slipknot Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Σπούδασα εκεί στην Γυμναστική Ακαδημία. Δεν ξέρω για τώρα (την είχα σιχαθεί την Βουλγαρία και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί) αλλά τότε τα Super-Market δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ και θυμάμαι ότι με τις 20.000 δραχμές που μου έστελναν τότε οι γονείς μου τον μήνα, ζούσα σαν τον Ωνάση. Βέβαια ούτε κωλόχαρτο δεν είχαμε εκεί και έπρεπε να μας το έφερνε κάποιος από την Θεσ/κη (για τόσο χάλια μιλάμε) και το ψωμί ήταν γεμάτο μυρμήγκια (και πανάκριβο σε σχέση πάντα με τους μισθούς των Βουλγάρων). Έχω ακούσει και από πρώην συμμαθητές μου ότι τώρα έχουν φτιάξει πάρα πολύ τα πράγματα, αλλά ακόμα σιχαίνομαι και δεν θέλω να ξαναπάω εκεί. Καλά ρε, πρόλαβες κομμουνισμό;
Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλά ρε, πρόλαβες κομμουνισμό; Το πρώτο έτος μόνο. Είμαι μεγάλος εγώ βρε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Χθες γυρισε η κορη μου και το μονο που προλαβε να χαλασει ηταν....4 ευρω !! Αυτο που μου εκανε εντυπωση και το διασταυρωσα τωρα απο Βουλγαρα καθαριστρια που εχουμε στη δουλεια οτι οταν το πολυλμαν απο Θεσ/νικη μπηκε Βουλγαρια το σταματησαν πολλες φορες η εκει ...Αστυνομια κατεβαινε ο οδηγος και σε ενα λεπτο ξαναφευγαν.Τους εξηγησε οτι εδινε λεφτα σε καθε μπλοκο γιατι αλοιως ηταν ικανοι να τους κρατησουν εκει ολη μερα ψαχνοντας !!! Στα συνορα κανενας απολυτως ελεγχος αποσκευων παρα μονο ταυτοτητων...Το αν καποιος ειχε μεσα οπλα , ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο κανεις δεν το ελεγξε..
mouti Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Έτσι ακριβώς είναι...εμείς τους δίναμε και ότι κρουασάν αναψυκτικά και τέτοια είχαμε για να μας περνάνε στην 7ήμερη...μέχρι που μας τελείωσαν και μετά περνάν 1 ευρώ απ τον καθένα...αίσχος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Η Βουλγαρα καθαριστρια μου ειπε οτι πηγαινοερχοταν ο γιος της με αμαξι με ελληνικες πινακιδες τους ελεγε οτι δεν ειναι Ελληνας και του επερναν τα Malboro που καπνιζε !!! Στο τελος εβγαλε αλλο με Βουλγαρικες πινακιδες. Μου ειπε η κορη μου οτι ειδε βενζινη με 1.10 και υγραεριο 0.55 ευρω
Adon1s Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αυτό έγινε επειδή στην Βουλγαρία δεν υπάρχουν διόδια (όπως τα έχουμε εμείς) αλλά αποτι εχω καταλάβει , υπάρχει κάτι σαν "καρτα διαρκείας" για αυτοκίνητα / λεωφορεία / μηχανές κλπ για την χρήση των "εθνικων οδων" τους . Αντι για διόδια δηλαδη , πληρωνουν μια κάρτα που την πωλούν στα βενζινάδικα , και στον όποιο έλεγχο την δείχνουν και φεύγουν . Πάγια καθιερωμένη τακτική να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα είναι στον πιθανό έλεγχο που θα σου κάνουν , μέσα στην άδεια/δίπλωμα/τι θα δωσεις τεσπα , να εχεις διπλωμένο ενα 5ευρω/10ευρω το πολύ . Σου λένε καλο ταξίδι , και φεύγεις . Όσοι πηγαίνουν Μπάνσκο για σκι οδικώς , το έχουν πλέον συνηθίσει .
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κ. Γιαννη στο 80% των καταστηματων δεχονται και σε ευρω απλα θα σου δώσουν ρεστα σε λεβα... ε, εκει κανενα μισοευρω μπορεί να σου φάνε οι πεινάλες... προσοχή στις μαιμουδες αν ψωνίσει!! Αν θελει μαιμου ας πληρώσει τουλάχιστον την τιμη που της αξίζει! Η Βουλγαρα καθαριστρια μου ειπε οτι πηγαινοερχοταν ο γιος της με αμαξι με ελληνικες πινακιδες τους ελεγε οτι δεν ειναι Ελληνας και του επερναν τα Malboro που καπνιζε !!! Στο τελος εβγαλε αλλο με Βουλγαρικες πινακιδες. Μου ειπε η κορη μου οτι ειδε βενζινη με 1.10 και υγραεριο 0.55 ευρω τοσο εχει... εμεις στη Β. Ελλαδα παμε συχνα πυκνα και βάζουμε βενζίνη με 1.05-1.15
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ποσο fail ειναι να φας ταλαιπωρια και στο τελος ισα που τον ειδαν? <<Στο Vasil Lefski National Stadium τραγούδησε το βράδυ της Τρίτης ο μεγάλος τραγουδιστής της παγκόσμιας σκηνής αλλά λίγο μετά την πρώτη ώρα που ήταν στην σκηνή ζήτησε συγνώμη, πήρε το καπέλάκι του και έφυγε. ...Ο καλός φίλος και συνεργάτης μου Βαγγέλης Παπαδόπουλος μας δίνει το ρεπορτάζ απο την Βουλγαρία. " Ήταν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος περίμενε πως και πως να τον δει στην σκηνή και όταν βγήκε λίγο μετά τις 21.30 τον αποθέωσε. Κάποια στιγμή ένιωσε κάπως και είπε οτι τον έπιασε το αλλεργικό του και δε μπορούσε να τραγουδήσει. Έτσι χαιρέτησε και έφυγε , ενώ μεγάλο μέρος του κοινού που είχε γεμίσει ασφυκτικά το στάδιο τον γιούχαρε" μας λέει χαρακτηριστικά και βλέπουμε και φωτογραφικό υλικό αποκλειστικό όταν έφυγε και άδειασε το γήπεδο. Σίγουρα αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα, αλλά μη ξεχνάμε οτι τα λεφτά που πλήρωσε ο καθένας για να τον δει σε μια συναυλία ζωής ήταν πολλά και έμεινε με την απογοήτευση.>>
athlios Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αυτό έγινε επειδή στην Βουλγαρία δεν υπάρχουν διόδια (όπως τα έχουμε εμείς) αλλά αποτι εχω καταλάβει , υπάρχει κάτι σαν "καρτα διαρκείας" για αυτοκίνητα / λεωφορεία / μηχανές κλπ για την χρήση των "εθνικων οδων" τους . Αντι για διόδια δηλαδη , πληρωνουν μια κάρτα που την πωλούν στα βενζινάδικα , και στον όποιο έλεγχο την δείχνουν και φεύγουν . Πάγια καθιερωμένη τακτική να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα είναι στον πιθανό έλεγχο που θα σου κάνουν , μέσα στην άδεια/δίπλωμα/τι θα δωσεις τεσπα , να εχεις διπλωμένο ενα 5ευρω/10ευρω το πολύ . Σου λένε καλο ταξίδι , και φεύγεις . Όσοι πηγαίνουν Μπάνσκο για σκι οδικώς , το έχουν πλέον συνηθίσει . Είχα ακούσει απο πολλούς να λένε σταματάνε συνέχεια αυτοκίνητα με ελληνικες πινακίδες,ζητάνε λεφτα και μπλαμπλα. Φέτος που πήγα οδικώς Μπανσκο δε με σταμάτησαν ούτε μια φορα παρόλο που πηγαίναμε πάνω απο το όριο σε αρκετά σημεία.Μπορεί και να έτυχε γιατι δε πήγαμε και 5-6 φορές αλλα στο δρόμο ζήτημα να πετύχαμε 1-2 περιπολικά..
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για τον τραγουδιστη που μου ειναι εντελως αγνωστος μου ειπε η κορη μου οτι η συναυλια κρατησε 20 λεπτα λογοτερο και ειπε οτι πρωτη φορα του συμβαινει αυτο..
aris1986 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το 2005 που πήγα εγώ μια χαρά μου τα τσιμπάγανε τα ευρώ. Επισης ο καθενας ζητιάνευε, με καθε τροπο. Και πολλα γυφτακια με ειχαν περικυκλώσει και τους πεταγα 70 λεπτα σε 10λεπτα-20λεπτα για να σκορπιστουν. Γιατι βαζανε χερι στο μπουφαν. Ειχα παει Σαντανσκι και πετρισκι (πως λεγονται τελος πάντων)
gigisoni Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για τον τραγουδιστη που μου ειναι εντελως αγνωστος μου ειπε η κορη μου οτι η συναυλια κρατησε 20 λεπτα λογοτερο και ειπε οτι πρωτη φορα του συμβαινει αυτο.. Εντελώς άγνωστος ο Bon Jovi; Τι ηλικία έχεις; Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να τον γνωρίζεις εσύ και να μην τον ξέρει η κόρη σου, αφού ήταν στα πάνω του στο τέλος της δεκαετίας του '80
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εντελώς άγνωστος ο Bon Jovi; Τι ηλικία έχεις; Πιο πιθανό θα μου φαινόταν να τον γνωρίζεις εσύ και να μην τον ξέρει η κόρη σου, αφού ήταν στα πάνω του στο τέλος της δεκαετίας του '80 Ειμαι 55 αλλα ποτε δεν μου αρεσε η ξενη μουσικη.
aris1986 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ειμαι 55 αλλα ποτε δεν μου αρεσε η ξενη μουσικη. Ελα ρε θηρίο ξερεις να χειρίζεσαι και Η/Υ? humor κανω! :-D :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ελα ρε θηρίο ξερεις να χειρίζεσαι και Η/Υ? humor κανω! :-D :-D Ναι και καποοιες φορες καλυτερα απο πολλους νεους παρολο που πρωτοακουμπησα πληκτρολογιο λογω δουλειας στα 33 μου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα