Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αμα παει επειδη ακουσε καποιον αγνωστο στο internet, τότε ειναι αξιος της μοιρας του 3
rikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Λογικά, αν δεν έχει αλλάξει κατι, θα μπορείς να ξαναδώσεις. Προ 15ετίας, πολλοί θυμάμαι δίνανε και ξαναδίνανε πανελλήνιες για να περάσουν κάπου.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αμα παει επειδη ακουσε καποιον αγνωστο στο internet, τότε ειναι αξιος της μοιρας του σωστό και αυτό.
panosno1com Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 δεν ισχυει πλεον οτι σε καλουν να παρουσιαστεις[αν δεν εχεις παρει αναβολη] οταν ειναι η κλαση σου ? δηλαδη οταν εισαι 21 ?
Apoll Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Οι περισσότεροι που με κατέκριναν, είναι στην άλλη συζήτηση κόβωντας φλέβες περί Στρατού. Ο χρόνος είναι πολύτιμος στην ζωή, και η σωστή χρήση του είναι απαραίτητη. Ο τύπος δεν πρόκειται να κάτσει 12 μήνες να διαβάζει 12 ώρες την ημέρα για την πανελλαδικές του χρόνου. Ανεξάρτητα το ότι λέει ότι θα το κάνει, δεν πρόκειται. Και κανείς δεν το έκανε αυτό. Αν 2-3 μήνες 12 ώρες διάβασμα την μέρα δεν είναι αρκετοί για πανελλαδικές, και με τους βαθμούς που θέλουν, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Ανεξάρτητα αν διαβάζει 2-3 μήνες ή 12. Δει οι δικαιολογίες. Το να έχει το στρατιωτικό μετά την σχολή (όποτε αυτή τελειώσει), θα είναι στην ίδια κατηγορία με τους λοιπούς που βρίζουν ότι θα πάνε Στρατό στα 25-30+ όταν είναι να πάνε για δουλειά και τους έχουν τύχει ευκαιρίες ή και έχουν μια μόνιμη σχέση. (συνήθως) Να ήταν 18μηνό όπως εγώ το 1995, να το καταλάβω. Αλλά 9μηνο βγαίνει άνετα. Και μπορεί να το σπάσει κιόλας αφήνοντας λίγο πάνω από 2 μήνες για το μέλλον. (όχι κάτω από 2 μήνες σύμφωνα με την νομοθεσία) Αν μπει με την Δ' ΕΣΣΟ 2013 (Ιούλιος αν είμαι σίγουρος), κάνωντας 4-5 μηνο θα τελειώσει κοντά στα Χριστούγεννα. Ήτοι 5-6 μήνες διάβασμα μέχρι Μάιο. Δίνει πανελλήνιες, χτυπά 2-3 μήνες στρατό το καλοκαίρι του 2014 (μιας και θα περιμένει αποτελέσματα ούτως η άλλως). Έρχετε το φθινόπωρο του 2014, πάει στην σχολή. Και θα του μένουν 2 μήνες για το απότερο μέλλον. Επίσης κάνοντας το αυτό, θα γλυτώσει κάποια αύξηση της θητείας στο μέλλον, ενώ μείωση αυτής θα του παραγράψει το υπόλοιπο. Απλή λογική χρειάζεται. 6
aris1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για μενα πηγαινε τωρα που εισαι 18 να βγεις στα 19( με 19παρα) Και μετα κανε ο,τι θες δωσε πανελληνιες, πηγαινε στο deeree, δουλεψε σε βενζιναδικο, μεινε ανεργος κτλπ Αμα περασεις σε κανα ΤΕΙ-ΑΕΙ, θα μπλεξεις με τα lobby των καθηγητών, μαθητών, καταλήψεις και μετα απο 5 -6 χρονια που θα τελειωσεις θα εισαι γυρω στα 25 ανεργος, θα χρωστας ενα μαθημα και θα αισθανεσαι χαλια!+ δεν εχεις την ιδια ορεξη 25 χρονων να τρεχεις απο δω και απο κει και να σου φαιρονται σαν προβατο. Εγω 18 χρονων επιανα την πετρα και την εστιβα! εξοδος, ιντερνετ καφε και μετα στις 9 το πρωϊ, καφε στα καπακια κοιμομουν 12 το μεσημερι και ξυπνγα στις 7 το απογευμα παλι για τα ιδια! 2 φιλοι ειναι σε αυτη την μοιρα τωρα 25 χρονων και κοιτανε το ταβανι. Ενω ενα παληκαρακι σειρα μου εκανε ολα αυτα που σου πα και μετα πηγε για μαγειρας σε ιδιωτική σχολή και κατι ψιλοκάνει τωρα. 2
Apoll Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για μενα πηγαινε τωρα που εισαι 18 να βγεις στα 19( με 19παρα) Και μετα κανε ο,τι θες δωσε πανελληνιες, πηγαινε στο deeree, δουλεψε σε βενζιναδικο, μεινε ανεργος κτλπ Αμα περασεις σε κανα ΤΕΙ-ΑΕΙ, θα μπλεξεις με τα lobby των καθηγητών, μαθητών, καταλήψεις και μετα απο 5 -6 χρονια που θα τελειωσεις θα εισαι γυρω στα 25 ανεργος, θα χρωστας ενα μαθημα και θα αισθανεσαι χαλια!+ δεν εχεις την ιδια ορεξη 25 χρονων να τρεχεις απο δω και απο κει και να σου φαιρονται σαν προβατο. Εγω 18 χρονων επιανα την πετρα και την εστιβα! εξοδος, ιντερνετ καφε και μετα στις 9 το πρωϊ, καφε στα καπακια κοιμομουν 12 το μεσημερι και ξυπνγα στις 7 το απογευμα παλι για τα ιδια! 2 φιλοι ειναι σε αυτη την μοιρα τωρα 25 χρονων και κοιτανε το ταβανι. Ενω ενα παληκαρακι σειρα μου εκανε ολα αυτα που σου πα και μετα πηγε για μαγειρας σε ιδιωτική σχολή και κατι ψιλοκάνει τωρα. Άρη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Συγκρίνω εμένα με τους φίλους και συμμαθητές μου. Καθάρισα το Στρατό, όταν οι άλλοι ήταν στις σχολές ή προσπαθούσαν να μπουν (τους πήρε 3ετία μερικούς). Είχα βγει στην αγορά εργασίας όταν άλλοι περίμεναν ακόμα να μπουν ή μόλις είχαν μπει. Έφυγα για Αγγλία με 7 χρόνια προϋπηρεσία ως προγραμματιστής, με cutting edge τεχνολογικές γνώσεις, ενώ αρκετοί χρωστούσαν μαθήματα ή ετοιμάζονταν για το στρατιωτικό. Μέσα στο στρατό, έπεσα στην ΣΤ σειρά. Όλοι εξ αναβολής, και ο μικρότερος σε ηλικία από κέντρο μέχρι τάγμα απόλυσης. Εγώ τα πήρα όλα στο χαβαλέ, 19 ετών έτσι τα πέρνεις άλλωστε. Αυτοί 28+ έπηξαν, ιδίως όταν σε διατάζουν νεώτεροι σε ηλικία. Από εκεί και μετά τα χρόνια αμείλικτα ενάντια στην αρχή μίας καριέρας. Και άντε να ξεκινήσεις καριέρα στα 30, ζώντας ακόμα με τους γονείς, όπως κάνουν οι περισσότεροι. Στα 28 είχα δικό μου (αγορασμένο) σπίτι και αμάξι στην Αγγλία. Χωρίς οικογενειακή στήριξη (έχω κόψει κάθε επαφή με αυτούς για άλλους λόγους).
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Οσο ποιο νωρις καθαρισει καποιος με το στρατο τοσο το καλυτερο. Το προβλημα ειναι μετα το στρατο αν οι αντοχες θα ειναι οι ιδιες για διαβασμα (προσωπικα δεν ηταν οχι οτι ημουν και κανενα κορακι) ή για το αν θες να βγεις απευθειας στην αγορα εργασιας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αν θυμάμαι καλά από παλιότερο thread, ο apoll δεν έχει δώσει πανελλήνιες, επαγγελματικό λύκειο έχει τελειώσει. Αυτά περί διαβάσματος 2-3 μήνες και θα περάσεις όπου γουστάρεις.Aμα τους έχει πιάσει τους δικούς σου τέτοια κολούμπρα με τον στρατό πήγαινε αφότου περάσεις στη σχολη εφόσον έχεις εξασφαλίσει την θέση. Aλλιώς τραβα την αναβολή όσο πάει. Η θητεία όσο πάει απαξιώνεται, τώρα τους έκοψαν τις καταστάσεις επιβίβασης, αύριο θα τους κόψουν και το φαΐ, μέχρι μια στιγμή να το πάρουν απόφαση και να την καταργήσουν. 1
mindtrapper Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Επίσης κάνοντας το αυτό, θα γλυτώσει κάποια αύξηση της θητείας στο μέλλον, ενώ μείωση αυτής θα του παραγράψει το υπόλοιπο. Απλή λογική χρειάζεται. Κατά πόσο ισχύει αυτό, ότι δηλαδή αύξηση θητείας δεν πιάνει τους εξ αναβολής; Ξέρω σίγουρα ότι η μείωση τους πιάνει γιατί όταν ήταν να μπω ήταν 12μηνο ενώ τώρα κάνω 9μηνο κανονικά. Αλλά η αύξηση θητείας αντίστοιχα δεν θα επηρεάσει;
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κατά πόσο ισχύει αυτό, ότι δηλαδή αύξηση θητείας δεν πιάνει τους εξ αναβολής; Ξέρω σίγουρα ότι η μείωση τους πιάνει γιατί όταν ήταν να μπω ήταν 12μηνο ενώ τώρα κάνω 9μηνο κανονικά. Αλλά η αύξηση θητείας αντίστοιχα δεν θα επηρεάσει; Τι αύξηση θητείας και κουραφέξαλα μωρέ; Εδώ κόψαν καταστάσεις επιβίβασεως, απαραίτητο ιματισμό, κ έκλεισαν μονάδες επειδή δεν έχουν λεφτά ούτε για φαϊ και θα αυξήσουν τη θητεία; Από τη στιγμή που υπάρχει έλλειψη σε ρούχα κ φαϊ ΔΕΝ έχεις στράτευμα. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό το παραμύθι με την αύξηση της θητείας το καλλιεργούν κάποιοι στρατόκαυλοι κ πατριώτες πολιτικοί που θέλουν να έχουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους στο τσεπάκι. Αύξηση θητείας θα παίξει αν καταφέρουν να κάνουν τους φαντάρους να τρώνε μόνο διπυρήτη κ νερό, και μεταφέρονται στις μονάδες τους με πεζοπορία. 'Η έρθει κάποιο απολυταρχικό καθεστώς(ωχ καλα). Ένα καλό αρθράκι με απλά μαθηματικα http://ggange.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html?zx=3802d388a7c975b
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 πια αυξηση μωρε, κάθε φορά λίγες μέρες πριν μπει μια εσσο διαδίδουν τις ίδιες βρώμες μπας και παει κανα κοροιδο παραπάνω για να γλιτώσει την αυξηση. Δεν το μαθατε ακομα το κόλπο; 2
qsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 +1 στον death lord ο στρατος αυτη τη στιγμη με το ζορι ταιζει τους φανταρους και με το ζορι εχει πετρελαια να κινησει τα οχηματα του, η αυξηση της θητειας δεν παιζει με τη παρουσα οικονομικη κατασταση απλα παντα αιρωρειται το ενδεχομενο της αυξησης για να μην τη κοπανανε οσοι ειναι να μπουνε και να εχουν κοσμο (που για τα στρατοπεδα που εχουμε , @@ κοσμο εχουμε )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 να τρώνε μόνο διπυρήτη κ νερό, και μεταφέρονται στις μονάδες τους με πεζοπορία. ευκολάκι το πρώτο...
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παλιοτερα ελεγαν οτι δεν θα δινουν ανσβολες εκτος υγεισς και οτι ολοι θα πηγαιναν στα 18 και θα σπουδαζαν μετα. Αυτο το σεναριο παιζει ακομα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα