ειπε οτι δεν κανει καλοκαιρινα, τα υπολοιπα γνωστα (π.χ. ευρωγνωση) εχουν κ προσφορες για τους καλοκαιρινες μηνες
keftes48 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Για να δώσω δεν το έχω σκεφτεί αλλά και δεν με ενδιαφέρει. Να κάνω ιδιαιτέρα θα το ήθελα αλλά δεν θα με πιέσει πολύ και είναι πιο ακριβά. Θα κοιτάξω και σε αυτά τα φροντιστήρια γιατί έψαχνα μόνο στο google.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 δηλ ξεκινας τωρα για πρωτη φορα μθμτα? επισης θα σου ελεγα να ψαξεις και σε λιγοτερα γνωστα φροντ. γιατι συνηθως ειναι πιο ''οικογενειακα'' και δεν πλήρωνουν καθηγητες ωστε να σου παει πιο ακριβα
keftes48 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Έχω κάνει μερικά χρόνια ιδιαίτερα αλλά δεν είμαι επιπέδου lower.
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μαθήματα μέσω υπολογιστή;με DVD καθηγητές και τέτοια το έχεις σκεφτεί;αφού λες ότι δεν σ νοιάζει να δώσεις και το επίπεδο είναι < lower και αν σ πιέζουν τα ιδιαίτερα νομίζω καλά θα είναι
keftes48 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ιδιαίτερα δεν θέλω γιατί το μάθημα θα πηγαίνει με το ρυθμό που θέλω εγώ ενώ στο φροντιστήριο θα πρέπει να πιεστώ. Με dvd δεν το είχα σκεφτεί αλλά και εκεί εγώ θα ελέγχω το μάθημα.
pantelis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΝΩ Κ ΕΓΏ Κ ΕΧΩ ΜΕΊΝΕΙ ΠΟΛΎ ΠΊΣΩ ΓΙΑΤΊ ΣΕΡΝΟΜΑΙ. ΕΝΏ ΌΣΟ ΈΚΑΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΑΝΑΓΚΑΖΌΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΏ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΚΑΊΕΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΚΑΘΏΣ ΕΣΤΙΆΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ ΑΝΆΓΚΕΣ Κ ΚΕΝΆ. ΑΠΛΆ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΤΟΝ ΡΥΘΜΌ ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΣΕ ΦΟΡΤΏΝΕΙ ΑΝΆΛΟΓΑ Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
sphinxgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τα ιδιαίτερα έχουν καλύτερη απόδοση εφόσον είναι σωστός ο καθηγητής και δεν θέλει να φορτώσει ώρες για να βγάλει φράγκα. Είναι μάθημα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σου, και όχι φροντιστηριακό που απο τα 8 χρόνια, τα 4 είναι εντελώς άχρηστα. Γενικά στα ιδιαίτερα, μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση , με τα ίδια συνολικά χρήματα, στο μισό χρόνο, ακόμα και λιγότερο (εξαρτάτε απο τον καθηγητή και το πόσο στούρνος είναι ο μαθητής) Επίσης το φροντιστήριο βοηθά στην κοινωνικοποίηση τα παιδάκια. Κλαϊν... Εσύ σε ποια περιοχή είσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα