ntinosterpsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μια θεια μου θα μου στειλει 2 galaxy s4 και θελω να ξερω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος α) για να φτασει σπιτι μου και να μην χαθει και β) πως θα γινει να μην περασει τελωνιο. Ευχαριστω
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ο καλλίτερος τρόπος, με τις προϋποθέσεις που βάζεις, είναι να το φέρει κάποιος.
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δηλαδη με EMS δεν θα περασει τελωνιο? Και η EMS δεν ειναι τα κορεατικα ταχυδρομεια? Εσεις τι μου προτεινεται?
Silverage Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 EMS είναι express mail service.Κάτι σαν επείγον αποστολή μάλλον. Υ.Γ. Κοιτάμε και τα πιο κάτω αποτελέσματα στο google μερικές φορές δεν βγαίνει πρώτο αυτό που ψάχνεις.
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δεν εψαξα απλος ειχα δει ενα κουτι απο δεμα που μου ειχε ερθει..... Τελικα τι να κανω? Πως να το στειλει?
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δηλαδη με EMS δεν θα περασει τελωνιο? Και η EMS δεν ειναι τα κορεατικα ταχυδρομεια? Εσεις τι μου προτεινεται? Από που θα τα στείλει η θεία σου; Το θέμα της αποστολής 2 τηλεφώνων είναι αρκετά σοβαρό και γίνεται ακόμη σοβαρότερο, αν στέλνονται από τρίτη χώρα. Πρέπει να ενημερωθείς για τα ενδεχόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, πριν πάρεις τις τελικές αποφάσεις σου.
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Απο Αμερικη Boston θα τα στειλει.Θελω να το παρω απο εκει λογο επεξεργαστη.αν μου τα στειλει ενα ενα? Η σαν gift?
Silverage Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά.Αλλά για να παίρνεις 2 s4 δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω. Να πάρει αυτα τα bubble wrap, να τα τυλίξει μαζί με έναν φορτιστή και να τα στείλει express σαν gift, οπότε και να τα ανοίξουν στο τελωνείο να μην καταλάβουν τίποτα.Μετά να πάρει τα κουτιά και τα υπόλοιπα αξεσουάρ και να τα στείλει με άλλο δέμα.
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πφφφφ μεγαλοςςςς μπελας....τελωνιο ποσο θα πληρωσω αμα με πιασουν?μονο για το ενα
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Για την εισαγωγή παρόμοιων ειδών από τρίτες χώρες, όπως η Αμερική, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα πληρώσουμε, τουλάχιστον ΦΠΑ και κάποια άλλα έξοδα. Τα τρυκ του δώρου, μεταχειρισμένου κλπ τα γνωρίζουν πολύ καλά οι τελωνειακοί και δεν πιάνουν πλέον. Αλλά και το θέμα του τρόπου αποστολής είναι κρίσιμο γιατί εάν το στείλει με ταχυδρομείο έχει μεν πιθανότητες να μην περάσει τελωνείο αλλά δεν εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά του ενώ εάν το στείλει με courier θα περάσει από τελωνείο οπωσδήποτε. Πληροφορίες σχετικές με τα θέματα αυτά θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.
Silverage Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σύμφωνα με το link του makfil, στο duty calculator με την τιμή του amazon και τα μεταφορικά μου βγάζει κάπου 170 ευρώ.Άρα αν τα πάρει απο κάνα μαγαζί εκεί κάπου 140-150 το ένα.Δεν νομίζω να αξίζει 300 παραπάνω.
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Το duty calculator δίνει ενδεικτικές τιμές και όχι πραγματικές, όπως έχουν πει πολλοί και ένας εξ αυτών εκτελωνιστής. Επομένως, δεν πρέπει να θεωρούμε αξιόπιστα τα στοιχεία του.
Silverage Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δεν νομίζω να είναι λιγότερα απο 150 πάντως. Πώς βγάζουν το ποσό αλήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα