Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας μαγαζί που να πουλάει σιρόπι σφένδαμου (το γνωστό mapple syrup);Αλλά να είναι αυθεντικό όχι απομίμηση της απομιμήσεως.

Δημοσ.

παλιότερα έφερνε ο ΑΒ αλλά δεν ξέρω αν φέρνει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φέρνει αλλιώς ψάξε στον Μπαλάσκα που ειδικέυεται στα τρόφιμα πολυτελείας....

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος εχει ο ΑΒ....αγορασε η αδερφη μου προσφατα αλλα ειναι πολυ λιγο και πολυ ακριβω.Θα την ρωτησω και θα σου πω

Δημοσ.

παλιότερα έφερνε ο ΑΒ αλλά δεν ξέρω αν φέρνει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φέρνει αλλιώς ψάξε στον Μπαλάσκα που ειδικέυεται στα τρόφιμα πολυτελείας....

Φέρνει ακόμη...

Δημοσ.

Εχει ο βασιλοπουλος maple syrup, τσιμπιμενη τιμη, αλλα εχει και ο θανοπουλος, aunt jemeima me 6-7 ευρω το μπουκαλι.

Δημοσ.

το maple syrup ειναι ακριβο εξ ορισμου. αν δεν ειναι ακριβο τοτε δεν ειναι maple syrup αλλα τεχνιτη ουσια.

Δημοσ.

Υπάρχει φίλε μου στα ΑΒ όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω....

250gr. στα 7-7.50 euro εάν θυμάμαι καλά.....

4kk0.jpg

Sorry για το αυχενικό.....  B) :rolleyes: :P

Δημοσ.

Για pancakes να φανταστώ; Πραγματικά αυτό το σιρόπι είναι οτι τελειότερο ταιριάζει με pancakes. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα δεν υπάρχει ανταγωνιστής. 

Δημοσ.

Το τεχνητο σιροπι το φτιαχνουν με τριγωνελλα. Αν το θες για μαγειρεμα, ειναι και αυτη μια πολυ φτηνη λυση.

Τα σιροπια εχουν διαφορετικους τυπους ποιοτητας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Για δοκιμή το θέλω γιατί πάντα στα καρτούν και τις τηλεοπτικές σειρές εξ Αμερικής ρίχναν αυτό το σιρόπι και ζήλεψα και'γω.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Για δοκιμή το θέλω γιατί πάντα στα καρτούν και τις τηλεοπτικές σειρές εξ Αμερικής ρίχναν αυτό το σιρόπι και ζήλεψα και'γω.

Χαχαχα και εγω το ιδιο  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...