Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαγητά! χααχαα

και καλλυντικά! πχ: μάσκαρα γνωστής εταιρίας που εδώ είχε πριν ένα χρόνο 15 ευρώ, εκεί είχε 8 λέβα (δηλαδή 4 ευρώ)..... 
Εγώ πήγα και σήκωσα όλο το σούπερ μάρκετ (καρφούρ που είχε και καλλυντικά κτλ) και πήρα και πράγματα από πετ σοπ για το σκύλο μου. Πχ τσάντα για το σκύλο που εδώ βρίσκω στα 60-70 ευρώ, εκεί την πήρα 35 λέβα...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχετε ιδέα απο Βουλγαρία.

Λοιπόν δέχονται παντού ευρώ αλλα σε κλέβουν σχεδόν πάντα.

Ελεος.

Δημοσ.

Mια χαρα ξερουμε φιλε. Αν πας να κινηθεις με ευρω τοτε κανεις βλακεια..τα χρηματα τα κανεις λεβα για να εισαι σιγουρος οσον αφορα την αισχροκερδια κτλπ φαινομενα. Χρηματα μπορεις να αλλαξεις καθε 200 μετρα ειτε σε τραπεζα ειτε σε ανταλλακτηρια..παγιδες δεν υπαρχουν αν εχουμε να ματακια μας ανοιχτα για να αλλαζουμε ας πουμε με την σωστη ισοτιμια.Οσο για τα ψωνια εξατραται..αν θελεις ποιοτικα πραγματα βρισκεις σε επωνυμα καταστηματα ειτε σε mall με τιμες ιδιες με αυτες στην ελλαδα..αλλιως μπορεις να βρεις αλλες ποιοτητες περιπου κανα δεκαευρω πιο φθηνα σε σχεση με εμας. Το φαγητο ειναι πιο φθηνο..περιπου με 15 ευρω το πολυ εχεις φαει αρχοντικα

Δημοσ.

<p>Mια χαρα ξερουμε φιλε. Αν πας να κινηθεις με ευρω τοτε κανεις βλακεια..τα χρηματα τα κανεις λεβα για να εισαι σιγουρος οσον αφορα την αισχροκερδια κτλπ φαινομενα. Χρηματα μπορεις να αλλαξεις καθε 200 μετρα ειτε σε τραπεζα ειτε σε ανταλλακτηρια..παγιδες δεν υπαρχουν αν εχουμε να ματακια μας ανοιχτα για να αλλαζουμε ας πουμε με την σωστη ισοτιμια.Οσο για τα ψωνια εξατραται..αν θελεις ποιοτικα πραγματα βρισκεις σε επωνυμα καταστηματα ειτε σε mall με τιμες ιδιες με αυτες στην ελλαδα..αλλιως μπορεις να βρεις αλλες ποιοτητες περιπου κανα δεκαευρω πιο φθηνα σε σχεση με εμας. Το φαγητο ειναι πιο φθηνο..περιπου με 15 ευρω το πολυ εχεις φαει αρχοντικα</p>

Ρε φιλε τα ίδια με εμένα λες. Εννοείται οτι θα σε κλέψουν.

Φαγητό τέλειο και με 20 ευρώ τρώτε 4 άτομα του σκασμου. Στη Σοφια είναι λιγο πιο ακριβά εγω παω συχνά φιλλιπουπολη. Η καλύτερη πόλη για εμενα και ολα τσάμπα. Με 300 ευρώ περνάς υπέροχα τουλάχιστον 5 μέρες ( ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά κλτ ).

Δέχονται ευρώ στην αγορά<br>

Απλώς η ισοτιμία τους είναι 1 ευρω = 2 λέβα

Λιγο λιγότερο απο 2 ευρώ. Αλλα και παλι για εμας ειναι τσαμπα..

Μπορείς να φέρεις gs3 στα 200 ευρω κούτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε τα ίδια με εμένα λες. Εννοείται οτι θα σε κλέψουν.

Φαγητό τέλειο και με 20 ευρώ τρώτε 4 άτομα του σκασμου. Στη Σοφια είναι λιγο πιο ακριβά εγω παω συχνά φιλλιπουπολη. Η καλύτερη πόλη για εμενα και ολα τσάμπα. Με 300 ευρώ περνάς υπέροχα τουλάχιστον 5 μέρες ( ξενοδοχείο, φαγητό, ποτά κλτ ).

Λιγο λιγότερο απο 2 ευρώ. Αλλα και παλι για εμας ειναι τσαμπα..

Μπορείς να φέρεις gs3 στα 200 ευρω κούτα.

Γενικα αξιζει αγορα κινητου απο εκει ?Μηπως ειναι κλειδωμενα σε καποιο εκει δικτυο σαν τα αμερικανικα ?Ποσο της εκατο πιο φτηνα απο εδω ?

Με cashcard visa  μπορεις να βγαλεις λεφτα απο ελληνικο λογαριασμο ?

Δημοσ.

Αξίζει. Είναι κλειδωμένα αλλα με κόστος κάτω του μισού απο Ελλάδα.

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ να μην αλλάξουν λεφτά σε τίποτα περίεργους τύπους, ακόμα και έξω από ανταλλακτήρια.

Μπαίνουν μέσα και κάνουν ανταλλαγές.

Και προσοχή να μην κουβαλάνε και πολλά λεφτά πάνω τους. Γενικότερα μιλώντας.

• Like 1
Δημοσ.

επισης μην μπουν σε κανενα αμαξι που προσφερθει να τους παει δωρεαν καπου.. θα τις απαγαγουν για να πουλησουν τα οργανα τους

• Like 2
Δημοσ.

-για κανεναν λογο δεν αξιζει να αγορασεις κινητο κλπ ηλεκτρονικα ειδη , παιζει να ειναι κ πιο ακριβα στην Βουλγαρια αποτι στην ελλαδα

- αν δεν θελει να μπερδευτει με ανταλλακτηρια κλπ και καλο θα ηταν επισης να μην πληρωσει με βιζα κλπ απλα με το που δει μια τραπεζα παει με την ελληνικη καρτα και τραβαει οσα θελει με μια κρατηση 2-3 ευρω...επισης μπορουν αν ειναι καθημερινη να πανε σε τραπεζα να αλλαξουν(αυτο γιατι μερικες φορες τα ανταλλακτηρια σε ριχνουυν στην ισοτιμια αν δεν ξερεις πανω κατω τι παιζει)

- οι καιροι εχουν αλλαξει δυστυχως απο τοτε που περιγραφει ο τοξοβολος , η ζωη ειναι αρκετα πιο ακριβη σε σχεση με τα 90'ς , επιπεδου $ περιπου Σερρων/Λαρισας

- σε μεγαλα καταστηματα δεν παιζει να δεχθουν ευρω , ειναι σαν να ρθεις ελλαδα και στα γκουντις να τους πεις εγω μονο με δολλαρια πλερωνω... θα σε κοιταν παραξενα

-εχουμε καμια φωτο απτην κοπελα???!!!!??? να την βοηθησουμε πιο ενεργα αν ειναι καλο!

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ σίγουρα δεν έχεις πάει Βουλγαρία ούτε στο όνειρο σου.

γιατι το λες αυτο μαστορα για διορθωσε με πλζ φωτεινε παντογνωστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...