javavall Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Στα συνορα κανενας απολυτως ελεγχος αποσκευων παρα μονο ταυτοτητων...Το αν καποιος ειχε μεσα οπλα , ναρκωτικα ή οτιδηποτε αλλο κανεις δεν το ελεγξε.. Στα σύνορα από την από δω μεριά ακριβώς το ίδιο γίνεται. Τα βράδια μόνο μπορεί να έχουν μπλόκα λίγο πιο πέρα από τα σύνορα όπου κάνουν full έλεγχο.
evaki72 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σπούδασα εκεί στην Γυμναστική Ακαδημία. Δεν ξέρω για τώρα (την είχα σιχαθεί την Βουλγαρία και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί) αλλά τότε τα Super-Market δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ και θυμάμαι ότι με τις 20.000 δραχμές που μου έστελναν τότε οι γονείς μου τον μήνα, ζούσα σαν τον Ωνάση. Βέβαια ούτε κωλόχαρτο δεν είχαμε εκεί και έπρεπε να μας το έφερνε κάποιος από την Θεσ/κη (για τόσο χάλια μιλάμε) και το ψωμί ήταν γεμάτο μυρμήγκια (και πανάκριβο σε σχέση πάντα με τους μισθούς των Βουλγάρων). Έχω ακούσει και από πρώην συμμαθητές μου ότι τώρα έχουν φτιάξει πάρα πολύ τα πράγματα, αλλά ακόμα σιχαίνομαι και δεν θέλω να ξαναπάω εκεί. Ενδιαφέρεται η κόρη μου για γυμναστική ακαδημία εκεί , αν σας είναι εύκολο πείτε μας λίγο αναγνωρίζετε το πτυχίο από δω ? και τη δυσκολίες βρήκατε ?Ευχαριστω
Backpacker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλά για ΤΕΦΑΑ?Αν είναι να φάει έναν χρόνο να μάθει την γλώσσα και να ζήσει σε μια χώρα τύπου Βουλγαρία-Ρουμανία-Σλοβακία (αυτές είναι οι τρέντυ χώρες της "αγοράς" πτυχίων από Έλληνες) ας το κάνει για καμιά σχολή με κάποια αποκατάσταση..Ιατρική-Φαρμακευτική. Να πας να σπουδάσεις στο εξωτερικό μια σχολή που στην Ελλάδα έχει βάση 10-11χιλ και έχει τρομακτική ανεργία και μηδέν προοπτική είναι λιιιιιιιγο περιττό να το πω. Αναγνώριση είναι χώρα της ΕΕ άρα δεν υπάρχει θέμα πλέον. Πλέον Σόφια οικονομικά δεν συμφέρει οικονομικά σε σχέση με ελλάδα...μία ή άλλη βγαίνει το οικονομικό περίπου.
GreyHorse Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλά για ΤΕΦΑΑ?Αν είναι να φάει έναν χρόνο να μάθει την γλώσσα και να ζήσει σε μια χώρα τύπου Βουλγαρία-Ρουμανία-Σλοβακία (αυτές είναι οι τρέντυ χώρες της "αγοράς" πτυχίων από Έλληνες) ας το κάνει για καμιά σχολή με κάποια αποκατάσταση..Ιατρική-Φαρμακευτική. Να πας να σπουδάσεις στο εξωτερικό μια σχολή που στην Ελλάδα έχει βάση 10-11χιλ και έχει τρομακτική ανεργία και μηδέν προοπτική είναι λιιιιιιιγο περιττό να το πω. Αναγνώριση είναι χώρα της ΕΕ άρα δεν υπάρχει θέμα πλέον. Πλέον Σόφια οικονομικά δεν συμφέρει οικονομικά σε σχέση με ελλάδα...μία ή άλλη βγαίνει το οικονομικό περίπου. Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω στην αγγλική θα γίνονται τα μαθήματα
mathsrule Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ενδιαφέρεται η κόρη μου για γυμναστική ακαδημία εκεί , αν σας είναι εύκολο πείτε μας λίγο αναγνωρίζετε το πτυχίο από δω ? και τη δυσκολίες βρήκατε ?Ευχαριστω Η μητέρα μου έχει αποφοιτήσει από την Γυμναστική Ακαδημία της Βουλγαρίας. Μια χαρά της αναγνωρίστηκε το πτυχίο, και μέτραγε και ένα master λόγω του ότι ήταν τότε 5ετής σχολή. Και έχουν και πολλές ειδικότητες. Αν είναι να φάει έναν χρόνο να μάθει την γλώσσα Σε 3 μήνες την είχε μάθει η μητέρα μου δίχως κανένα μάθημα και δίχως να την γνωρίζει από πριν. Απλά την έμαθε εκεί και μετά βοήθαγε τις Βουλγαρίδες συμφοιτήτριέςτης να διαβάσουν.
epp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αν ειναι στα αγγλικα πληρωνει διδακτρα κανα 3-4 χιλιαρικα ευρω το χρονο ισως και παραπανω αν ειναι στα Βουλγαρικα εισαι κανονικα με τους βουλγαρους συμφοιτητες και πληρωνεις τα πολυ χαμηλα διδακτρα ως κατοικος χωρας της ΕΕ που θα ναι καμια 200-250 ευρω το εξαμηνο Αν ειναι να μπει στο αγγλικο και να δινει 4κ επι 4 χρονια σκεψου λιγο λογικα μηπως βγει πολυ πιο φτηνο να ξαναδωσει πανελληνιες. Επισης η βουλγαρια δεν ειναι Αγγλια σκεψου λιγο πως θα ειναι επι 4 χρονια να μιλαει μονο πολυ πολυ βασικα βουλγαρικα σε μια ξενη χωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα