furiousboy13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Έχω ένα προβληματάκι που με ταλαιπςρεί αρκετό καιρό..Έχω ένα router Belkin και σύνδεση HOL και θέλω να το συνδεσω..το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται..Στις ρυθμίσεις του router βάζω για username: [email protected], pass: guest ,τα αλλα τα εχβ 8/35 και συνδεομαι με pppoe... συνεχεια μου πεταει το μηνυμα adsl setup parameter error.. καμια ιδέα; για την ιστορια παλια ειχα conn-x και όταν έγινε η αλλαγή δουλευε κανονικά με οποιονδήποτε κωδικό μετά για κάποιον λόγο το έκανα access point και μετά δε μπόρεσα να ξανασυνδεθώ..
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλα!! Έχω ένα προβληματάκι που με ταλαιπςρεί αρκετό καιρό..Έχω ένα router Belkin και σύνδεση HOL και θέλω να το συνδεσω..το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται..Στις ρυθμίσεις του router βάζω για username: [email protected], pass: guest ,τα αλλα τα εχβ 8/35 και συνδεομαι με pppoe... συνεχεια μου πεταει το μηνυμα adsl setup parameter error.. καμια ιδέα; για την ιστορια παλια ειχα conn-x και όταν έγινε η αλλαγή δουλευε κανονικά με οποιονδήποτε κωδικό μετά για κάποιον λόγο το έκανα access point και μετά δε μπόρεσα να ξανασυνδεθώ.. α.καντο Hard reset β.ξανασεταρε το μετα. γ.χαλια ρουτερ.κανονικα ειναι για μπλε και στην θαλασσα. δ.οτι κωδικο και να βαλεις θα παιξει. ε.δες και για firmware update Προληπτικα.οχι οτι θα βρεις αλλα λεμε. vpi 8 vci 35 pppoe/llc
furiousboy13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το hard reset δε γινεται κρατωντας το reset για πολυ ωρα;τι μαρκα router προτεινεις?
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αφου το εχεις παρει τωρα δεν λεει να δωσεις και αλλα λεφτα. β.ναι για 4-5 seconds λογικα και θα σβησουν τα φωτακια και θα ξαναναψουν.επισης το αρχικο της Hol γιατι το βγαλες?
furiousboy13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 δυστυχως το χω κανει αλλα τα ιδια..επειδη το αλλο εχει περισσοτερες δυνατοτητες
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αν εχεις κανει καποιο wizard δοκιμασε χωρις το wizzard η αναποδα.δεν στεκει να στο βγαζει αυτο.επισης δοκιμασε Hard reset μεσα απο το Interface μηπως δεν το πιανει με το κουμπακι.
furiousboy13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και με τη βοήθειά σου όπως συνήθως δουλεύει!!Ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και με τη βοήθειά σου όπως συνήθως δουλεύει!!Ευχαριστώ!! μια χαρα way to go man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα