greeker Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 έχω ξεκινήσει μια εφαρμογή για wordpress σε php. Είδα ότι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ενσωματωθεί στο περιβάλλον είναι φτιάχνοντας ένα custom page template στο οποίο ξεκίνησα με τον εξής βασικό κώδικα: <?php /* Template Name: Πρόγραμμα */ ?> <?php get_header(); ?> <div id="primary" class="site-content" style="width: 100%"> <div id="content" role="main"> </div><!-- #content --> </div><!-- #primary --> η εφαρμογή μου έχει κάποια κουμπιά που λειτουργούν ως "καρτέλες" ή ως πλοήγηση αν θέλετε. Η ιδέα είναι να πατάς στο κουμπί1 και να εμφανίζεται από κάτω αντίστοιχα κάποιο περιεχόμενο, στο κουμπί 2 άλλο κλπ. Βασικά κάθε κουμπί φορτώνει ένα άλλο php αρχείο και το εμφανίζει μέσα σε ένα div που έχω ορίσει εγώ. <a onclick="$('#main_content').load('./file1.php');">Καρτέλα1</a> <a onclick="$('#main_content').load('./file2.php');">Καρτέλα2</a> <a onclick="$('#main_content').load('./file3.php');">Καρτέλα3</a> το έχω ξανακάνει αυτό και λειτουργεί μια χαρά από μόνο του. Μέσα στο wordpress όμως όχι. Αυτό που κατάφερα να λειτουργήσει στο wordpress είναι το εξής: <script type="text/javascript"> function change_main_content(select) { switch (select) { case (1): document.getElementById('my_main_content').innerHTML = document.getElementById('div1').innerHTML; break; case (2): document.getElementById('my_main_content').innerHTML = document.getElementById('div2').innerHTML; break; case (3): document.getElementById('my_main_content').innerHTML = document.getElementById('div3').innerHTML; break; } } </script> <table style="border:0;"> <tr> <td><a onclick="change_main_content(1);">Καρτέλα1</a></td> <td><a onclick="change_main_content(1);">Καρτέλα2</a></td> <td><a onclick="change_main_content(1);">Καρτέλα3</a></td> </tr> </table> <div id="div1" style="display:none;"> <? include 'file1.php' ?> </div> <!--#div1 --> <div id="div2" style="display:none;"> <? include 'file2.php' ?> </div> <!--#div1 --> <div id="div3" style="display:none;"> <? include 'file3.php' ?> </div> <!--#div1 --> αλλά αυτό δε βολεύει ιδιαίτερα. Ξέρει κανείς πως θα κάνω τον κώδικα ajax να δουλέψει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα