Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια θεια μου θα μου στειλει 2 galaxy s4 και θελω να ξερω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος α) για να φτασει σπιτι μου και να μην χαθει και β) πως θα γινει να μην περασει τελωνιο.

Ευχαριστω

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

EMS είναι express mail service.Κάτι σαν επείγον  αποστολή μάλλον.

Υ.Γ. Κοιτάμε και τα πιο κάτω αποτελέσματα στο google μερικές φορές δεν βγαίνει πρώτο αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.

Δηλαδη με EMS δεν θα περασει τελωνιο? Και η EMS δεν ειναι τα κορεατικα ταχυδρομεια? Εσεις τι μου προτεινεται? 

Από που θα τα στείλει η θεία σου;

Το θέμα της αποστολής 2 τηλεφώνων είναι αρκετά σοβαρό και γίνεται ακόμη σοβαρότερο, αν στέλνονται από τρίτη χώρα. Πρέπει να ενημερωθείς για τα ενδεχόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, πριν πάρεις τις τελικές αποφάσεις σου.

Δημοσ.

Σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά.Αλλά για να παίρνεις 2 s4 δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.

Να πάρει αυτα τα bubble wrap, να τα τυλίξει μαζί με έναν φορτιστή και να τα στείλει express σαν gift, οπότε και να τα ανοίξουν στο τελωνείο να μην καταλάβουν τίποτα.Μετά να πάρει τα κουτιά και τα υπόλοιπα αξεσουάρ και να τα στείλει με άλλο δέμα.

Δημοσ.

Για την εισαγωγή παρόμοιων ειδών από τρίτες χώρες, όπως η Αμερική, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα πληρώσουμε, τουλάχιστον ΦΠΑ και κάποια άλλα έξοδα.

Τα τρυκ του δώρου, μεταχειρισμένου κλπ τα γνωρίζουν πολύ καλά οι τελωνειακοί και δεν πιάνουν πλέον.

Αλλά και το θέμα του τρόπου αποστολής είναι κρίσιμο γιατί εάν το στείλει με ταχυδρομείο έχει μεν πιθανότητες να μην περάσει τελωνείο αλλά δεν εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά του ενώ εάν το στείλει με courier θα περάσει από τελωνείο οπωσδήποτε.

Πληροφορίες σχετικές με τα θέματα αυτά θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Σύμφωνα με το link του makfil, στο duty calculator με την τιμή του amazon και τα μεταφορικά μου βγάζει κάπου 170 ευρώ.Άρα αν τα πάρει απο κάνα μαγαζί εκεί κάπου 140-150 το ένα.Δεν νομίζω να αξίζει 300 παραπάνω.

Δημοσ.

Το duty calculator δίνει ενδεικτικές τιμές και όχι πραγματικές, όπως έχουν πει πολλοί και ένας εξ αυτών εκτελωνιστής.

Επομένως, δεν πρέπει να θεωρούμε αξιόπιστα τα στοιχεία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...