Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα. Ηρθε η στιγμη να αλλαξω καρτουλα. Θα δωσω οσο ποιασει την 6850( κανα 80-90;;;) και θα δωσω αλλα κανα 300αρι ευρω για αναβαθμισουλα. Τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ειναι battlefield 3 και χιτμαν. Και με προοπτικη να παιζω αλλο ενα χρονο παιχνιδια αξιοπρεπως. Το θεμα ειναι παω σε 7870 κ σσδ η σε 7950 χωρις σσδ; Δε με ενδιαφερει να παιζω και τα παιχνιδια που θα βγουμ σε ενα τριμηνο φουλ. Απλα να ειναι αξιοπρεπως. Μπορω να αγορασω και απο αμαζον και ελλαδα. Τροφοδοτικο κορσαιρ 650 και οθονη δελλ υ2312. Πο οτι ειδα στο ιντερνετ και σε 7870 παιζω φουλ βαττλε με καμια 40αρα φπς. Και για αυτο κλεινω προς αυτη τη λυση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μπορείς να πας στην 7870 xt tahiti le , 7870 δλδ με το chip της 7950 και με λίγο oc (αν ασχολείσαι) να περάσεις και 7950 σε επιδόσεις και να πάρεις και έναν ssd που θα ανεβάσει αρκετά το μηχάνημα . Γνώμη μου πως τα παραπάνω είναι πολύ καλό VFM . Τώρα αν θες να ξοδέψεις και τα ~380 πάντως βγαίνεις να πάρεις 7950 + 128 gb ssd από αμαζον

Δημοσ.

Ουψ εκανα λαθος. Ειμαι απο κινητο και ψιλομπερδευτικα. Θελω συνολικα να δωσω 300ευρω. Επειση δε θελω να πεσω κατω απο 7870 για κανενα λογο αμα δε βγαινει το budget θα παρω καρτα τωρα και σσδ σε κανα διμηνο. Ειδα στο σκρουτζ τις 7870 xfx. Δεν αξιζει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οχι γιατι αλλες υλοποιησεις ειναι πολυ καλυτερες. Λοιπον παιρνεις αυτην http://www.amazon.fr/gp/aw/rd.html?at=&force-full-site=1&lc=plm&ref_=aw_bottom_links&url=%2Fgp%2Fproduct%2FB00AX2ONI0 με 220€ τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα,και παιρνεις και αυτον http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html = ~310€ και θα εχεις 0 θορυβο απο την καρτα και με ενα απο τα καλυτερα συστηματα ψυξης,επιδοσεις στο Bf3 θα ειναι σε μια απλη πιστα 55-59fps average με ολα στο maximum και στο Hitman με ολα στο max και MsAA x2 θα εισαι γυρω στα 55+ fps. Θα δεις τρομερη διαφορα στο pc σου με το που βαλεις ssd,και μιας και δεν εισαι απαιτητικος στα παιχνιδια σου θα ελεγα οτι αυτη η καρτα ειναι η ιδανικη για τις αναγκες ;)

Δημοσ.

άμα είσαι μέχρι 300 πιστεύω πας για την λύση που σου είπα εγώ όπως και το παιδί από πάνω ! 7870 xt και τον 840 και είσαι κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ευχαριστω αυτα θα παρω... απο οτι βλεπω ο σσδ ειναι 2.5 και για να μη δωσω αλλα 25 ευρω που θελουν για την φουλ εκδοση (που φανταζομαι θα εχει Bracket για 3.5) υπαρχει απο ελλαδα κανα φθηνο η να παραγγειλω εβαυ?

Δημοσ.

ειχε μεσα μια θεση αλλα εχω βαλει τον hdd.. ειναι 2.5 γιατι τον ειχα παρει για το λαπτοπ στην αρχη και μετα που εφτιαξα το σταθερο τον χρησιμοποιησα εκει...

Δημοσ.

καλημερα... μολις παρελαβα σσδ και βαση.. απλα για να ενημερωσω και τους αλλους που εχουν το κουτι μου αυτη η θηκη που τον κανει 3.5 δεν κανει για το κουτι μας και θελει "μπακαλικια" για να κατσει.....  μεχρι την ωρα παντως ειμαι υπερευχαριστημενος απο τις αγορες... ευχαριστω και παλι παιδια....

• Like 1
Δημοσ.

για καρτα πηγαινα για αυτη που μου προτειναν τα παιδια απο το .fr αλλα μου την ακυρωσαν τη παραγγελια επειδη ληγει η πιστωτικη και περιμενω την νεα... οποτε αφου θα εχω περιθωριο εναμιση μηνα σκευτομαι να παω σε 7950 κατεθυειαν και να παιξω παραπανω απο αξιοπρεπως και το βαττλε 4....

btw: εκανα και τα βηματα που προτεινουν στο αλλο θεμα με τον σσδ και νομιζω οτι ειναι οκ... ετσι?post-143923-0-34520000-1368226378_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...