Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι άσχετος χρειάζεται πολύ προσοχή

Ένα λάθος και καταστράφηκε η μητρική...

Είναι πολύ επικίνδυνο...

Δημοσ.

οπ τι ειναι αυτο το revesion αλλα μπερδεματα τωρα χαχα ειμαι και ασχετος με τα bios καμια επαφη συγνωμη αν κουρασα.

άνοιξε το κουτί σου και κοίτα την φωτό που σου δείχνω τι να κοιτάξεις.

και θα σου πω ποιό Bios να κατεβάσεις.

το κάνει και το gigabyte tool αυτο το πράγμα,σαρώνει τι Bios έχει μητρική σου

Αν είσαι άσχετος χρειάζεται πολύ προσοχή

Ένα λάθος και καταστράφηκε η μητρική...

Είναι πολύ επικίνδυνο...

ρε μην τον τρομάζεις :P :P

• Like 1
Δημοσ.

rev 1.0 λεει η μητρικη μου σε εκεινο το σημειο που εδειξες στη φωτο

οπότε κατεβάζεις την έκδοση F5,αυτή χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Μαλιστα ευχαριστω για τον χρονο σου, αρα λοιπον κατεβαζω την f5 εκδοση κατεβαζω τον bios tool και μετα θα κανω το bios update απο το bios tool?

Δημοσ.

Καντο μεσα απο το bios καλυτερα φιλε. Αν το κανεις απο τα windows ναχεις κλειστα ολα τα προγραμματα και αποσυνδεδεμενα τα παντα εκτος απο πληκτρ. και ποντικι.

Δημοσ.

Μαλιστα ευχαριστω για τον χρονο σου, αρα λοιπον κατεβαζω την f5 εκδοση κατεβαζω τον bios tool και μετα θα κανω το bios update απο το bios tool?

ναι κατεβάζεις την έκδοση f5,μετά ανοίγεις το εργαλειάκι (bios tool) και βρίσκεις το άρχειο F5 (βάλε το στην επιφάνεια εργασίας να το βρείς ποιό εύκολα) και το προσθέτεις στο bios tool,αυτό θα κάνει την δουλειά του μετά,όταν τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.

Ωραια νομιζω ειμαστε ενταξει...θα δω και καναν οδηγο για update μεσα απο τα bios και οπως με βολευει θα το κανω. Θα επανελθω για τα αποτελεσματα :)

Δημοσ.

Το bios update εγινε ολα οκ ποντικι πληκτρολογιο δουλευουν κανονικα αλλα μετα το update οι θερμοκρασιες που μου διχνει το core temp ειναι διαφορετικες απο πριν και κατα εναν περιεργο τροπο μονο στο idle. Πριν το update ειχα 29-34 idle μεσο ορο και τωρα 33-39.

Επισης στα bios την θερμοκρασια cpu την διχνει 31.

Τι γινετε εξορκισμο θελει μου φενεται :P 

Δημοσ.

μερικές φορές τα προγράμματα δεν λένε και την "αλήθεια".

συμβουλέψου τους σένσορες του Bios.

η τιμές των θερμοκρασιών είναι πολύ καλές.

Δημοσ.

ναι αμα ισχιουν οι 31 βαθμοι που λενε τα bios οκ. Aπλα πριν το update bios και core temp ηταν στα ιδια και μολις μπηκα μετα το update και ειδα στο coretemp 39 με aftermarket cpu cooler λεω τι γινεται..

Δημοσ.

Δυστυχως επανερχομαι στο ιδιο θεμα αφου σημερα μου εκανε τα ιδια και μετα το bios update εχετε καποια ιδεα για το τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...