Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. Λοιπον στα καλα καθουμενα νεκρωνει το πληκτρολογιο και το ποντικι(και αυτο συμβαινει συχνα) τα οποια τα εχω κανονικα συνδεδεμενα στις πισω usb θυρες της μητρικης, αμα τα συνδεσω στις θυρες του κουτιου δουλευουν κανονικα. Για να δουλεψουν ομως ξανα στις πισω θυρες της μητρικης θα πρεπει να βγαλω μπαταρια bios και να την ξαναβαλω( η μπαταρια ειναι και σχετικα προσφατα αλλαγμενη πριν 3 μηνες περιπου). Αυτα τα περιεργα μου τα κανει εδω και 20 μερες. Τι λετε να φταει; 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

μολις εβαλα ενα flashaki δουλεψε κανονικα, μετα εβαλα ενα αλλο ποντικι τιποτα νεκρο. Bios update δεν εχω ξανακανει και το φοβαμε μη τα κανω μανταρα.

Δημοσ.

δεν ειναι και τοσο δυσκολο. μπαινεις στην σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σου και ψαχνεις για το bios update. εαν εχει ενα αρχειο με καταληξη .rom  τοτε το γραφεις σε ενα φλασακι και απο το bios στο flash επιλεγης την διαδρομη και ολα οκ. εαν δεν εχει rom αρχειο ελα και πες μας τι τυπου ειναι

Δημοσ.

παγώνει και η οθόνη μαζί με το πληκτρολόγιο και ποντίκι ;;

μπορεί να μην θέλει και biosUpdate

καλά-καλά δεν μας είπε ποιά μητρική έχει και επεξεργαστή.

Δημοσ.

το φλασακι θα πρεπει να το κανω bootable?

και να ηθελες δεν γινεται. αλλα οχι. δεν μπουταρεις απο το usb απλα χρησιμοποιεις τα αρχεια που εχει

Δημοσ.

ποιό bios έκδοση έχεις στην μητρική σου;

μάλλον έχεις F5 bios αλλιώς δεν θα λειτουργούσε η μητρική.

αν είναι rev 2.0 έρχεται με bios Fe

Δημοσ.

πηγα start-->run πληκτρολογισα msinfo32 και στο bios version ειχε F1 (δεν ξερω αν το εκανα σωστα η πρεπει να το δω απο καπου αλλου) οσον αφορα το rev δεν μπορω να βρω αν ειναι 1.0 η 2.0 εψαξα και στο manual για το rev τιποτα

*Τελικα το βρηκα rev 1.0 ειναΙ 

Δημοσ.
πηγα start-->run πληκτρολογισα msinfo32 και στο bios version ειχε F1 (δεν ξερω αν το εκανα σωστα η πρεπει να το δω απο καπου αλλου) οσον αφορα το rev δεν μπορω να βρω αν ειναι 1.0 η 2.0 εψαξα και στο manual για το rev τιποτα

οχι καλά πήγες.

κοίτα τα βελάκια για την έκδοση Bios

Screenshot_51.png

το rev μπορείς να το δείς,η απο το κουτί της μητρικής η να ανοίξεις το tower και να δείς στο σημείο αυτό

Screenshot_52.png

η gigabyte εχει εργαλείο για την αναβάθμιση του bios αν θέλει.Link.png Site: http://www.gigabyte.com/MicroSite/121/tech_a_bios.htm">@BIOS tool

απ' ότι είδα ο επεξεργαστής σου τρέχει με f5 rev 1.0 & F3 rev 2.0(σύμφωνα με την gigabyte)

Δημοσ.

α μαλιστα δηλαδη κατεβαζω το utility αφτο ακολουθω τις οδηγιες που μου εστειλες στο λινκ και ειμαι οκ?

αν μπορείς να το περάσεις με usb όπως σου ειπαν τα παιδιά απο πάνω κάνε το.

σε όσες μητρικές gigabyte έχω κάνει bios Update με το bios tool gigabyte κανένα πρόβλημα.

πρόσεχε μην μπερδέψεις τα bios με τα revision. ^_^

Δημοσ.

οπ τι ειναι αυτο το revesion αλλα μπερδεματα τωρα χαχα ειμαι και ασχετος με τα bios καμια επαφη συγνωμη αν κουρασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...