Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Έχω ένα προβληματάκι που με ταλαιπςρεί αρκετό καιρό..Έχω ένα router Belkin και σύνδεση HOL και θέλω να το συνδεσω..το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται..Στις ρυθμίσεις του router βάζω για username: [email protected], pass: guest ,τα αλλα τα εχβ 8/35 και συνδεομαι με pppoe... συνεχεια μου πεταει το μηνυμα adsl setup parameter error.. καμια ιδέα; για την ιστορια παλια ειχα conn-x και όταν έγινε η αλλαγή δουλευε κανονικά με οποιονδήποτε κωδικό μετά για κάποιον λόγο το έκανα access point και μετά δε μπόρεσα να ξανασυνδεθώ..

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Έχω ένα προβληματάκι που με ταλαιπςρεί αρκετό καιρό..Έχω ένα router Belkin και σύνδεση HOL και θέλω να το συνδεσω..το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται..Στις ρυθμίσεις του router βάζω για username: [email protected], pass: guest ,τα αλλα τα εχβ 8/35 και συνδεομαι με pppoe... συνεχεια μου πεταει το μηνυμα adsl setup parameter error.. καμια ιδέα; για την ιστορια παλια ειχα conn-x και όταν έγινε η αλλαγή δουλευε κανονικά με οποιονδήποτε κωδικό μετά για κάποιον λόγο το έκανα access point και μετά δε μπόρεσα να ξανασυνδεθώ..

α.καντο Hard reset

β.ξανασεταρε το μετα.

γ.χαλια ρουτερ.κανονικα ειναι για μπλε και στην θαλασσα.

δ.οτι κωδικο και να βαλεις θα παιξει.

ε.δες και για firmware update Προληπτικα.οχι οτι θα βρεις αλλα λεμε.

vpi 8 vci 35 pppoe/llc

Δημοσ.

αφου το εχεις παρει τωρα δεν λεει να δωσεις και αλλα λεφτα.

β.ναι για 4-5 seconds λογικα και θα σβησουν τα φωτακια και θα ξαναναψουν.επισης το αρχικο της Hol γιατι το βγαλες?

Δημοσ.

αν εχεις κανει καποιο wizard δοκιμασε χωρις το wizzard η αναποδα.δεν στεκει να στο βγαζει αυτο.επισης δοκιμασε Hard reset μεσα απο το Interface μηπως δεν το πιανει με το κουμπακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...