evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν αναφέρθηκα στο θέμα φυσικής...στην συμπεριφορά σας...μιλάμε για πολύ ξύλο όμως...του γάματε και το thread...πολύ κωλοπαιδα...τι να πω;βάζουν και παραθέσεις από άλλο topic...δηλαδή...αίσχος άτομα κυκλοφορούν τι να κάνουμε; ελα ντε κι εγω αυτο αναρωτιεμαι
kronos281 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ρε mouti ο ανθρωπος θελει να ρωτησει κατι για φυσικη κλπ και μπαινεις εσυ εδω μεσα και αρχιζεις να δινεις συμβουλες. Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τον προστατευσουμε απο τις συμβουλες του. Γιατι αν σε ακουσει τον βλεπω τελικα ολο το καλοκαιρι να μην πλενει το προσωπο του φοβουμενος μην βγει στο ηλιο και παθει εγκαυματα... Χαχαχα 1
mouti Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Άσε αυτόν να με κρίνει...είχαμε την συζήτηση μας σε άλλο thread...από που είσαι ρε μαλακα κρονε; Και ναι είμαι σίγουρος ότι για να τον προστατέψεις το έκανες...γελοίε...
Antwni Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Άσε αυτόν να με κρίνει...είχαμε την συζήτηση μας σε άλλο thread...από που είσαι ρε μαλακα κρονε; Και ναι είμαι σίγουρος ότι για να τον προστατέψεις το έκανες...γελοίε... Τι σε νοιαζει απο που είναι? Εσύ ακόμα σχολείο πας Κάποιος άλλος είναι ο γελοίος...
kronos281 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τι σε νοιαζει απο που είναι? Εσύ ακόμα σχολείο πας Κάποιος άλλος είναι ο γελοίος... Μπορει να θελει να ερθει να με βρει να με βαρεσει... Άσε αυτόν να με κρίνει... Δεν υπαρχει θεμα κρισης. Βρασμος=Εξατμιση=Ασχετος με το αντικειμενο Οπου υπαρχει η λεξη φυσικη πρεπει να τηρεις τα περιοριστικα μετρα και να παραμενεις μακρυα... Αυτη ειναι η ελαχιστη ποινη για τον ''βιασμο'' της επιστημης που διεπραξες... 3
DrPepper Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Να μην λέμε βλακείες παρακαλώ όσο και να σιχαίνομαι το εκπαιδευτικό μας σύστημα και την νοοτροπία πολλών που μετέχουν σε αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μαθαίνεις τίποτα μέσα από αυτό ούτε ότι είναι μπάχαλο..Απλά θα μπορούσε να είναι παρα πολύ καλύτερο χωρίς να χρειαστούν πολλές θυσίες και πόροι...Μια χαρά μαθαίνεις κάποια πράματα αν διαβάζεις στο σχολείο οποιος καθηγητής και να σου τύχει..απλά αυτό που λείπει στο σχολείο είναι το κίνητρο να μάθεις η έμπνευση και η εσωτερική αναζήτηση...δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει φυσική μαθηματικά χημεία στο σχολείο και ας μπορείς να λύσεις άσκηση με 2 ελατήρια και ηλεκτρόνια που φεύγουν από την στιβάδα τους κτλ...το σχολείο για εμενα πρέπει να σε εμπνέει να ασχοληθείς με κάτι και στο εκάστοτε μάθημα να γνωρίζεις τον χάρτη του μαθήματος αυτού... what is it all about? που λένε και στο χωριο μου.τέλος είναι καλύτερο να πιάσεις την ουσία από το να ξέρεις κάμποσες λεπτομέρειες και εκεί χωλαίνουμε επίσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα