Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θα παει σε λιγες μερες η κορη μου απο Αθηνα μεσω Θεσσαλονικης οδικως για την συναυλια των ...bon jovi με 15 ωρες παραμονη εκει περιπου Νεοι ειναι καλα κανουν Ειδα (δεν το ηξερα) οτι δεν εχουν ευρω εκει αλλα ακομα το Λεβ Για να μην παιρνει πολλα λεβ και χασει στην εξαργυρωση τους μετα μπορει να πληρωνει με χρεωστικη visa εκει ? Υπαρχεει προμηθεια και ποσο ? Μηπως δεχοντε και ευρω εκει ??? Ευχαριστω.
bele Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ναι μπορει να πληρωνει με visa σε καταστηματα που δεχονται. Το ενα ευρω αντιστοιχει με 1,97 lev περιπου και οχι το ευρω δεν περναει γιατι δεν ειναι το επισημο νομισμα τους...φυσικα μπορεις να αλλαξεις ευκολα χρηματα σε τραπεζα η αντλακτηριο απλα να σιγουρευτεις για οσο το δυνατον καλυτερη ισοδυναμια κοντα στο 1,97. Αλλα για 15 ωρη παραμονη δεν νομιζω να χρειαστουνε και πολλα χρηματα για να υπαρχει καποιος φοβος, εκτος αν η επισκεψη συνοδευτει και με ψωνια. Καλα να περασει! 2
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Προφανώς κ δεν δέχονται ευρώ ως το legal tender στη Βουλγαρία.Αλλά κάθε 5 μέτρα η Σόφια πχ έχει τα λεγόμενα ''change'' ανταλακτήρια συνναλάγματος.Όλες οι κάρτες γίνονται δεκτές.Ε.Ε είναι η Βουλγαρία. Αν πάει με λεωφορείο στη στάση που κάνει Κούλατα (αν κάνουν στάση πλέον στα σύνορα) αλλάζει λίγα Λέβα εκεί να έχει πάνω της αλλιώς στον τελικό προορισμό της
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Συμφερει πιο καλα απο εδω να κανει λεβ ή εκει ? Σας ευχαριστω.
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εκεί νομίζω,Ελλάδα που να βρεί να αλλάξει κιόλας Λέβα?Άντε καμιά ΤτΕ το πολύ
bele Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 το ιδιο ειναι. Και εκει σε τραπεζες η ανταλλακτξρια δεν θα δυσκολευτει να συννενοηθει στα αγγλικα. Στα λεω γιατι σπουδαζω οδοντοιατρικη εδω και δυο χρονια σε αγγλικο τμημα στη σοφια και ξερω. Ολα τα συγκροτηματα μετα απο αθηνα πανε σοφια... θα ειναι μια χαρα! 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 bele για πες είναι ακόμα διάσπαρτη η Σόφια με change όπως τη θυμάμαι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εκεί νομίζω,Ελλάδα που να βρεί να αλλάξει κιόλας Λέβα?Άντε καμιά ΤτΕ το πολύ Στην ΤτΕ μαλλον χλωμο οπως δεν βρηκε ρουβλια οταν πηγε στην Μοσχα στην Eurovision.Μονο απο Ομονοια αλαλ εχασε μετα
Vairas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σε ολη την Βουλγαρία σχεδόν ( εγω πηγα sofia k plovdiv ) μπορείς να αλλάξεις ευρώ για λέβα. Επίσης Δέχονται μια χαρά ευρώ απλα θα σε κλέψουν σίγουρα. Οπότε συμφέρει να τα κανεις λέβα. 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Στην ΤτΕ μαλλον χλωμο οπως δεν βρηκε ρουβλια οταν πηγε στην Μοσχα στην Eurovision.Μονο απο Ομονοια αλαλ εχασε μετα Όταν ζούσαμε Βουλγαρία οι δικοί μου μόνο από ΤτΕ προμηθεύονταν αλλά μιλάμε 90's φάση.Αυτά τα συστήματα με Ομόνοια δε τα ξέρω.
Pintsie Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πολλοί θα σου πουν ότι δέχονται και ευρώ αλλά αυτό δεν ισχύει. μόνο στο ξενοδοχείο όταν είχα πάει εγώ μου είχαν δεχτεί κι αυτό γιατί είχε ανταλλακτήριο μέσα το ξενοδοχείο. Πες της να πάρει μία χρεωστική αν έχεις eurobank (επειδή έχει κι εκεί) και να βγάζει από το ΑΤΜ λέβα αν χρειαστεί έκτακτα γιατί χρεώνουν λίγο παραπάνω. Αλλιώς με 50 λέβα στο χέρι, έχει φάει κι έχει ψωνίσει και ένα σωρό πράγματα. 1
Τοξοβόλος__UK Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλά νορμάλ καταστήματα να δέχονται χυμαδιό ευρώ χλωμό το κόβω.Μεμονωμένοι ιδιώτες παίζει.Εμείς είχαμε έναν ταρίφα στη Σόφια τότε που έπαιρνε δραχμές χαλαρά.Μας έκλεβε κάτι ψιλά εν γνώση μας αλλά κλαιν χαχα.Τέσπα τι να τρέχει Ομόνοιες ή ΤτΕ να πούμε ,καρτούλα κ μετρητά αλλάζει επί τόπου,γεμάτο ανταλλακτήρια είναι η Βουλγαρία (ήταν τότε δλδ)
slipknot Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αν σταματήσει Θεσσαλονίκη όλο και κάποιο ανταλλακτήριο θα βρει, σε περίπτωση που θέλει να έχει λέβα εύκαιρα με το που φτάσει αντί να ψάχνεται. Στο δρόμο που είναι ο σταθμός του ΟΣΕ, λίγο πιο κάτω είχε ένα της Western Union με καλή ισοτιμία (σε σχέση με αυτό που είχα βρει Αθήνα πχ). Πριν 2 και κάτι χρόνια αυτό. Ευρώ δεν παίζει να δεχτούν εκτός ίσως από μεμονωμένες περιπτώσεις τύπου περιπτέρων, θα σε κλέψουν όμως. Καρέλια χρυσή κασετίνα 5 λέβα, μου λέει 5 ευρώ. Η φάτσα του όταν είδε λέβα να βγαίνουν από το πορτοφόλι άξιζε.
Pintsie Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 @τοξοβόλο: Έχει ακόμα παντού. κάθε γωνία και ανταλλακτήριο! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αξιζει τις λιγες ωρες που θα ειναι εκει να αγορασει κατι και τι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα