Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ξέρει κανένας μαγαζί που να πουλάει σιρόπι σφένδαμου (το γνωστό mapple syrup);Αλλά να είναι αυθεντικό όχι απομίμηση της απομιμήσεως.
sintalkas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 παλιότερα έφερνε ο ΑΒ αλλά δεν ξέρω αν φέρνει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φέρνει αλλιώς ψάξε στον Μπαλάσκα που ειδικέυεται στα τρόφιμα πολυτελείας....
ntinosterpsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αν δε κανω λαθος εχει ο ΑΒ....αγορασε η αδερφη μου προσφατα αλλα ειναι πολυ λιγο και πολυ ακριβω.Θα την ρωτησω και θα σου πω
tsipouro Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 παλιότερα έφερνε ο ΑΒ αλλά δεν ξέρω αν φέρνει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φέρνει αλλιώς ψάξε στον Μπαλάσκα που ειδικέυεται στα τρόφιμα πολυτελείας.... Φέρνει ακόμη...
greekslave Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εχει ο βασιλοπουλος maple syrup, τσιμπιμενη τιμη, αλλα εχει και ο θανοπουλος, aunt jemeima me 6-7 ευρω το μπουκαλι.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το maple syrup ειναι ακριβο εξ ορισμου. αν δεν ειναι ακριβο τοτε δεν ειναι maple syrup αλλα τεχνιτη ουσια.
lewnidas_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Υπάρχει φίλε μου στα ΑΒ όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω.... 250gr. στα 7-7.50 euro εάν θυμάμαι καλά..... Sorry για το αυχενικό.....
RottenLungs Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Για pancakes να φανταστώ; Πραγματικά αυτό το σιρόπι είναι οτι τελειότερο ταιριάζει με pancakes. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα δεν υπάρχει ανταγωνιστής.
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το τεχνητο σιροπι το φτιαχνουν με τριγωνελλα. Αν το θες για μαγειρεμα, ειναι και αυτη μια πολυ φτηνη λυση. Τα σιροπια εχουν διαφορετικους τυπους ποιοτητας. 1
Silverage Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Για δοκιμή το θέλω γιατί πάντα στα καρτούν και τις τηλεοπτικές σειρές εξ Αμερικής ρίχναν αυτό το σιρόπι και ζήλεψα και'γω.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Για δοκιμή το θέλω γιατί πάντα στα καρτούν και τις τηλεοπτικές σειρές εξ Αμερικής ρίχναν αυτό το σιρόπι και ζήλεψα και'γω. Χαχαχα και εγω το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα