Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω το καλοκαίρι εντατικά μαθήματα αγγλικών στην Αθήνα. Ξέρει κανείς κάποιο φροντιστήριο για περίοδο Ιούλιο-Αύγουστο;

Δημοσ.

για να δωσεις τ δεκεμβριο? πολλα φροντ. υπαρχουν που κανουν τ καλοκαιρι αλλα θα σ προτεινα να κανεισ μονος σου εαν θεσ  καλυτερο αποτελεσμα....περσυ που ειχα ψαξει μονο ''ο γραψας'' μου ειπε οτι δεν κανει καλοκαιρινα, τα υπολοιπα γνωστα (π.χ. ευρωγνωση) εχουν κ προσφορες για τους καλοκαιρινες μηνες

Δημοσ.

Για να δώσω δεν το έχω σκεφτεί αλλά και δεν με ενδιαφέρει. Να κάνω ιδιαιτέρα θα το ήθελα αλλά δεν θα με πιέσει πολύ και είναι πιο ακριβά. Θα κοιτάξω και σε αυτά τα φροντιστήρια γιατί έψαχνα μόνο στο google.

Δημοσ.

δηλ ξεκινας τωρα για πρωτη φορα μθμτα? επισης θα σου ελεγα να ψαξεις και σε λιγοτερα γνωστα φροντ. γιατι συνηθως ειναι πιο ''οικογενειακα'' και δεν πλήρωνουν καθηγητες ωστε να σου παει πιο ακριβα

Δημοσ.

Μαθήματα μέσω υπολογιστή;με DVD καθηγητές και τέτοια το έχεις σκεφτεί;αφού λες ότι δεν σ νοιάζει να δώσεις και το επίπεδο είναι < lower και αν σ πιέζουν τα ιδιαίτερα νομίζω καλά θα είναι

Δημοσ.

Ιδιαίτερα δεν θέλω γιατί το μάθημα θα πηγαίνει με το ρυθμό που θέλω εγώ ενώ στο φροντιστήριο θα πρέπει να πιεστώ. Με dvd δεν το είχα σκεφτεί αλλά και εκεί εγώ θα ελέγχω το μάθημα.

Δημοσ.

ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΝΩ Κ ΕΓΏ Κ ΕΧΩ ΜΕΊΝΕΙ ΠΟΛΎ ΠΊΣΩ ΓΙΑΤΊ ΣΕΡΝΟΜΑΙ. ΕΝΏ ΌΣΟ ΈΚΑΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΑΝΑΓΚΑΖΌΜΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΏ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΚΑΊΕΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΚΑΘΏΣ ΕΣΤΙΆΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ ΑΝΆΓΚΕΣ Κ ΚΕΝΆ. ΑΠΛΆ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΤΟΝ ΡΥΘΜΌ ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΣΕ ΦΟΡΤΏΝΕΙ ΑΝΆΛΟΓΑ

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τα ιδιαίτερα έχουν καλύτερη απόδοση εφόσον είναι σωστός ο καθηγητής και δεν θέλει να φορτώσει ώρες για να βγάλει φράγκα. Είναι μάθημα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σου, και όχι φροντιστηριακό που απο τα 8 χρόνια, τα 4 είναι εντελώς άχρηστα.

Γενικά στα ιδιαίτερα, μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση , με τα ίδια συνολικά χρήματα, στο μισό χρόνο, ακόμα και λιγότερο (εξαρτάτε απο τον καθηγητή και το πόσο στούρνος είναι ο μαθητής)

Επίσης το φροντιστήριο βοηθά στην κοινωνικοποίηση τα παιδάκια. Κλαϊν...

Εσύ σε ποια περιοχή είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...