Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αν είσαι άσχετος χρειάζεται πολύ προσοχή Ένα λάθος και καταστράφηκε η μητρική... Είναι πολύ επικίνδυνο...
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 οπ τι ειναι αυτο το revesion αλλα μπερδεματα τωρα χαχα ειμαι και ασχετος με τα bios καμια επαφη συγνωμη αν κουρασα. άνοιξε το κουτί σου και κοίτα την φωτό που σου δείχνω τι να κοιτάξεις. και θα σου πω ποιό Bios να κατεβάσεις. το κάνει και το gigabyte tool αυτο το πράγμα,σαρώνει τι Bios έχει μητρική σου Αν είσαι άσχετος χρειάζεται πολύ προσοχή Ένα λάθος και καταστράφηκε η μητρική... Είναι πολύ επικίνδυνο... ρε μην τον τρομάζεις :P 1
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 rev 1.0 λεει η μητρικη μου σε εκεινο το σημειο που εδειξες στη φωτο
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 rev 1.0 λεει η μητρικη μου σε εκεινο το σημειο που εδειξες στη φωτο οπότε κατεβάζεις την έκδοση F5,αυτή χρειάζεσαι.
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μαλιστα ευχαριστω για τον χρονο σου, αρα λοιπον κατεβαζω την f5 εκδοση κατεβαζω τον bios tool και μετα θα κανω το bios update απο το bios tool?
rfc Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καντο μεσα απο το bios καλυτερα φιλε. Αν το κανεις απο τα windows ναχεις κλειστα ολα τα προγραμματα και αποσυνδεδεμενα τα παντα εκτος απο πληκτρ. και ποντικι.
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μαλιστα ευχαριστω για τον χρονο σου, αρα λοιπον κατεβαζω την f5 εκδοση κατεβαζω τον bios tool και μετα θα κανω το bios update απο το bios tool? ναι κατεβάζεις την έκδοση f5,μετά ανοίγεις το εργαλειάκι (bios tool) και βρίσκεις το άρχειο F5 (βάλε το στην επιφάνεια εργασίας να το βρείς ποιό εύκολα) και το προσθέτεις στο bios tool,αυτό θα κάνει την δουλειά του μετά,όταν τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής σου.
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ωραια νομιζω ειμαστε ενταξει...θα δω και καναν οδηγο για update μεσα απο τα bios και οπως με βολευει θα το κανω. Θα επανελθω για τα αποτελεσματα
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το bios update εγινε ολα οκ ποντικι πληκτρολογιο δουλευουν κανονικα αλλα μετα το update οι θερμοκρασιες που μου διχνει το core temp ειναι διαφορετικες απο πριν και κατα εναν περιεργο τροπο μονο στο idle. Πριν το update ειχα 29-34 idle μεσο ορο και τωρα 33-39. Επισης στα bios την θερμοκρασια cpu την διχνει 31. Τι γινετε εξορκισμο θελει μου φενεται
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 μερικές φορές τα προγράμματα δεν λένε και την "αλήθεια". συμβουλέψου τους σένσορες του Bios. η τιμές των θερμοκρασιών είναι πολύ καλές.
ZahosDoganos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ναι αμα ισχιουν οι 31 βαθμοι που λενε τα bios οκ. Aπλα πριν το update bios και core temp ηταν στα ιδια και μολις μπηκα μετα το update και ειδα στο coretemp 39 με aftermarket cpu cooler λεω τι γινεται..
ZahosDoganos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δυστυχως επανερχομαι στο ιδιο θεμα αφου σημερα μου εκανε τα ιδια και μετα το bios update εχετε καποια ιδεα για το τι αλλο μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα